A ktoś ze znajomych nie przetrzymałby tych kilka dni?
Zapewnimy profesjonalne zdjęcia bo te które wstawiłeś są niestety marnej jakości a widzę że kocia tri więc szybko znalazłaby domek.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dorotak97 pisze:Oczywiście że nie zostawiać![]()
Zapewnimy profesjonalne zdjęcia bo te które wstawiłeś są niestety marnej jakości a widzę że kocia tri więc szybko znalazłaby domek.
dorotak97 pisze:kast6 pisze:Znalazłem kotkę w centrum Białegostoku około 6 tygodni.
Zabraliśmy ją do weterynarza na odrobaczenie.
Pilnie szukam tymczasowego domu do adopcji!!
Mam swojego kota po operacji i nie mogę ich trzymać razem w kawalerce!
BARDZO PROSZĘ O KONTAKT
608784237, kast6@yahoo.com
PS. Do Pani Agi: To ja dziś pisałem smsy do Pani. Kamil.
Proszę o pomoc.
Zdjęcie:
adopcje/index.php?u=7058/1
A w łazience nie dałoby się przetrzymać?
Ja na 38 m mam swoje dwa koty+króli+4 tymczaski
Jak prześledzisz wątek to zauważysz że z miejscem jest cieniutko
dorotak97 pisze:Wywiozłam dziecko na agroturystykę pod Białymstokiem.
Dziecko dzwoni po dwóch godzinach że co???że znalazło kotka w rowie przy drodze.Ja za chwilę będę miała 4 tymczaski+2 własne i królik i to wszystko na 38 m.
"Mamo może chociaż w łazience"?Jasne, a umyję się w ubikacji![]()
POMOCY!!!!
kocia baba pisze:dorotak97 pisze:Oczywiście że nie zostawiać![]()
gdyby nie to, ze mam troche problemow z moimi wiekowymi rodzicami, klopoty z moim najmlodszym Arczim-kocurkiem, problemy z "jednokomorowym" mieszkaniem ......ale to , jak juz nie mozna nigdzie indziej , to moze .....- u mnie.
1969ak pisze: Super, już mi telefon robił się czerwony od telefonów - czy aby na pewno kotek jest zarezerwowany
dorotak97 pisze:Prosiłam o tymczaska czyściutkiego,robiącego do kuwetki i zdrowego
dorotak97 pisze:Jak nic nie pomoże zawiozę te kotki na ul.Warszawską(nr.bloku i mieszkania wiadomy)i w kartoniku postawię pod drzwi.
[url=http://kotkowo.pl/jedenprocent][img]http://kotkowo.pl/jedenprocent/kotkowo_jedenprocent.gif[/img][/url]
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 140 gości