S.K.Niekochane-XIV-tak strasznie ich dużo:(, za dużo:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sie 08, 2010 21:56 Re: S.K.Niekochane-XIV-tak strasznie ich dużo:(, za dużo:(

bardzo ich duzo :(
i juz sama nie wiem kogo mi bardziej zal
czy schroniskowych staruszków,
czy malców, o których wiadomo, ze nie dadzą rady :(
Obrazek

tangerine1

Od: Nie lis 14, 2004 20:59

Post » Nie sie 08, 2010 22:37 Re: S.K.Niekochane-XIV-tak strasznie ich dużo:(, za dużo:(

ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Pon sie 09, 2010 6:00 Re: S.K.Niekochane-XIV-tak strasznie ich dużo:(, za dużo:(

MartynaP- :( nie wiem jak pomóc

jesli ktos chciałby pomóc zwierzakom z Bogatyni
-zapraszam tu viewtopic.php?f=1&t=115459&p=6284884#p6284884

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Pon sie 09, 2010 6:31 Re: S.K.Niekochane-XIV-tak strasznie ich dużo:(, za dużo:(

Witam, jestem nowym domkiem małego dymnego vel Dymuś (może mało oryginalne, ale wybrała córka, ew. była jeszcze opcja: Szaronek) zabranego w sobotę z katowickiego schroniska. Na razie o kitka walczymy, bo doopek starsznie odparzony, leje się z niego starszliwie i smierdząco, reanimuję go Convem, smectą, rosołkiem i masciami przeróżnymi. Kocio słaby,trzeba go karmic mało ale czesto. Dzis dyżur ma córka, bo ja w pracy. Mam nadzieję, że jednak wyjdzie na prostą. Pozdrawiam Niekochane ;-)
Obrazek

Jestem zbudowana z pamięci moich rodziców i dziadków, wszystkich moich przodków. Są w tym, jak wyglądam, w kolorze moich włosów. I jestem zbudowana ze wszystkich, których w życiu spotkałam, którzy zmienili sposób mojego myślenia. Więc kim jestem „ja"?

Kamakolo

Od: Śro gru 30, 2009 8:21

Post » Pon sie 09, 2010 6:50 Re: S.K.Niekochane-XIV-tak strasznie ich dużo:(, za dużo:(

hej Kamakolo
cieszę się bardzo, że z Córką wzięłyście taką małą biedę,. mam nadzieję, że maluszek da radę i wyzdrowieje szybko. pozdrawiam cieplutko
Obrazek

"Nigdy nie jesteśmy tak bardzo bezbronni wobec cierpienia jak wtedy, gdy kochamy, nigdy nie jesteśmy bardziej narażeni na nieszczęście niż wtedy, gdy utraciliśmy ukochany obiekt"
Teodor 1997 (?) - 02.03.2013

Ewaa6

Od: Sob paź 30, 2004 14:37

Post » Pon sie 09, 2010 8:08 Re: S.K.Niekochane-XIV-tak strasznie ich dużo:(, za dużo:(

Dziękujemy :D i mamy nadzieję, że bedzie ok. Musi byc.
Obrazek

Jestem zbudowana z pamięci moich rodziców i dziadków, wszystkich moich przodków. Są w tym, jak wyglądam, w kolorze moich włosów. I jestem zbudowana ze wszystkich, których w życiu spotkałam, którzy zmienili sposób mojego myślenia. Więc kim jestem „ja"?

Kamakolo

Post » Pon sie 09, 2010 8:08 Re: S.K.Niekochane-XIV-tak strasznie ich dużo:(, za dużo:(

Obrazek

Kamakolo

Obrazek

Kamakolo

Post » Pon sie 09, 2010 8:50 Re: S.K.Niekochane-XIV-tak strasznie ich dużo:(, za dużo:(

Biedny Dymuś :(
niestety takie malce nie radza sobie w schroniskowych warunkach :(
za duzy kontak z wszelkiego rodzaju choróbskami
trzymam kciuki, zeby było dobrze
Obrazek

tangerine1

Post » Pon sie 09, 2010 11:43 Re: S.K.Niekochane-XIV-tak strasznie ich dużo:(, za dużo:(

Musze wszystko doczytać co się dzialo przez te 2 tygodnie, tylko przeleciałam przez poprzednią strone.
I nic lepiej:(
Na spotkanie chetnie bym zaprosiła do siebie ale to 120 km.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Pon sie 09, 2010 12:22 Re: S.K.Niekochane-XIV-tak strasznie ich dużo:(, za dużo:(

az tak nie zapraszaj, bo sie kiedys tam zwalimy chetnie na weekend :wink:
jak teraz nie wypali to planujemy wrzesień
Ja sie strasznie potrzebuję z Wami wszysktim zobaczyć, poplanowac, poredagować, powymyslac ...a wieczorem napić drinka i przez chwilę pogadac nie o kotach
choc pewnie to niemozliwe w tym gronie :wink:

M-o dam znac co z sobotą, ale jak najbardziej bierzemy Twoje zproszenie pod uwagę-no chyba ,że cudem znajdzie sie domek

Kamakolo-witaj :mrgreen:
najwazniejsze ,że młody ma apetyt jak smok, musi byc dobrze :ok:
zadzwonie znów jutro

:arrow: mamy straszny problem z Wackiem-na cito szuka tymczasu
jest przekochanym bursztynookim kocurkiem, kastratem, zaszczepionym...tylko ta szczęka :(
cos muszę dziś wymyslec, i na razie wiem tylko to ,ze muszę :|

Wega chyba zaczyna sie ciut zbierać
reszta czeka na swoją szansę
bardzo czeka

Mała1

Post » Pon sie 09, 2010 16:55 Re: S.K.Niekochane-XIV-tak strasznie ich dużo:(, za dużo:(

biedny Wacuś :(
to taki kochany, miły kot :(

szukam jakiegos domku do wynajecia na ten weekend, ale nie ma nic wolnego :(
chyba musimy to przełozyc na wrzesien
Obrazek

tangerine1

Post » Pon sie 09, 2010 18:08 Re: S.K.Niekochane-XIV-tak strasznie ich dużo:(, za dużo:(

Moja koleżanka dziś adoptowała z Waszego schronu pingwinka w gipsie,właśnie mi się pochwaliła :ok:
Gosiara

Post » Pon sie 09, 2010 18:12 Re: S.K.Niekochane-XIV-tak strasznie ich dużo:(, za dużo:(

Gosiara pisze:Moja koleżanka dziś adoptowała z Waszego schronu pingwinka w gipsie,właśnie mi się pochwaliła :ok:

:D :D :D
przynajmniej jedna dobra wiadomość dzisiejszego dnia :ok:

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Pon sie 09, 2010 18:16 Re: S.K.Niekochane-XIV-tak strasznie ich dużo:(, za dużo:(

cytuję z wątku viewtopic.php?f=1&t=115490
Gosiara-ale świat mały

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
no muszę się wyszczerzyć
:mrgreen:
jak byłam u weterynarza z Wacusiem,zadzwonił telefon
zadzwonili ludzie zainteresowani naszym Pingwinkiem, po kilku zdaniach zgadaliśmy się ,że to Hypnotize :mrgreen:

akcja była szybka
:mrgreen:
Pingwinek juz opuścił schroniskową klatkę
strasznie się cieszę, był jednym z tych kotów o których nie mogłam przestac mysleć
fotki i filmik jeszcze ze schronu
Pingwin- 264 / 10
od 27.o6 w schr
kot ,po wypadku
zabieg, kastracja 30 06
dostawał zylexis
http://www.youtube.com/watch?v=HIGh4rEahOg

Obrazek Obrazek

Mała1

[poprzednia][następna]