Maluszki urodzone na węglu. Lila[']Mateńka['] Lesiu[']-FIP:(

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Czw sie 12, 2010 20:58 Re: Maluszki urodzone na węglu. Lila FIP ['] Lesiu i Lenka w DS

kasia86 pisze:
kasiatatry pisze:Spaly ze mna, chociaz kladlam sie sama :-) Lena przyszla po 10 minutach a Lesio w nocy. Lenka spala na poduszce i slyszalam traktor nad ranem. Lesio zrobil w poludnie zbita normalna kupke :-)

One są takie straszne przytulaki malutkie :1luvu:
Lesiu ssie Lenusię?

Myszce dałam Ornipural i Catosal. Je malutko... :(

Wetce nie wygląda to na anemie zakaźną, bo wyniki nie wskazują na to.
W tym laboratorium płytki krwi są badane aparatem nie ręcznie i aparat je myli z innym składnikiem krwi (zapomniałam z czym).
A poza tym jeżeli by miała naprawdę ich tak mało, to nie zatamowalibyśmy krwi podczas pobrania.

No dokładnie. Ja mam tylko niewiele poniżej normy, a i tak muszę uważać, szczególnie śluzówki (u dentysty najgorzej jest :roll: ).
A że aparat bada to wiem ale aparat też "liczy" tyle że obszarowo czy jakoś tak (nie pamiętam dokładnie dawno mi to pani laborantka tłumaczyła). No i myślę że to może być kwestia odczynnika.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw sie 12, 2010 21:59 Re: Maluszki urodzone na węglu. Lila FIP ['] Lesiu i Lenka w DS

Nie widzialam zeby Leslaw ssal Lenke. I na to nie wyglada. Za to widzialam jak Lenka go myje :-) kociaczki juz przychodza na glaski, apetyt coraz lepszy, sraki brak :-) Leslaw biega obecnie jak szalony i bawi sie i skacze po drapaku :-) postaram sie w sobote o jakies zdjecia ale tutaj internet okrutnie wolno dziala :-(

kasiatatry

Od: Nie cze 15, 2008 14:57

Post » Czw sie 12, 2010 22:36 Re: Maluszki urodzone na węglu. Lila FIP ['] Lesiu i Lenka w DS

kasiatatry pisze:Nie widzialam zeby Leslaw ssal Lenke. I na to nie wyglada. Za to widzialam jak Lenka go myje :-) kociaczki juz przychodza na glaski, apetyt coraz lepszy, sraki brak :-) Leslaw biega obecnie jak szalony i bawi sie i skacze po drapaku :-) postaram sie w sobote o jakies zdjecia ale tutaj internet okrutnie wolno dziala :-(

Lenusia jest opiekuńcza, a Lesiu cycol mały.
Teraz już wiesz dlaczego on jest taki chudy? Bo cieka jak szalony i wszędzie go pełno, a jak lecą oboje to stado słoni przebiega. :wink:

Tęskno mi za nimi, ale nic to...
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Pt sie 13, 2010 7:25 Re: Maluszki urodzone na węglu. Lila FIP ['] Lesiu i Lenka w DS

Mam pytanie kasiatatry od mojej córki - czy Lesiu spełnia Twoje oczekiwania?
Ja jej odpowiedziałam, że chyba tak, bo jest kochany. :D

Myszka bez zmian, ale nie karmię jeszcze strzykawką, bo przypomniałam sobie o Peritolu na apetyt. Dostała go i za jakiś czas poszła jeść, co prawda, połowę porcji a nie tylko liźniecie sosiku. :ok:
Teraz siedzi na drapaku na balkonie.

Muszę jechać do Łodzi i nie będę mogła jej obserwować.
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Pt sie 13, 2010 7:44 Re: Maluszki urodzone na węglu. Lila FIP ['] Lesiu i Lenka w DS

Kochane słodziaki :love:
U mnie też Prążek ssie Perełkę :roll:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt sie 13, 2010 7:46 Re: Maluszki urodzone na węglu. Lila FIP ['] Lesiu i Lenka w DS

Jak dobrze,że tym dwóm cukieraskom się udało!!!!!!!!
Niech będą szczęśliwe i zdrowe!!!!!!!!!!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pt sie 13, 2010 7:56 Re: Maluszki urodzone na węglu. Lila FIP ['] Lesiu i Lenka w DS

Musiymy sie postarac o nowe zdjecia tych, ktorzy jeszcze sa u Ciebie Aniu, i poprosic Amyszke, zeby zrobila nowe banerki.

Bede wypatrywac zdjeca Kasiatatry.

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Pt sie 13, 2010 9:53 Re: Maluszki urodzone na węglu. Lila FIP ['] Lesiu i Lenka w DS

Aniu, wiesz może, czy Felisvac działa też leczniczo?
edit: odnalazłam że działa
ObrazekObrazekObrazek
ZAPRASZAM NA WYPRZEDAŻ U CYNAMONA I WANILII:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=134893&p=8123784#p8123784

cynamon i wanilia

Od: Sob maja 24, 2008 20:16

Post » Pt sie 13, 2010 14:32 Re: Maluszki urodzone na węglu. Lila FIP ['] Lesiu i Lenka w DS

Jestem ciekawa czy Myszka przeprosiła się z miską?
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Pt sie 13, 2010 16:47 Re: Maluszki urodzone na węglu. Lila FIP ['] Lesiu i Lenka w DS

Cindy

Od: Śro lut 11, 2009 13:23

Post » Pt sie 13, 2010 20:43 Re: Maluszki urodzone na węglu. Lila FIP ['] Lesiu i Lenka w DS

villemo5 pisze:Jestem ciekawa czy Myszka przeprosiła się z miską?

Bez zmian. :(
Dzisiaj Myszka była w lesie na spacerku i jutro też zamierzamy tam iść.
Dokarmiam ja strzykawką, bo sama to je bardzo mało. zaraz znowu będzie papu-papu.
Wcześniej poszliśmy na kontrole do wetki.
Oczka ma niewyraźne... martwię się. :(
W poniedziałek pojadę z nią do Doktor Pacałowskiej do Łodzi.

Cioteczki, nie znacie kogoś, kto wziąłby maluszka na tymczas? viewtopic.php?f=1&t=115720
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Nie sie 15, 2010 8:45 Re: Maluszki urodzone na węglu. Lila FIP ['] Myszka ;(((

Myszka chyba odchodzi od nas... traci siły... :cry:
Coś się dzieję z jej tylnymi nóżkami, czyżby FIP bezwysiękowy?

Ja już przed jej sterylką pisałam, że jej coś musi być.
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Nie sie 15, 2010 9:08 Re: Maluszki urodzone na węglu. Lila FIP ['] Myszka ;(((

O Jezuuuuu!
Myszko-walcz!!!!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Nie sie 15, 2010 10:15 Re: Maluszki urodzone na węglu. Lila FIP ['] Myszka ;(((

Jutro rano pojadę z nią na USG czy nie ma ziarniniaków na narządach i z tym USG do Pacałowskiej do Łodzi.

Myszka rano praktycznie nie mogła chodzić na tylne nóżki, ale teraz chodzi, chwiejnie ale chodzi. Zjadła troszkę Bozity i poszła na balkon.
Już szykuję dla niej papu i dam strzykawką.
Wczoraj jej dałam Catosal i Ornipural w zastrzykach, a rano Tolfedynę, bo miała wysoka gorączkę.
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Nie sie 15, 2010 10:53 Re: Maluszki urodzone na węglu. Lila FIP ['] Myszka ;(((

Myszeczko...!
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

[poprzednia][następna]