Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gosiak104 pisze:Fotki będą za półtora tygodnia, Kicorek się ulitowała i nade mną i nad Marią, że nie będzie miała na stronie czarnej dziury z oczami![]()
100 lat mój węgielku
anulka111 pisze:Ale zdjecia i jaki ogonasssssssssssssssssssssssssssss-jestem zachwycona![]()
Ja tez Marie kochamGosiak104 pisze:anulka111 pisze:Ale zdjecia i jaki ogonasssssssssssssssssssssssssssss-jestem zachwycona![]()
Ja też
A jakby mu tak do zdjęcia zrobić taki wystawowy?to będzie ogon i reszta kota
Edit: Mario czy ja już mówiłam, że Cię kocham mimo, że jestem heterowspanialszego kota nie mogłaś mi dać
![]()
![]()
![]()
![]()
anulka111 pisze:Kicorku kochany,czy ulitujesz sie nad moja ciekawoscia i choc jedna foteczke wrzucisz na przekaskeObiecuję uroczyście ,ze na resztę potem spokojnie zaczekam
Kicorek pisze:Chciałam tylko powiedzieć, że Czinek jest duży i się w kadrze nie mieści
Nie wiem, ale prawie wyszłam przez szybę w oknie balkonowym, jak usiłowałam złapać go w całościMariaD pisze:Kicorek pisze:Chciałam tylko powiedzieć, że Czinek jest duży i się w kadrze nie mieści
Co ucięłaś? Ogonek czy łepek?
Wspolczuje roboty do bardzo wieczoraKicorek pisze:W pracy jestem. Do wieczora. Bardzo do wieczora. A jutro od rana, więc na nic nie licz w najbliższym czasie![]()
Chciałam tylko powiedzieć, że Czinek jest duży i się w kadrze nie mieści
Użytkownicy przeglądający ten dział: PanPawel i 35 gości