VVu pisze:Fantastyczna historia! U nas też by się przydał taki "strażnik Texasu"...
Szkoda, że ten strażnik Texasu właśnie pojechał do swojego domku stałego

Moderator: Estraven
VVu pisze:Fantastyczna historia! U nas też by się przydał taki "strażnik Texasu"...
najszczesliwsza pisze:Azor jak jeszcze był sam to raz narobił na chodnik, a raz do brodzika, ale to koopa była dlatego, że kuwetę mąż zalał i ogólnie było tam błoto, więc to był bunt.
joluka pisze:witam pourlopowo wszystkich zasikanych! i oczywiście łączę się w bólu - bo przez tydzień naszej nieobecności moje córki, które miały to "szczęście" zostać ze zwierzęcym towarzystwem w domu nie robiły nic innego, jak tylko prały, zapierały, wycierały, myły, czyściły......![]()
![]()
![]()
okazało się, że w tej chwili sika u mnie na wszelkie miękkie i tapicerowane sprzęty (sofy, łóżka, legowiska psa itp.) nie tylko Majorka, ale także Malwina i nowy tymczas Mentos, który widocznie u starszych koleżanek podejrzał ten ciekawy zwyczaj.....![]()
w dodatku Malwina nasikała Oli do jej najlepszej torby.... - i torba (skajowa) do wyrzucenia - ani tego uprać, ani używać......![]()
![]()
zamawiam na allegro więcej nieprzemakalnych prześcieradeł i przynajmniej na łóżkach tylko pościel będę miała do prania, a nie Karcher zamawiany dwa razy w miesiącu....- w tej chwili w domu stoją już cztery kuwety w różnych miejscach - nie wiem, co jeszcze mogę zrobić.....
![]()
ale przyznam zawistnie, że odreagowałam trochę stres czytając w tej chwili wpis Najszczęśliwszej:
najszczesliwsza pisze:Azor jak jeszcze był sam to raz narobił na chodnik, a raz do brodzika, ale to koopa była dlatego, że kuwetę mąż zalał i ogólnie było tam błoto, więc to był bunt.
no jak mąż leje do kuwety, to trudno sie kotom dziwić, że są zdegustowane i wyraźnie to okazują...![]()
![]()
Kaprys2004 pisze:Asia, podrzuć link do tych sprawdzonych prześcieradeł z Allegro..
joluka pisze:Malwinka niestety siusia nadal na sofę - na szczęście upodobała sobie tylko jeden mebel, ale i tak codzienna zmiana i pranie podgumowanych podkładów dosyć dobijająca.... - ale nie tylko ona jedna daje nam popalić - wczoraj wieczorem już mi wszystko opadło... - Malwinka nasiusiała na sofę, mały Mentos umościł się wygodnie na kolanach gościa - szwagra mojego męża, czym go nawet wzruszył, ale nie na długo - dokładnie do czasu mokrej plamy na tychże kolanach(co prawda mały trochę usprawiedliwiony, bo chory jest i był tuż po zastrzyku od weta), a przy - szybkim już w tej sytuacji
![]()
- pożegnaniu gości okazało się, że Majorka w tym czasie nalała na posłanie Malty w holu..............
![]()
![]()
no ręce i nogi się nam już uginają.....- nie powiem, jak śmierdzi w całym domu........
![]()
![]()
joluka pisze:zacytuję znowu sama siebie, z wątku Malwinki, bo nie chce mi się raz jeszcze pisać....joluka pisze:Malwinka niestety siusia nadal na sofę - na szczęście upodobała sobie tylko jeden mebel, ale i tak codzienna zmiana i pranie podgumowanych podkładów dosyć dobijająca.... - ale nie tylko ona jedna daje nam popalić - wczoraj wieczorem już mi wszystko opadło... - Malwinka nasiusiała na sofę, mały Mentos umościł się wygodnie na kolanach gościa - szwagra mojego męża, czym go nawet wzruszył, ale nie na długo - dokładnie do czasu mokrej plamy na tychże kolanach(co prawda mały trochę usprawiedliwiony, bo chory jest i był tuż po zastrzyku od weta), a przy - szybkim już w tej sytuacji
![]()
- pożegnaniu gości okazało się, że Majorka w tym czasie nalała na posłanie Malty w holu..............
![]()
![]()
no ręce i nogi się nam już uginają.....- nie powiem, jak śmierdzi w całym domu........
![]()
![]()
no i czy ktoś jeszcze na Miau może pochwalić się w swoim zasikanym zestawie "obszczanym szwagrem".....???![]()
Agaaa pisze:To i ja sie podłaczam ponownie , u nas to juz 4 lata.
Przez 3 nic w badaniach nie wychodziło , a wet przekonywal , ze to behawioralne.
Z miesiac temu wyszło zapalenie pecherza , wzmozone sikanie do łozka , chudniecie , wyleczylismy i cieszylismy sie z 2-3 tygodnie , ze to juz koniec.
Przedwczoraj wyszły kryształy , i od nowa mam zabawe z praniem pościeli .
Jestem wkur@@#$#% na maksa z bezsilności. Dobrze , ze mam chociaz suszarke elek. to szybko wysuszę.
joluka pisze:Kochana - gdyby dało się Mentosa (albo któregokolwiek) zaprogramować na teściową, to pierwsza bym to zrobiła....![]()
![]()
![]()
tillibulek pisze:Agaaa, myslalas nad zmiana diety?
BARF swietnie sobie radzi z kryształami, w razie czego pisz na PW, podpowiem co i jak, dam prosty przepis, wystarczy codziennie dawac kotu mieso z suplementami, ograniczyc na tyle ile sie da suchą karmę, dostawic kilka miseczek z wodą
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 244 gości