Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
już nabyłam, zaraz zrobię próbę.szybenka pisze:Bezo Pet
dite pisze:Będzie popołudnie z osowiałym koteczkiem, TŻ w siódmym niebie![]()
starszy mistrz czyszczenia kuwet, czyli ja, TŻ nie ma uprawnieńszybenka pisze:A kto wtedy rano czyścił kuwety?
dite pisze:szybenka pisze:Podczas rozmowy telefonicznej drugiego dnia wyjazdu pytam TŻta jak mu idzie z kuwetami a On szczerze odpowiada, że dopiero dziś posprzątał, bo mu się nie chciało, ale czy ja wiem, że oni bardzo dużo robią kupy i siku? I się zaczął zastanawiać, czy to nie świadczy o chorobie czasem.
dite pisze:Dostała swoją własną osobistą książeczkę zdrowia (na okładce jest Jej zdjęcie).
to się nazywa budowanie wizerunku na skalę kraju, Inki specjalista od PR nam to doradził. Inka świetnie się czuje w tej roli, nie zaprzecza, że ma parcie na szkło. Negocjujemy kontrakt z dzień dobry tvn, ale Jolka P. nam rzuca kłody pod nogi, nieprawdopodobnie zaborcza kobita...szybenka pisze:To w takim razie Niki też ma książeczkę z Inką na okładce
dite pisze:to się nazywa budowanie wizerunku na skalę kraju, Inki specjalista od PR nam to doradził. Inka świetnie się czuje w tej roli, nie zaprzecza, że ma parcie na szkło. Negocjujemy kontrakt z dzień dobry tvn, ale Jolka P. nam rzuca kłody pod nogi, nieprawdopodobnie zaborcza kobita...szybenka pisze:To w takim razie Niki też ma książeczkę z Inką na okładce
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości