powinnaś czuwać 24 godziny na dobę przy kompie, bo a nuż ktoś łaskawie będzie chciał kociaka na już...z dostawą w ciągu godziny!!!
Tradycyjnie Maciek

A Eduś Słoneczko też będzie?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anita5 pisze:Ludzie naprawdę są niektórzy porąbani. Przykład? Proszę bardzo. Rano odbieram maila, pisanego o 2 w nocy, w sprawie Pucusia. Odpisałam około 8.30, a pani mi pisze, że ponieważ nie odpisywałam (!), ona adoptowała innego kota. Zaiste, tempo pani miała niesamowite.
Bakeneko pisze:a kot egipski? a kwiat pustyni i piasek z Sahary też miało być gdzie tono nic przyjadę z pracy to ja zrobię bazarek, bo w tym domu mnie nikt nie chce słuchać skandal !
anita5 pisze:
Lukrecja
Wczoraj długo się jej przyglądałam. Ona mnie niezmiennie zachwyca swoją urodą. Jest prześliczna, jak z bajki. I ma tą twarzyczkę bardzo oryginalną. Mirek ma niemal taką samą buźkę, tylko czarną. Zresztą całe rodzeństwo jest śliczne, bo i Lucek, i Czapsi to cudeńka.
Na co mi ogrodnik, jak mam Kluski...
mar9 pisze:anita5 pisze:
Lukrecja
Wczoraj długo się jej przyglądałam. Ona mnie niezmiennie zachwyca swoją urodą. Jest prześliczna, jak z bajki. I ma tą twarzyczkę bardzo oryginalną. Mirek ma niemal taką samą buźkę, tylko czarną. Zresztą całe rodzeństwo jest śliczne, bo i Lucek, i Czapsi to cudeńka.
Na co mi ogrodnik, jak mam Kluski...
no tak, jak się nie ma, co sie lubi...![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, Majestic-12 [Bot], nfd i 183 gości