Otw-Fidelek [*] Rudy [*] Wieści,wieści :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sie 12, 2010 9:11 Re: Otwock-Dopóki sprzątam to żyją!Żyją i szukają DS/DT!PILNE!

iwona66 pisze:a rudzielec ,jakieś wieści z domku :?: :ok:

nie ma!
Napisałam wczoraj do kobitki. Mam nadzieję,ze brak wiadomosci to dobra wiadomość. Jak miała p.Iza problem to byłyśmy ciagle w kontakcie .Nie chciałabym narzucac sie za bardzo.

Pranie sie skończy,kuwety pomyte,wsio ogarnięte i lecimy do chłopaków.

Wczoraj bardzo,bardzo psem Pikusiem sie zainteresowały. Wacuś nawet prychnął,ale tak ostrzegwaczo tylko. Biedny Pikuś nie wie gdzie sie ma podziac i jak skupić sie i zniknąć. Bo one go obwąchują ze wszystkich stron,obchodzą i gapią. A całą trójka lepiej wyglada niż nasz staruszek.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Czw sie 12, 2010 9:16 Re: Otwock-Dopóki sprzątam to żyją!Żyją i szukają DS/DT!PILNE!

nasze piesy mają przechlapane ,te niuchanie futra i pacanie łapkami :mrgreen:
i ciągle zajęte psie legowiska 8)

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Czw sie 12, 2010 9:21 Re: Otwock-Dopóki sprzątam to żyją!Żyją i szukają DS/DT!PILNE!

żeby nie powiedzieć - zasikane... :(
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Czw sie 12, 2010 9:33 Re: Otwock-Dopóki sprzątam to żyją!Żyją i szukają DS/DT!PILNE!

hanelka pisze:żeby nie powiedzieć - zasikane... :(

mnie jak narazie te incydenty omijają ,naszczęście :mrgreen:

iwona66

Post » Czw sie 12, 2010 12:52 Re: Otwock-Dopóki sprzątam to żyją!Żyją i szukają DS/DT!PILNE!

hanelka pisze:żeby nie powiedzieć - zasikane... :(

no właśnie - święte słowa niestety!!!! :evil: :roll: - u nas biedna Malta musi znosić 4 potffory, w tym 3 sikające namiętnie na jej posłania......... :?

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Czw sie 12, 2010 19:55 Re: Otwock-Dopóki sprzątam to żyją!Żyją i szukają DS/DT!PILNE!

Dopiero wróciliśmy, obsłużyliśmy własne stado i mogę zasiąść i popisać.
Dziś cały dzień Marek był obecny, a nawet wszechobecny. Uzcestniczył w każdej czynności i to dosłownie.Jak trzeba było to i an blat właził i nosa pchał.Albo głowę do całowania.
Wacuś przeleżał cały boży dzień w skwarze na pieterku rozwalony albo na kocu albo an podłodze. Zlazł dopiero jak słońce przeszło i przypomniał sobie,że cały dzień sam do ludzia reki nie podlazł. Wynagrodził sobie to z nawiazką.
Blusiek dziś raz podsypiał z Wacusiem, raz urzędował z Markiem. Bluś wg mnie reaguje na imię. Biegnie pomiaukując cicho. Dzis wielce niezadowolony z zapuszczania masci do ucha prychnął na mnie :mrgreen: Rozkreca sie chłopina.
Wszyscy sie rozkręcają. Juz nie jesteśmy bogami przynoszącymi smakołyki i ręce do głaskania. Już teraz one sa bogami :mrgreen: . Szybka i skuteczna metamorfoza.
Suche i mokre znika.Kuwety tradycyjnie pełne.Zmiana jest taka,ze teraz korzystają z nich takze podczas naszej obecności.
Lubia siedzieć i wyglądac przez okno. Dzis TZ coś przy bramie majstrował to maiły co ogladać :mrgreen: i co wysłuchiwać. :evil:
Obrazek

ASK@

Post » Czw sie 12, 2010 22:59 Re: Otwock-Dopóki sprzątam to żyją!Żyją i szukają DS/DT!PILNE!

Żeby ta sielanka trwała im już tak zawsze.
ASK@ pisze: i co wysłuchiwać. :evil:
Tylko uważaj, żeby same tak gadać nie zaczęły... :mrgreen:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Pt sie 13, 2010 5:08 Re: Otwock-Dopóki sprzątam to żyją!Żyją i szukają DS/DT!PILNE!

podrzuce chłopaków!

Puściłam sporo ogłoszeń Blusia. Zero reakcji. Ja wiem,ze tak bywa ale w jego przypadku to pilne raczej.
Obrazek

ASK@

Post » Pt sie 13, 2010 6:22 Re: Otwock-Dopóki sprzątam to żyją!Żyją i szukają DS/DT!PILNE!

och te niebieskie koty :1luvu:

iwona66

Post » Pt sie 13, 2010 8:03 Re: Otwock-Dopóki sprzątam to żyją!Żyją i szukają DS/DT!PILNE!

iwona66 pisze:och te niebieskie koty :1luvu:

śliczny Bluś jest.
Wszystkie zresztą są przepiękne.

Musze pomyśleć o jakiejs zmianie w ogłoszeniach Blusia.Mozę nie pisać,ze czeka w DT na swoich Dużych? ma dużą frekwencję na stronie, ale zero reakcji!
Kciuki,kciuki pilnie potrzebne.

Wypadam z netu. Musze już jechać bo pare spraw nie załatwiłam.A urlop zleciał.
Potem od razu do kociastych. Dziś ostatni uszny dzień . :lol: U Blusia ranki też pieknie pogoiły sie.
Oczki lepiej, ale cały czas lekko łzawią.U Marka prawe u Wacka lewe :mrgreen:
Świeże nereczki pokrojone. :lol:

Prosze pilnować ,jak kto moze wątku!
Obrazek

ASK@

Post » Pt sie 13, 2010 8:45 Re: Otwock-Dopóki sprzątam to żyją!Żyją i szukają DS/DT!PILNE!

Dorwałam się do netu i pilnuję :twisted:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Pt sie 13, 2010 8:58 Re: Otwock-Dopóki sprzątam to żyją!Żyją i szukają DS/DT!PILNE!

pomiauczymy na wątasie :mrgreen: :ok:

iwona66

Post » Pt sie 13, 2010 10:10 Re: Otwock-Dopóki sprzątam to żyją!Żyją i szukają DS/DT!PILNE!

A ja jutro zobaczę koteczki. :1luvu:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Pt sie 13, 2010 10:12 Re: Otwock-Dopóki sprzątam to żyją!Żyją i szukają DS/DT!PILNE!

Agneska pisze:A ja jutro zobaczę koteczki. :1luvu:

mamy nadzieje że obfocisz ,dla ciotek :mrgreen: :ok:

iwona66

Post » Pt sie 13, 2010 19:02 Re: Otwock-Dopóki sprzątam to żyją!Żyją i szukają DS/DT!PILNE!

Wróciłam.
Chłopaki cudne cały czas.Ostatnie zapuszczanie w uszyska. Całe głowiny w tej masci :mrgreen: Siedziały dziś w oknie znów i kontrolowały TZ-ta. Bardzo drzwi pilnują burasiska i trzeba przy wchodzeniu uważać. Potem spały z TZ-tem.
Marek jak zwykle pierwszy przywitał i ostatni pozegnał nas. Wacuś i Blus przychodzą potem, jak im sie zachce zaszczycić nas swą obecnoscia.
Miały tak dosć dzisiaj mojego nachalstwa,ze połozyły sie z dala od mojej ręki. Blusiek wyraźnie i ostentacyjnie to zrobił. Lubią kłaść sie pokotem, na siebie lub obok siebie. Marek ma taka fajną "przypadłosć".Jak staje obok towarzysza tak przytulony bok w bok, to zarzuca na niego ogon jakby obejmował. Niestety nie zawsze to jest tylko z przyjaźni. Miska tez gra tu rolę.Delikatnie delikwenta odprowadza od michy popychając go bokiem i przytrzymując ogonem. Może sie mylę ,ale tak to wygląda. :mrgreen: Koty zaczynają wydawać głosy :lol: .Nie o mruczeniu tu mówię.To maja w zestawie promocyjnym.Zawsze sprawne. Pomiaukują, pogruchują...zaczynają gadać.
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]