Menaszka
Moderator: Estraven
Cameo pisze:Stefciu, to bardzo miło z twojej strony że chcesz pomóc![]()
![]()
seidhee pisze:Stopciu Stopciu my już mamy zakupy dla kocinek i ludzinek. Duża wczoraj przyniosła. Jest 3 kilo karmy dla kotków (choć Duża mówi że to wstyd nazwać karmą takie coś, ale przynajmniej tanio wyszło) i różne takie do sprzątania domku i mycia siebie. Akurat tyle pieniążków wyszło co Duża chciała wydaćNo i jeszcze ubranka mamy ale to ciocia Ania musi wybrać co się nadaje bo moja Duża to nosi byle co i nie umie ocenić. A pani Ochojska mówiła w gazecie (ja czytałam to) że to wstyd że ludzie stare szmaty wysyłają niepotrzebne nikomu które potem trzeba wywieźć na śmietnik więc Duża nie chce popełnić błędu tak mówi.
Menaszka

Flortee pisze:no to Ania nie da szmat smirdzących na pewno, nie nie.Nie ma takich nawet
![]()
Flortee pisze:no to Ania nie da szmat smirdzących na pewno, nie nie.Nie ma takich nawet
![]()
Flortee pisze:Stopka wie, ze w telewizorku proszą żeby nie wysyłać pojedynczych paczuszek, bo ich zaleje masa kartoników i pudełeczek, z którymi nie będą mieli co robić, bo wywóz śmieci nie działa przecież. Lepiej pozbierać z ludźmi i wysłać grupowo tak radzą Stopka słyszała. Inka zrobi w swoim mieście zbiórkę
mih pisze:Jeśli trzeba mogę troche nasiurać w szmatki, żeby śmierdziało. Odkąd nie ma Bobka Timento mam dużo wolnego czasu. Jeśli o to chodzi..?..mrau.miau.mra.mi-hau..![]()
![]()
kap.klos.Laoś

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości