Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Fredziolina pisze:ten komentarz jest dziwny![]()
"Paczka została źle zabezpieczona.A zamówiony towar praktycznie nie przeżył."![]()
![]()
![]()
![]()
o co chodzi?![]()
anabelp pisze:czitka pisze:Tak, to mój blog z wykopalisk, już zamknięty chyba, nie pamiętam![]()
Przeczytałam sobie od nowa
...nie wróżę nic dobrego Twoim kotkom, mając na względzie, np.to, że do końca nie wiadomo co się stało z kotkami koszalińskimijest tylko jedna, pewna informacja o jednym z tych kociąt, który uciekł w momencie przekazywania... Jeśli Twoje kotki miały trafić na działki....to mieszczą sie one przy drodze szybkiego ruchu, koty nie znały nowego terenu, więc...
czitka pisze:Mnie się nic nie wyświetla, a raczej informacja, że strona nie została odnaleziona. Czy ktoś może napisać o co w tym ogłoszeniu chodziło?
Boże, kostrzyńskie koty......![]()
Ika6, jeżeli zaglądasz, bardzo proszę ponownie o pw lub maila , co się dzieje z kostrzyńskimi kotami. Myśmy tyle wysiłku i serca włożyli w tę akcję...
BOZENAZWISNIEWA pisze:Weszłam i zeszłamMam nadzije,ze "psychol , chora psychicznie, kat...itp'w końcu zrobi tu porządek...
![]()
Jak to doczytałam"w imie miłosci..."Dobrze,ze w kalendarz walnać trudno na trzy/czteryMam nadzieje,ze po ostatecznych decyzjach co do "chorej"ktoś przeprosi...wstyd...piekne fotki Isador umiesciłaś..śliczniusie....
mam nadzieje,ze je sama zrobiłaś...Bo jesli nie..poniesiesz tego konsekwencje...Kto jeszcze "uratował"koty z mordowni od IKA6?tAK PYTAM NA TERAZ
Która wspaniała "ciocia"?Nazwisko, linka proszę...
Czy fajnie "pieprzyc' głupoty?Przepraszam moderatora za słownictwo...słów brak...przyzwoitrzych
Zofia&Sasza pisze:Dziś DT u IKI 6 opuścił Adaś z Palucha. To tak w sprawie "cioteczek" i "linków" BOZENOZ WISNIEWATrafił do DS w Warszawie. Wyjechał także kocurek Bubu - białorudy czteromiesięczny słodziak. Ma trafić do DS pod Warszawą.
anabelp pisze:Zofia&Sasza pisze:Dziś DT u IKI 6 opuścił Adaś z Palucha. To tak w sprawie "cioteczek" i "linków" BOZENOZ WISNIEWATrafił do DS w Warszawie. Wyjechał także kocurek Bubu - białorudy czteromiesięczny słodziak. Ma trafić do DS pod Warszawą.
...szczęśliwe koteczki
, w końcu, coś ruszyło, uff...a co z pozostałymi...?
Zofia&Sasza pisze:Dziś DT u IKI 6 opuścił Adaś z Palucha. To tak w sprawie "cioteczek" i "linków" BOZENOZ WISNIEWATrafił do DS w Warszawie. Wyjechał także kocurek Bubu - białorudy czteromiesięczny słodziak. Ma trafić do DS pod Warszawą.
BOZENAZWISNIEWA pisze:Zofia&Sasza pisze:Dziś DT u IKI 6 opuścił Adaś z Palucha. To tak w sprawie "cioteczek" i "linków" BOZENOZ WISNIEWATrafił do DS w Warszawie. Wyjechał także kocurek Bubu - białorudy czteromiesięczny słodziak. Ma trafić do DS pod Warszawą.
Ty tam byłas?wiem...,ze Adas wyjechał..chyba IKA6 bez rekoczynów koty wydała/Bo tutaj jakies chece robicie, jakoby ich oddac nie chciała...
Jasydor...Nie uwazam ,ze DT u Krysi jest "fantastyczny",ale sposób pisania o Niej jest grzecznie mówiac"mało elegancki"-lepiej?
Nie mam zamiaru nikogo obrażac,(jesli kogos dotkneły moje wpisay przepraszam) ale Wy tez trzymajcie "ozory'za zebami...bo Wasze opinie sa tu niestety chamskie i nieeleganckie....![]()
Tak Zofio&Saszo...w "imie miłosci do kotów"
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 48 gości