villemo czy koteczk się pokazuje na jedzonko? taka śliczna nie chciała się oswoic - szkoda.
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny: Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny."(z I.Krasickiego)
Agusia ma styropianowa kiste, wylozona miekko, bedzie musialo wystarczyc. A na razie jest dobrze, ze w ogule przychodzi i miala sterylke. Male kroki sa tez dobre.
W zimie mróz może kotkę przygnać do domu; może też wybrać życie "mocno wychodzące" - tzn.spać w budce. Miałam kiedyś takiego kota, który (złapany na sterylkę jako już mocno dorosły) nigdy nie oswoił się na tyle, żeby wejść do domu. Kontakt z człowiekiem był dla niego taką traumą, że do końca życia mieszkał w stodole, zjawiając się tylko na jedzenie.
Mścisław [']21.10.2010 Konstancja ['] 14.08.2017 Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą.
W ten sposub ale chociaz sie wie, gdzie ten kotek jest. Fulda jest taka piekna i teraz troszke oswojona, ze moze ja ktos zwinac. Ok, jak to by byl dobry domek, nic nie ma przeciwko, ale Zawsze taka ostania mysl w glowie zostanie.