Moja gromadka - Mufinek['], Maleńka ['] :(( Joaś w DS!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sie 12, 2010 10:03 Re: Moja gromadka - Żabka,Amelka,Karmel, Pela w DS :)

no jak mogłaś spać!!!!
powinnaś czuwać 24 godziny na dobę przy kompie, bo a nuż ktoś łaskawie będzie chciał kociaka na już...z dostawą w ciągu godziny!!!

Tradycyjnie Maciek :1luvu:

A Eduś Słoneczko też będzie? :oops:
Dla moich adoptusiów za TM [']

Gór mi mało i trzeba mi więcej....

berni

Od: Pon sty 10, 2005 15:12

Post » Czw sie 12, 2010 10:19 Re: Moja gromadka - Żabka,Amelka,Karmel, Pela w DS :)

anita5 pisze:Ludzie naprawdę są niektórzy porąbani. Przykład? Proszę bardzo. Rano odbieram maila, pisanego o 2 w nocy, w sprawie Pucusia. Odpisałam około 8.30, a pani mi pisze, że ponieważ nie odpisywałam (!), ona adoptowała innego kota. Zaiste, tempo pani miała niesamowite.

Może na drugiej półkuli to było?
Jak u nas noc, to u nich dzień :ryk:
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Czw sie 12, 2010 11:26 Re: Moja gromadka - Żabka,Amelka,Karmel, Pela w DS :)

:lol: Anitko jak mogłaś :wink: :ryk: :ryk: :ryk:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Czw sie 12, 2010 12:51 Re: Moja gromadka - Żabka,Amelka,Karmel, Pela w DS :)

No... :lol:

Jeszcze trochę fot...

Specjalnie dla Berni Eduś Słoneczko, którego teraz można zastać prawie cały czas w koszyczku z Yasminką Obrazek

Obrazek Benia odpoczywa

Obrazek Ukochana Elfik

I Lucek, kot uspokajający Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Czw sie 12, 2010 12:52 Re: Moja gromadka - Żabka,Amelka,Karmel, Pela w DS :)

I zapraszam na bazarek: szal i bransoletki...

viewtopic.php?f=20&t=115656

:oops: ale cienko, naprawdę cienko jest...
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Czw sie 12, 2010 13:05 Re: Moja gromadka - Żabka,Amelka,Karmel, Pela w DS :)

a kot egipski? a kwiat pustyni i piasek z Sahary też miało być gdzie to :) no nic przyjadę z pracy to ja zrobię bazarek, bo w tym domu mnie nikt nie chce słuchać skandal ! :)

Bakeneko

Od: Wto cze 10, 2008 11:19

Post » Czw sie 12, 2010 13:43 Re: Moja gromadka - Żabka,Amelka,Karmel, Pela w DS :)

Bakeneko pisze:a kot egipski? a kwiat pustyni i piasek z Sahary też miało być gdzie to :) no nic przyjadę z pracy to ja zrobię bazarek, bo w tym domu mnie nikt nie chce słuchać skandal ! :)

och, skandal! :lol:

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Czw sie 12, 2010 20:18 Re: Moja gromadka - Żabka,Amelka,Karmel, Pela w DS :)

Bakeneko pisze:a kot egipski? a kwiat pustyni i piasek z Sahary też miało być gdzie to :) no nic przyjadę z pracy to ja zrobię bazarek, bo w tym domu mnie nikt nie chce słuchać skandal ! :)

:ryk: :ryk: :ryk:

Musisz z tym porządek zrobić Obrazek
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Pt sie 13, 2010 15:15 Re: Moja gromadka - Żabka,Amelka,Karmel, Pela w DS :)

Się odgrażał i nic. :lol:

Dzisiaj mam takie marzenie, a właściwie dwa.
1.
Żeby mieć kupę kasy, wynająć ogrodnika, który by mi ogród ładnie upiększał, w sensie, że trawa nie rosłaby na 2 metry w górę :wink: , żeby odchwaszczał co trzeba, a ja bym się przyglądała z okna, jak mam pięknie. Do ogrodu bym chodziła kawę pić i czytać, co robię również teraz, ale muszę zamykać oczy, bo mi wstyd. 8) Nie cierpię prac w ogrodzie.
2.
Naleśniki z czekoladą.

Zamiast tego wszystkiego... Etam.
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Pt sie 13, 2010 15:20 Re: Moja gromadka - Żabka,Amelka,Karmel, Pela w DS :)

Obrazek

Lukrecja

Wczoraj długo się jej przyglądałam. Ona mnie niezmiennie zachwyca swoją urodą. Jest prześliczna, jak z bajki. I ma tą twarzyczkę bardzo oryginalną. Mirek ma niemal taką samą buźkę, tylko czarną. Zresztą całe rodzeństwo jest śliczne, bo i Lucek, i Czapsi to cudeńka.
Na co mi ogrodnik, jak mam Kluski... :mrgreen:
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Pt sie 13, 2010 17:08 Re: Moja gromadka - Żabka,Amelka,Karmel, Pela w DS :)

anita5 pisze:Obrazek

Lukrecja

Wczoraj długo się jej przyglądałam. Ona mnie niezmiennie zachwyca swoją urodą. Jest prześliczna, jak z bajki. I ma tą twarzyczkę bardzo oryginalną. Mirek ma niemal taką samą buźkę, tylko czarną. Zresztą całe rodzeństwo jest śliczne, bo i Lucek, i Czapsi to cudeńka.

no tak, jak się nie ma, co sie lubi... :ryk: :ryk: :ryk:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Pt sie 13, 2010 18:50 Re: Moja gromadka - Żabka,Amelka,Karmel, Pela w DS :)

mar9 pisze:
anita5 pisze:Obrazek

Lukrecja

no tak, jak się nie ma, co sie lubi... :ryk: :ryk: :ryk:

:ryk: :ryk: :ryk:

Fakt cudne są :1luvu: :mrgreen:
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Sob sie 14, 2010 12:16 Re: Moja gromadka - Żabka,Amelka,Karmel, Pela w DS :)

Wczoraj wieczorem się wzruszyłam. Przyszła fotka Amelki na komórkę. Amelka leży na pleckach, uśmiechnięte, zadowolone pysio, chyba już przytyła, słowem - kot szczęśliwy.
No jak się tu nie wzruszyć...

Z Krecika po kolejnym odrobaczeniu wychodzi jakiś koszmar robalowy, wczoraj czuł się źle, nie jadł, dużo spał, trochę się tylko bawił. Mam nadzieję, że do jutra wyjdzie z niego to co najgorsze. :x Buranio ok, cały czas w dobrej formie i kupalki też spoko.

Poza tym wszyscy czekają na qrę.
Obrazek Obrazek

anita5

Post » Sob sie 14, 2010 12:37 Re: Moja gromadka - Żabka,Amelka,Karmel, Pela w DS :)

Na co czekają? 8O

EwKo

Od: Śro paź 19, 2005 21:52

Post » Sob sie 14, 2010 12:55 Re: Moja gromadka - Żabka,Amelka,Karmel, Pela w DS :)

EwKo pisze:Na co czekają? 8O

też się nad tym zastanawiam :roll:
Obrazek
buziaczki dla stadka... całego :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

[poprzednia][następna]