Stefcia i Dróżyna Agentuw Agenty znuw w polach omperacyjnych

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Czw sie 12, 2010 7:28 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw - Agentka Stopka KOORDYNÓJE POMOC

Stopciu Stopciu my już mamy zakupy dla kocinek i ludzinek. Duża wczoraj przyniosła. Jest 3 kilo karmy dla kotków (choć Duża mówi że to wstyd nazwać karmą takie coś, ale przynajmniej tanio wyszło) i różne takie do sprzątania domku i mycia siebie. Akurat tyle pieniążków wyszło co Duża chciała wydać :) No i jeszcze ubranka mamy ale to ciocia Ania musi wybrać co się nadaje bo moja Duża to nosi byle co i nie umie ocenić. A pani Ochojska mówiła w gazecie (ja czytałam to) że to wstyd że ludzie stare szmaty wysyłają niepotrzebne nikomu które potem trzeba wywieźć na śmietnik więc Duża nie chce popełnić błędu tak mówi.
Menaszka

seidhee

Od: Czw sty 08, 2009 13:03

Post » Czw sie 12, 2010 7:59 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw - Agentka Stopka KOORDYNÓJE POMOC

Cameo pisze:Stefciu, to bardzo miło z twojej strony że chcesz pomóc :1luvu: :1luvu: :1luvu:

to Stopka Agentka wymyszliła całą akcję Stefcia tylko Kasie popytała jak koordynowacić i gdzie wephać Kasia muwi my jeszcze w ZASPie ogłosili to lódzie pzynioszą to w pżyszłym tygodnió się popakóje w dóże pacczki Kasia myśli rze tak będzie najlepiej jak kto jóż co ma to Kasia jótro popołódnió będzie w ZASPie siedzieć i paczki pżyjmować jótro jeszt dobże bo lódzie óciekaja z miaszta na trawfkę

CatherineTheGreat

Od: Wto lis 25, 2008 9:58

Post » Czw sie 12, 2010 9:47 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw - Agentka Stopka KOORDYNÓJE POMOC

seidhee pisze:Stopciu Stopciu my już mamy zakupy dla kocinek i ludzinek. Duża wczoraj przyniosła. Jest 3 kilo karmy dla kotków (choć Duża mówi że to wstyd nazwać karmą takie coś, ale przynajmniej tanio wyszło) i różne takie do sprzątania domku i mycia siebie. Akurat tyle pieniążków wyszło co Duża chciała wydać :) No i jeszcze ubranka mamy ale to ciocia Ania musi wybrać co się nadaje bo moja Duża to nosi byle co i nie umie ocenić. A pani Ochojska mówiła w gazecie (ja czytałam to) że to wstyd że ludzie stare szmaty wysyłają niepotrzebne nikomu które potem trzeba wywieźć na śmietnik więc Duża nie chce popełnić błędu tak mówi.
Menaszka

Świetnie Stopka i Ania i Fruzia mowią!
Ania sie z Kasią skoorynuje i zabierzemy rzeczy.
Ania też słyszała panią Ochojską, wiec szmat wysyłać nie zamierza. Ale nie do końca też rozumie, dlaczego jak ktoś chce dac używane dobre ubrania to i PCK i te inne organizacje nie chcą i każą to dawać na takie portale "oddam za darmo" albo coś. Jak ci ludzie nie mają nic to chyba i używane sie przyda Ania sądzi...
Obrazek

Flortee

Od: Nie lis 22, 2009 18:21

Post » Czw sie 12, 2010 9:52 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw - Agentka Stopka KOORDYNÓJE POMOC

Stopciu, Iwcia mówi, że to, dlatego, że nie dla wszystkich używane w dobrym stanie znaczy to samo :roll: , a oni tam nie mają możliwości ani czasu, aby przeglądać te używane rzeczy. Cośka przekazuje.
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Czw sie 12, 2010 10:04 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw - Agentka Stopka KOORDYNÓJE POMOC

moja duża mówi, że ludzie czasem dają naprawdę brudne szmaty, takie których przebierający brzydzą się wziąć do ręki a co dopiero komuś oddać, komuś kto przeżył tragedię w szczególności, a takie szmaty dają ludzie bardzo, bardzo często :roll:
Mysz

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Czw sie 12, 2010 10:06 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw - Agentka Stopka KOORDYNÓJE POMOC

no to Ania nie da szmat smirdzących na pewno, nie nie. :!: Nie ma takich nawet :roll:
Obrazek

Flortee

Post » Czw sie 12, 2010 10:08 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw - Agentka Stopka KOORDYNÓJE POMOC

Flortee pisze:no to Ania nie da szmat smirdzących na pewno, nie nie. :!: Nie ma takich nawet :roll:

Możemy temu bardzo szybko zaradzić! :ryk:
Menaszka

seidhee

Od: Czw sty 08, 2009 13:03

Post » Czw sie 12, 2010 10:08 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw - Agentka Stopka KOORDYNÓJE POMOC

Flortee pisze:no to Ania nie da szmat smirdzących na pewno, nie nie. :!: Nie ma takich nawet :roll:

o tym to nawet nie pomyślałam, chciałam tylko wytłumaczyć dlaczego nie przyjmują :oops:
Mysz

alus1

Od: Śro wrz 03, 2008 16:26

Post » Czw sie 12, 2010 10:58 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw - Agentka Stopka KOORDYNÓJE POMOC

Jeśli trzeba mogę troche nasiurać w szmatki, żeby śmierdziało. Odkąd nie ma Bobka Timento mam dużo wolnego czasu. Jeśli o to chodzi..?..mrau.miau.mra.mi-hau.. :roll: :?
kap.klos.Laoś

mih

Od: Śro cze 24, 2009 11:36

Post » Czw sie 12, 2010 13:16 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw - Agentka Stopka KOORDYNÓJE POMOC

Flortee pisze:Stopka wie, ze w telewizorku proszą żeby nie wysyłać pojedynczych paczuszek, bo ich zaleje masa kartoników i pudełeczek, z którymi nie będą mieli co robić, bo wywóz śmieci nie działa przecież. Lepiej pozbierać z ludźmi i wysłać grupowo tak radzą Stopka słyszała. Inka zrobi w swoim mieście zbiórkę

Ja nawet nie muszę robić zbiórki, tylko starczy, że Dużą z paczuszką do tewelizji wyślę, bo tam taka pani Orłowska-Sondej od wszystkich zbiera i potem całe samochody wysyła
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Czw sie 12, 2010 13:19 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw - Agentka Stopka KOORDYNÓJE POMOC

mih pisze:Jeśli trzeba mogę troche nasiurać w szmatki, żeby śmierdziało. Odkąd nie ma Bobka Timento mam dużo wolnego czasu. Jeśli o to chodzi..?..mrau.miau.mra.mi-hau.. :roll: :?
kap.klos.Laoś

Ja mogę pomóc. Na razie ćwiczę siuranie z kuwety na podłogę
Psot

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pt sie 13, 2010 8:42 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw - Agentka Stopka KOORDYNÓJE POMOC

Obrazek

Flortee

Post » Pt sie 13, 2010 12:40 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw - Agentka Stopka KOORDYNÓJE POMOC

zdaje się że to nie karma tylko whiskas...

mih

Od: Śro cze 24, 2009 11:36

Post » Pt sie 13, 2010 12:48 Re: Stefcia i Dróżyna Agentuw - Agentka Stopka KOORDYNÓJE POMOC

nie whiskas tylko perfect fit. Dla kotków w Bogatyni w sam raz, jak nie mają tam nic
Obrazek

Flortee

[poprzednia][następna]