Przepraszam, że hopnę, ale to dla tych maluchów być może sprawa życia lub śmierci
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie Nunku[`] krowinko najpiękniejsza Plupluniu głupiąteczko[`] 07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`] 16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`] Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]
Jutro po południu zaczynam akcję łapania kotów z tej piwnicy. Nie chciałabym wypuszczać z powrotem już raz złapanych kociaków, a na pewno wlezą do klatki. Przypominam, że dla jednego kociaka na 99% mam zapewniony dom stały za jakieś 3 tygodnie (akurat jak się podleczą). Pozostałe dwa są w takim umaszczeniu i wieku, że szybko znajdą domy. Pomogę w ogłaszaniu.
Jutro będą także zdjęcia (oby - koleżanka miała wrzucić na serwer).
Za to mamy trzy maluchy. Awaryjnie zostały umieszczone w lecznicy, ale przetrzymanie tam miotu kotów kosztuje 50 zł za dobę. No i zwyczajnie mnie nie stać na to Za dzisiaj zapłaciłam. Mają czas do jutra do 18. Co będzie później???
Bardzo prosimy o dom tymczasowy dla maluchów!
Mają zdrowe oczy. Jest czarny kocurek, kociak czarny z białą bródką i skarpetkami (taki jak moja Frotka z podpisu) i BOSKI dymno-szary z fragmentami być może beżowego. Trochę kichały, ale jest to do wyleczenia w kilka dni. Nie są tak strasznie dzikie (można je łapać w ręce). Oswojenie to także kwestia góra tygodnia. Dla czarno-białego jest dom stały! (trzeba go tylko przedtem oswoić)
Jeśli ktoś mógłby pomóc chociaż finansowo... bylibyśmy BARDZO wdzięczni!
Naprawdę nie czyta tego nikt, kto miałby możliwość pomóc ... ?
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie Nunku[`] krowinko najpiękniejsza Plupluniu głupiąteczko[`] 07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`] 16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`] Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]
Aneta, chyba już lepiej wypuścić Przecież na Paluchu od razu zejdą na pp
Na razie mam zdjęcia kociaków sprzed paru dni i kilka z wczoraj (już w lecznicowej klatce, a dziś się postaram zrobić świeże).
To braciszek maluchów, od ponad tygodnia w nowym domu. Był najbardziej chory, od razu dał się złapać. Czarnulek: Dzieci przed piwnicą: Tu widać dzieciaka ze skarpetkami (ten ma zapewniony dom stały, trzeba tylko oswoić): Szarości: No i nareszcie w lecznicy (do dziś... a co dalej?)
też tylko moge podrzucić. Zakocenie totalne, adopcje stoją. Na Paluchu nie mają szans na przezycie. Jeszcze podziebione jak tam trafią to juz po nich . Wypuszczone bez matki mogą takze zginąć.Ile mają?