Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aamms pisze:Miss pisze:mieszkam w Belgii ... to raz
a dwa ma tu herpeso-chlamydio-calici-syfiarza. Więc jeśli nawet to musiałby być zaszczepiony, ale nie ma co gdybać. Przecież się kocio nie teleportuje
Zawsze można wyleczyć..
A tak przy okazji dodam, że jedna puchata Misia się teleportowała z Polski do Belgii..![]()
![]()
jak nie wierzyz, to zapytaj kiwi..
Neigh pisze:Ja to sobie marzę - żeby było tak, że chętnych dt byłoby wiecej nie tylko na plaskate gęby:-)
A'propos innych kotów - to mam aktualnie na dt biszkoptowego wpadającego w rudy kociaka ok 9 tygodni, taki ciut "orientalny" w typie. Moze ktoś ma chętny dom na taką istotę?
Miss pisze:aamms pisze:Miss pisze:mieszkam w Belgii ... to raz
a dwa ma tu herpeso-chlamydio-calici-syfiarza. Więc jeśli nawet to musiałby być zaszczepiony, ale nie ma co gdybać. Przecież się kocio nie teleportuje
Zawsze można wyleczyć..
A tak przy okazji dodam, że jedna puchata Misia się teleportowała z Polski do Belgii..![]()
![]()
jak nie wierzyz, to zapytaj kiwi..
a można prosić o krótką odpowiedź jak się kica teleportowała? Busem? Czy ktoś ją wiózł ?
mar9 pisze:Neigh pisze:Ja to sobie marzę - żeby było tak, że chętnych dt byłoby wiecej nie tylko na plaskate gęby:-)
A'propos innych kotów - to mam aktualnie na dt biszkoptowego wpadającego w rudy kociaka ok 9 tygodni, taki ciut "orientalny" w typie. Moze ktoś ma chętny dom na taką istotę?
od czegoś trzeba zacząć te zapisy, może być od persów![]()
a może "wicemistrz" tych zapisów weźmie po prostu inną bidę ze schronu i jużbędą dwa kotki uratowane
sisay pisze:Neigh, ja mam takie wrażenie że nie chodziło o Ciebieale też czasami się już gubię w tych zawiłościach
![]()
Jak oczka chłopaka? na zdjęciach miał brzydką wydzielinę, ale może persy tak mają jak się oczek nie czyści?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, JamesEmbet i 97 gości