Paluch3-epidemia pp, kotka z FIP, Gwiazdka szuka!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sie 09, 2010 14:20 Re: Paluch3- koty 'przewlekle chore' potrzebują domów!

Obrazek
ID: CXXXVII/10/K
Gatunek: KOT
Rasa: EUROPEJSKA
Data przyjęcia: 07-08-2010

Chyba nie mają szans :cry:
Czy Paluch wydałby komukolwiek takie maleństwa?
Obrazek

gaota

Od: Pt cze 19, 2009 9:10

Post » Pon sie 09, 2010 21:47 Re: Paluch3- koty 'przewlekle chore' potrzebują domów!

mpogorzelski pisze:
*anika* pisze:Może tutaj znajdzie się dom tymczasowy dla chociaż jednego malucha? (jest ich trzy sztuki)
viewtopic.php?p=6283594#p6283594
Nie miały kontaktu z pp. Są zdrowe (trochę kichają, ale nic nie cieknie, oczka czyste).
Błagam :(

Zrobie jutro ogloszenie na FB. No chyba, ze mnie ktos ubiegnie ;)

Dzieciaki dziś pojechały do domu tymczasowego, ale ogłoszenie im się na pewno przyda ;)
Czarno-biały jest zarezerwowany. Domu szukają czarny kocurek i dymna koteczka.
Dane kontaktowe do ogłoszenia możesz wziąć stąd: Link
Dzięki :)
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Wto sie 10, 2010 8:08 Re: Paluch3- koty 'przewlekle chore' potrzebują domów!

Zofia&Sasza pisze:Adaś od IKI 6 już w domu w Warszawie.

Zosiu, cudowna wiadomość...
Bardzo, bardzo dziękuję!!! :1luvu:

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Wto sie 10, 2010 9:13 Re: Paluch3- koty 'przewlekle chore' potrzebują domów!

Rapadura pisze:A ja po jutrze jadę po Reginę na paluch:D:D:D::D:D ale się ciesze jutro z rana no może w południe zadzwonię do Ani by dogadać godzinę adopcji..... :1luvu: :1luvu: :1luvu: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :kotek: :kotek: :kotek:

Ale się cieszę... mam ja na pulpicie znaczy się zdjęcie...już nie mogę się odczekać kici w domku:D

to super, bo mi przychodza powiadomienia o aktualizacji ogloszen i nie wiedzialam co w koncu z Reginą... :ok: :ok: :ok: :ok:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Wto sie 10, 2010 9:20 Re: Paluch3- koty 'przewlekle chore' potrzebują domów!

alarm w Wawie - czy ktos ma kotke, do ktorej moznaby dostawic 1,5-tygodniowe malenstwa??
11 osesków czeka na ratunek - nie maja duzo czasu :(
viewtopic.php?f=1&t=115536

tillibulek

Post » Wto sie 10, 2010 16:48 Re: Paluch3- koty 'przewlekle chore' potrzebują domów!

Dla Adasia :ok: :ok: Zosia - ukłony!

Szybkie info dla Magaaa, bo zapomniałam :roll: Magaaa "Twoja"... nota bene, cudowna przytulanka 145/10 :love: :love: w weekend była już w PA. Ładnie wygląda, po glucie nie ma śladu... aż trudno uwierzyć, że tak się wygrzebała, po tym jak ją wtedy widziałyśmy Pozwoliłam ją sobie nazwać... MADZIA :mrgreen: Jak pojadę w weekend to liczę, że już jej nie będzie :ok: :ok:

Wcześniej myślałam, że to była ta 152/10, ale to jednak 145/10... Zresztą, nie ważne ;) Ważne, źe jedna już dawno w domu, a druga wkrótce.

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Wto sie 10, 2010 17:28 Re: Paluch3- koty 'przewlekle chore' potrzebują domów!

O Rany, Ania :1luvu:
Dzięki za tę przepiękną informację...
Ona taka sliczna, na pewno szybko znajdzie domek, jest młodziutka...
Ależ się cieszę.
:ok: :ok: :ok: dla mojej imienniczki Madzi!

magaaaa

Post » Śro sie 11, 2010 8:16 Re: Paluch3- koty 'przewlekle chore' potrzebują domów!

kciuki za koteczki, zeby jak najwiecej znalazlo wspaniale domki :ok: :ok: :ok:

a w sprawie Mozaiki nie bylo telefonow? ogloszenie ukazalo sie w piatek w Metrze...

tillibulek

Post » Śro sie 11, 2010 23:12 Re: Paluch3- koty 'przewlekle chore' potrzebują domów!

tillibulek pisze:a w sprawie Mozaiki nie bylo telefonow? ogloszenie ukazalo sie w piatek w Metrze...

Tillibulek dużo było telefonów na Pchełkę i na Mozaikę z Metra... różnych :roll: W niektórych przypadkach umówiłam się na zeszłą sobotę, ale z kilku osób (ludzie są... :evil: ) przyjechały tylko panie, które rozważały Mozaikę dla cioci. Ciocia się z Mozaiką nie dogadała, ale za to zabrała przedwczoraj rudego chłopaczka (trzeba mu było uciąć jajka na szybko).

Byłam dzisiaj i oddałam fajnym ludziom czarnego superkocura dla dziadka :ok: :ok: Przez ostatnie pótora tygodnia do domu poszli: Plastelina :D , Greta :D (pokazywałam jej fotkę z Bublem i Eltonem na str 24), rudy kocur, ale nie Bubel 65, tylko 229, srebrna ślicznotka 205 i do domu cudem po 3 miesiącach wróciła też Igła... długa historia, ale z happy endem :D
Fajnie, bo z tym "rzutem" sprzed miesiąca, z którym przyszła Igła, to wszystkie koty poszły już do domów (Łatka, Ruda z Merlinem, Mrówka, Amelia, Punia, Dolores i Perła)

No ale nadal czekaja:
Hugo Chavez - ideał, ale stary i czarny... jeszcze trochę i wrócę z nim do domu, a wtedy już pozostanie mi tylko strzelić sobie w łeb :evil:
Pupa - zepsuta kotka ze zwieraczami, a raczej bez
Pchełka - bezokie 2 kg strachu
Poseł - kot bojący się własnego cienia
Gilda - szurnięta jędza ;) ostatnio zaczęłyśmy się jakoś dogadywać, nawet mnie wita, ale jedno słowo nie tak i wpie&^%$ ;)
Mozaika - aż nie wiem co powiedzieć :(
Bubel - od niedawna w PA - rudy przystojniak, który przed obcymi ziwewa aż się kurzy... :?
Elton - też od niedawna - bardzo miły, ale boi sie innych kotów, jak ognia
Kocur Zagadka - już był w PA, poszedł na leczenie, wrócił - nie wiadomo czy dziki, czy nie... no zagadka
Shiba - od niedawna w PA - piękna tri, która miała megawielki wrzód na oku (chyba widziałyśmy ją z Magaaa, gdy zabierałyśmy Szarotkę), bardzo milutka, oko wyglada dobrze, ale na pewno okulista sie kłania
Madzia - :D
I jest jeszcze z "przeleżałych" Dakar - czarny kocurek bez oka, ale po niego w sobotę przyjedzie moja koleźanka z synem :ok: :ok:

Po niedzieli wstawię jakieś nowe foty.

Pytanie do Never: będę w niedzielę, bo chciałabym wesprzeć warunek niebieskiego persa. Czy mogłabyś w razie czego zrobić wsparcie dla Rapadury w sobotę?

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Czw sie 12, 2010 12:03 Re: Paluch3- koty 'przewlekle chore' potrzebują domów!

Alareipan, dziekuje za info - bezcenne są te konkrety, ktore wstawiasz na watek :1luvu: :1luvu: :1luvu:

tillibulek

Post » Czw sie 12, 2010 13:14 Re: Paluch3- koty 'przewlekle chore' potrzebują domów!

Czy kocięta WSZYSTKIE są w PA?
Czy tylko takie co się nadają do adopcji?
Wydaje tymczaskę (tfu!) i chodzi mi po głowie adopcja kocięcia, ale chorego.
No taka jestem trochę nie tego...

magaaaa

Post » Czw sie 12, 2010 13:34 Re: Paluch3- koty 'przewlekle chore' potrzebują domów!

magaaaa pisze:Czy kocięta WSZYSTKIE są w PA?
Czy tylko takie co się nadają do adopcji?
Wydaje tymczaskę (tfu!) i chodzi mi po głowie adopcja kocięcia, ale chorego.
No taka jestem trochę nie tego...

magaaaa :1luvu: :1luvu:
a ktora kicie wydajesz, pochwal sie :P

tillibulek

Post » Czw sie 12, 2010 13:44 Re: Paluch3- koty 'przewlekle chore' potrzebują domów!

tillibulek pisze:
magaaaa pisze:Wydaje tymczaskę (tfu!) i chodzi mi po głowie adopcja kocięcia, ale chorego.

magaaaa :1luvu: :1luvu:
a ktora kicie wydajesz, pochwal sie :P

no właśnie - wydajesz, a my nic nie wiemy?????????? :wink: :piwa:

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Czw sie 12, 2010 14:04 Re: Paluch3- koty 'przewlekle chore' potrzebują domów!

Jak wydam to się dowiecie.
Juz sie boje zapeszyc. Pytam na razie czysto teoretycznie :wink:

magaaaa

Post » Czw sie 12, 2010 16:31 Re: Paluch3- koty 'przewlekle chore' potrzebują domów!

Wczoraj ,po wspaniałych 10 miesiącach od adopcji z Palucha,odeszła moja kotka Kasia :crying:

miniboni17

Od: Pon cze 22, 2009 20:41

[poprzednia][następna]