DRAMAT KOCIĄTEK UMIERALNIA WAWA PP! POMOC NADAL POTRZEBNA:((

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie sie 08, 2010 22:29 Re: DRAMAT KOCIĄTEK UMIERALNIA WAWA PP! POMOC NADAL POTRZEBNA:((

To się stało dziś wieczorem, u nas nie ma lecznicy całodobowej, do weta pójdziemy z rana.
Na razie ropą jej to podeszło, nieciekawa sprawa.

Co do kociaków- nie każdy chce dać się oswoić, jeden szybko się oswaja, drugi potrzebuje duuużo czasu. Wiem, że tymczas w obecnej chwili jest wręcz niemozliwy do znalezienia, ale mimo wszystko trzymam kciuki :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
"Jeśli myślisz, że będę płakać, to masz rację... ale pamiętaj, przejdzie mi i się zemszczę."

ifciastu

Od: Czw kwi 15, 2010 18:21

Post » Nie sie 08, 2010 23:29 Re: DRAMAT KOCIĄTEK UMIERALNIA WAWA PP! POMOC NADAL POTRZEBNA:((

No właśnie.A są bardzo potrzebne.DS też,dla kociaków,które już są oswojone.Jak ona pójdą do siebie to zawsze łatwiej będzie zająć się tymi dzikami.
ObrazekObrazek

Sinea

Od: Nie lip 29, 2007 12:23

Post » Nie sie 08, 2010 23:35 Re: DRAMAT KOCIĄTEK UMIERALNIA WAWA PP! POMOC NADAL POTRZEBNA:((

Tak przy okazji to nie pamiętam czy ktoś już podawał link do naszej strony na Facebook pt. Kociniec - http://www.facebook.com/pages/Kociniec/136784679691518
Zapraszamy.Niedługo będzie o nas głośno 8) :wink:
ObrazekObrazek

Sinea

Post » Pon sie 09, 2010 14:53 Re: DRAMAT KOCIĄTEK UMIERALNIA WAWA PP! POMOC NADAL POTRZEBNA:((

Ależ cuda :1luvu:
Ja myslę, że jakby Jercię i moją Leniszkę postawić koło siebie to ciężko by było poznać która jest która :ryk:
"Jeśli myślisz, że będę płakać, to masz rację... ale pamiętaj, przejdzie mi i się zemszczę."

ifciastu

Post » Pon sie 09, 2010 15:19 Re: DRAMAT KOCIĄTEK UMIERALNIA WAWA PP! POMOC NADAL POTRZEBNA:((

ale foty :1luvu:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Wto sie 10, 2010 9:42 Re: DRAMAT KOCIĄTEK UMIERALNIA WAWA PP! POMOC NADAL POTRZEBNA:((

ifciastu pisze:Ależ cuda :1luvu:
Ja myslę, że jakby Jercię i moją Leniszkę postawić koło siebie to ciężko by było poznać która jest która :ryk:

Ciężko, baaaardzo ciężko :)
Nie chcę zapeszać ale mamy sygnał zainteresowania naszymi kociakami, może nawet dwoma :P proszę mocno trzymać kciuki za dobry domek!

paulina777

Od: Sob sie 11, 2007 12:29

Post » Wto sie 10, 2010 9:44 Re: DRAMAT KOCIĄTEK UMIERALNIA WAWA PP! POMOC NADAL POTRZEBNA:((

Ostatnio edytowano Pt lis 05, 2010 18:55 przez Aleba, łącznie edytowano 1 raz
Powód: Zbyt duże zdjęcie zamieniłam na link

paulina777

Post » Śro sie 11, 2010 18:46 Re: DRAMAT KOCIĄTEK UMIERALNIA WAWA PP! POMOC NADAL POTRZEBNA:((

Śliczne zdjęcia! :D

Shilay

Od: Sob cze 12, 2010 16:34

Post » Śro sie 11, 2010 22:15 Re: DRAMAT KOCIĄTEK UMIERALNIA WAWA PP! POMOC NADAL POTRZEBNA:((

Shilay a jak Twoje dzieciaki?
ObrazekObrazek

Sinea

Post » Czw sie 12, 2010 7:03 Re: DRAMAT KOCIĄTEK UMIERALNIA WAWA PP! POMOC NADAL POTRZEBNA:((

Prawdopodobnie Jarcia i Leon pójdą do nowego domku razem :D :kotek:

paulina777

Post » Czw sie 12, 2010 12:09 Re: DRAMAT KOCIĄTEK UMIERALNIA WAWA PP! POMOC NADAL POTRZEBNA:((

A u Musi i Natusia wszystko dobrze. :D Kicają całe dnie, w nocy grzecznie śpią, więc mogę się już spokojnie wysypiać. Muśka jest bardziej do mnie przywiązana, jak nie bawi się z braciszkiem, to przesiaduje u mnie, za to unika innych ludzi. Natuś bardziej szaleje i zaprzyjaźnia się ze wszystkimi domownikami. :) Przez jakiś czas trochę uciekał i dopiero jak się go dogoniło i zaczęło głaskać, to się przymilał, ale teraz już sam przychodzi. Dzięki temu, że są razem, nie muszę zapewniać rozrywki Muśce, bo ma jej aż za dużo. :D

Shilay

Post » Czw sie 12, 2010 12:21 Re: DRAMAT KOCIĄTEK UMIERALNIA WAWA PP! POMOC NADAL POTRZEBNA:((

Wstawia zdjęcie Leni:
Obrazek
Dziewczyna rośnie z dnia na dzień. Postanowiłam, że oddam ją do adopcji tylko i wyłącznie w pakiecie z Tigo... Oni się bardzo kochają, ona ssie mu łapkę, on ją wylizuje, ciągle są razem. Obawiam się, że może być problem z socjalizacją w nowym domu jeśli Lenka pójdzie sama... Co o tym myślicie? W poniedziałek spotykam się z panią, która być może weźmie ich w pakiecie, fajnie by było :mrgreen:

Przepraszam za OT, ale jeśli ktoś ma doświadczenie z martwicą lub cukrzycą zapraszam na wątek mojej tymczaski Buni, która ma i to i to... A ja mam 0doświadczenia... Wszelkie rady potrzebne...:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=114648&start=45

ifciastu

Post » Śro sie 18, 2010 15:06 Re: DRAMAT KOCIĄTEK UMIERALNIA WAWA PP! POMOC NADAL POTRZEBNA:((

To i ja wrzucę zdjęcia kociów. :)

Sama Musia:

Obrazek

I z Natusiem:

Obrazek

Shilay

Post » Czw sie 19, 2010 7:26 Re: DRAMAT KOCIĄTEK UMIERALNIA WAWA PP! POMOC NADAL POTRZEBNA:((

Wczoraj do nowego domku pojechała Jarcia (nowe ime Lea) i Leon (z pozostawionym imieniem). Moja kobieca intuicja mówi mi, że będą tam mieli baaaardzo dobrze :) Pan który po nich przyjechał jest bardzo spokojnym i sympatycznym człowiekiem, wcześniej był dwa razy na wizycie przedadopcyjnej :) Sprezentował nam duże pudło jedzenia RC i saszetki :) kociaki bardzo dziękują :)
Już dostałyśmy zaproszenie na odwiedziny. Proszę trzymać kciuki za szybką adaptację :)

A z kolei w sobotę Marysia idzie do swojej Pani, rodziny mojej znajomej z pracy która jest złotym człowiekiem i sama zgarnia zwierzaki z ulicy! Eh. Warto było czekać na tak fantastyczne domki :D

paulina777

[poprzednia][następna]