Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Safii pisze:Wysłałam ogłoszenia, ale dajcie znać, czy doleciały,
bo ten pogryziony kabel mi szwankuje![]()
Dostałam tylko dwa maile, a gdzie reszta chętnych
![]()
magdajedral pisze:Tabletek dzisiaj nie podałam bo mnie z samego rana sąsiadka wk....ła. Kretynka czepia się chwastów, które niby pylą jej z mojej działki (totalnie niezamieszkałej i dzikiej, więc kto by to kosił). Od rana biegam po urzędach, sklepach ogrodniczych i zastanawiam się co mam z tym zrobić? Prepararty na to coś drogie jak diabli, a na kosę to te chwasty za wysokie już, a tu urząd miasta pisze pisma że mam usunąc i już. Ale jak to już nikt nie podpowie, a co ja kurna ogrodnik jestem? Szlag by to trafił mieć taki urlop.
Ale nie o mnie to wątek. Tabletki zapodam koteńkom jutro, no chyba że jeszcze dzisiaj mi się uda wieczorkiem. Idę od razu robić zdjęcia, zobaczymy co z tego co zrobię będzie się nadawało, bo dzisiaj one przechodzą same siebie. Jak Sonia1 bawiła się piłką lub myszką to ryczałam ze śmiechu. jest jeszcze bardziej niezdarna w tym niż mój Filemon. Dosłownie bałam się że zrobi sobie krzywdę tak dziwnie podskakując. A druga to taki miziak i leniuch że nawet jedzonko muszę jej na kanapę podnosić bo księżniczka na ziemi to nie zje.
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, Paula05, puszatek i 102 gości