Hańka pisze:Palcem wskazywać nie będę, ale jak złapię za ten koczek...
Widziałam.

Ciasto leniwe też zrobię (i pokażę), ale nie od razu, albowiem jak Anulka i Hańka zamierzam się odchudzać.

I pozdrowienia dla dzielnego Pupusza.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Hańka pisze:Palcem wskazywać nie będę, ale jak złapię za ten koczek...
Birfanka pisze:Na muchy lepiej nie, kot moze sie w ten sposob zarazic tasiemcem![]()
A moje koty poluja na stonogi, beurk!
mimbla64 pisze: albowiem jak Anulka i Hańka zamierzam się odchudzać.![]()
varia pisze:mimbla64 pisze: albowiem jak Anulka i Hańka zamierzam się odchudzać.![]()
Tak przed zimą?
Birfanka pisze:Na szczescie zadnej insektofobii nie mam, nie boje sie, ale wielkie czarne owlosione pajaki wielkosci orzecha laskowego brzydza mnie smiertelnie, i stonogi tez![]()
Jak widze takiego na scianie, to poluje odkurzaczem
Hańka pisze:varia pisze:mimbla64 pisze: albowiem jak Anulka i Hańka zamierzam się odchudzać.![]()
Tak przed zimą?
O kurczę, listopad przyszedł i nie zauważyłam?
anulka111 pisze::ryk:Ja przed nastaniem Smakusi wzywalam brata, sasiada, kogokolwiek
na pomoc
mimbla64 pisze:(...)
Natomiast niewielkie pajączki lubię. W ubiegłym roku miałam takiego swojego pająka w łazience. Zrobił niedużą sieć i sobie grzecznie siedział.![]()
Wojtek mu było.![]()
(...)
Wojtek pisze:mimbla64 pisze:(...)
Natomiast niewielkie pajączki lubię. W ubiegłym roku miałam takiego swojego pająka w łazience. Zrobił niedużą sieć i sobie grzecznie siedział.![]()
Wojtek mu było.![]()
(...)
Dzień dobry
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot], Myszorek, Silverblue i 457 gości