Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sie 07, 2010 11:00 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!!

Fredziolina sądzę, że ta aukcja dotyczyła rośliny.
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Od: Pon gru 20, 2004 18:21

Post » Sob sie 07, 2010 11:05 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!!

Fredziolina pisze:ten komentarz jest dziwny 8O

"Paczka została źle zabezpieczona.A zamówiony towar praktycznie nie przeżył." 8O 8O 8O 8O

o co chodzi? :roll: :strach:

a gdzie to jest? (podaj datę albo nr strony w komentarzach) nie mogę znaleźć. mam złudną nadzieję, że może chodziło o rośliny :? :roll:
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Sob sie 07, 2010 11:11 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!!

Komentarze od kupujących mówiące o kotach są pozytywne.
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Od: Pon gru 20, 2004 18:21

Post » Sob sie 07, 2010 11:46 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!!

tam był w komentarzach o roślinach,drzewach -może to drzewa nie przeżyły nie koty( oby)
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

Post » Sob sie 07, 2010 16:42 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!!

anabelp pisze:
czitka pisze:Tak, to mój blog z wykopalisk, już zamknięty chyba, nie pamiętam :roll:
Przeczytałam sobie od nowa :(

...nie wróżę nic dobrego Twoim kotkom, mając na względzie, np.to, że do końca nie wiadomo co się stało z kotkami koszalińskimi :roll: jest tylko jedna, pewna informacja o jednym z tych kociąt, który uciekł w momencie przekazywania... Jeśli Twoje kotki miały trafić na działki....to mieszczą sie one przy drodze szybkiego ruchu, koty nie znały nowego terenu, więc...

Tej drogi jeszcze nie ma... Chyba nawet nie zaczęto jej budować.
Nie ma takiego głupstwa i nikczemności, które, byle stale powtarzane, nie zostały wreszcie przyjęte i przestały razić jako głupstwo i nikczemność.
Sławomir Mrożek

marikita

Od: Śro kwi 08, 2009 12:52

Post » Nie sie 08, 2010 1:40 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!!

Weszłam i zeszłam :evil: Mam nadzije,ze "psychol , chora psychicznie, kat...itp'w końcu zrobi tu porządek... :evil:
Jak to doczytałam"w imie miłosci..."Dobrze,ze w kalendarz walnać trudno na trzy/cztery :evil: Mam nadzieje,ze po ostatecznych decyzjach co do "chorej"ktoś przeprosi...wstyd...piekne fotki Isador umiesciłaś..śliczniusie.... :evil: mam nadzieje,ze je sama zrobiłaś...Bo jesli nie..poniesiesz tego konsekwencje...Kto jeszcze "uratował"koty z mordowni od IKA6?tAK PYTAM NA TERAZ :evil: Która wspaniała "ciocia"?Nazwisko, linka proszę...

Czy fajnie "pieprzyc' głupoty?Przepraszam moderatora za słownictwo...słów brak...przyzwoitrzych :kotek:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Nie sie 08, 2010 3:40 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!!

czitka pisze:Mnie się nic nie wyświetla, a raczej informacja, że strona nie została odnaleziona. Czy ktoś może napisać o co w tym ogłoszeniu chodziło?
Boże, kostrzyńskie koty...... :(
Ika6, jeżeli zaglądasz, bardzo proszę ponownie o pw lub maila , co się dzieje z kostrzyńskimi kotami. Myśmy tyle wysiłku i serca włożyli w tę akcję... :(

Wyświetliło mi się to samo...

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Nie sie 08, 2010 14:14 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!!

BOZENAZWISNIEWA pisze:Weszłam i zeszłam :evil: Mam nadzije,ze "psychol , chora psychicznie, kat...itp'w końcu zrobi tu porządek... :evil:
Jak to doczytałam"w imie miłosci..."Dobrze,ze w kalendarz walnać trudno na trzy/cztery :evil: Mam nadzieje,ze po ostatecznych decyzjach co do "chorej"ktoś przeprosi...wstyd...piekne fotki Isador umiesciłaś..śliczniusie.... :evil: mam nadzieje,ze je sama zrobiłaś...Bo jesli nie..poniesiesz tego konsekwencje...Kto jeszcze "uratował"koty z mordowni od IKA6?tAK PYTAM NA TERAZ :evil: Która wspaniała "ciocia"?Nazwisko, linka proszę...

Czy fajnie "pieprzyc' głupoty?Przepraszam moderatora za słownictwo...słów brak...przyzwoitrzych :kotek:

Usunęłam te PRAWDZIWE zdjęcia z tego fantastycznego Twoim zdaniem DT, nie dlatego, że sie BOJĘ, tylko po to żeby osoby oddające koty do DT nie wyobrażały sobie, że wszystkie DT tak właśnie wyglądają :evil: a za swoją działalność mam nadzieję, że Pani ICE przynajmniej WSTYD, bo innych konsekwencji pewnie sie nie doczekamy. Tylko dlaczego tutaj o tym piszesz ? to nie Puchatkowo, a tego wątku dotyczą. Co do zdjęć Czupurka zamieszczonych na Puchatkowie, to dla mnie tylko dowód na to, że Czupurek jeszcze żyje. Zawsze można kota wyczesać i wypudrować do celów fotograficzych. Raz zasiana wątpliwość pozostaje i zawsze już będzie jakieś "ale".
Poczytaj Bożeno wątki TEN oraz inne na tym forum OD POCZĄTKU DO KOŃCA ! Oprócz obrażania innych ta Pani niczego nie wyjaśnia, nie przytacza żadnych argumentów.
Wg mnie nie możesz być osobą obiektywnie podchodzącą do sprawy z.... różnych powodów.
Sprawa DT u IKA6 wylezie na tym forum jeszcze nie raz - to tylko kwestia czasu.

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Nie sie 08, 2010 19:22 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!!

Dziś DT u IKI 6 opuścił Adaś z Palucha. To tak w sprawie "cioteczek" i "linków" BOZENOZ WISNIEWA :? Trafił do DS w Warszawie. Wyjechał także kocurek Bubu - białorudy czteromiesięczny słodziak. Ma trafić do DS pod Warszawą.
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Nie sie 08, 2010 20:29 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!!

Zofia&Sasza pisze:Dziś DT u IKI 6 opuścił Adaś z Palucha. To tak w sprawie "cioteczek" i "linków" BOZENOZ WISNIEWA :? Trafił do DS w Warszawie. Wyjechał także kocurek Bubu - białorudy czteromiesięczny słodziak. Ma trafić do DS pod Warszawą.

:P ...szczęśliwe koteczki :P , w końcu, coś ruszyło, uff...a co z pozostałymi...?

anabelp

Od: Nie sty 10, 2010 12:04

Post » Nie sie 08, 2010 21:26 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!!

:ok: Super :!:

Cindy

Od: Śro lut 11, 2009 13:23

Post » Pon sie 09, 2010 7:06 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!!

anabelp pisze:
Zofia&Sasza pisze:Dziś DT u IKI 6 opuścił Adaś z Palucha. To tak w sprawie "cioteczek" i "linków" BOZENOZ WISNIEWA :? Trafił do DS w Warszawie. Wyjechał także kocurek Bubu - białorudy czteromiesięczny słodziak. Ma trafić do DS pod Warszawą.

:P ...szczęśliwe koteczki :P , w końcu, coś ruszyło, uff...a co z pozostałymi...?

oby udało się wyciągnąć więcej kotków z tego "DT" :twisted:
:ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Pon sie 09, 2010 8:28 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!!

Ty tam byłas?wiem...,ze Adas wyjechał..chyba IKA6 bez rekoczynów koty wydała/Bo tutaj jakies chece robicie, jakoby ich oddac nie chciała...
Jasydor...Nie uwazam ,ze DT u Krysi jest "fantastyczny",ale sposób pisania o Niej jest grzecznie mówiac"mało elegancki"-lepiej?
Nie mam zamiaru nikogo obrażac,(jesli kogos dotkneły moje wpisay przepraszam) ale Wy tez trzymajcie "ozory'za zebami...bo Wasze opinie sa tu niestety chamskie i nieeleganckie.... :evil:
Tak Zofio&Saszo...w "imie miłosci do kotów"Mam nadzieje,ze DS wiedziały o pp u Krysi i zostały przebadane nim tam trafiły"ciociu"Zosio&Saszo
Ostatnio edytowano Pon sie 09, 2010 8:30 przez BOZENAZWISNIEWA, łącznie edytowano 1 raz
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon sie 09, 2010 8:30 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!!

BOZENAZWISNIEWA pisze:

Ty tam byłas?wiem...,ze Adas wyjechał..chyba IKA6 bez rekoczynów koty wydała/Bo tutaj jakies chece robicie, jakoby ich oddac nie chciała...
Jasydor...Nie uwazam ,ze DT u Krysi jest "fantastyczny",ale sposób pisania o Niej jest grzecznie mówiac"mało elegancki"-lepiej?
Nie mam zamiaru nikogo obrażac,(jesli kogos dotkneły moje wpisay przepraszam) ale Wy tez trzymajcie "ozory'za zebami...bo Wasze opinie sa tu niestety chamskie i nieeleganckie.... :evil:
Tak Zofio&Saszo...w "imie miłosci do kotów"

Nie twoja sprawa, kto tam był, a twój post w związku z "ozorami" zgłaszam do moderacji.
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Pon sie 09, 2010 8:58 Re: Uwaga na dt w Rudzie Śląskiej u IKI6 !!!

zgłaszaj, a ja zgłosze tez i zacytuje Wasze wpisy...."psychol, zamknac w psychiatryku"..itp...Ok?i i inne tego typu...Mam nadzieje,ze lincz na IKA6 się skończy i to szybko....Panią moderator poproszę o baczne przyjrzenie się wpisom wspaniałych "cioć".A Pni Zofia &Sasza tez powinna sie ograniczyć w chamstwie....Można komuś kulturalnie palec pokazać prawda?,ale czy to znaczy ,ze sie kontekst zmienił?Nie mozna komus powiedziec "sp...daj"kulturalnie....
I co po wizycie?Pani Zosiu?Mordownia straszna?Akurat dzwoniłam do Krysi wczoraj w sprawie domu dla Czupurka....a Maszko jest chory i taki tam trafił...Kota nikt nie odbierze bez zgody IKA6 to Jej rezydent...

Zajmujesz sie psami Pani Zosiu?Interwencje..takie tam....to dobrze....gratuluje zaparcia w działaniu....Moge zgłosic kilka przypadków u mnie w okolicy...bo na wsi nikogo los zwierzat nie obchodzi...pomożesz?Na zwrócenie uwagi,ze pies jest na za krótkim łańcuchu miałam sanepid w domu i Opieke społeczna(znecam sie nad dziecmi majac zwierzeta na przykład"....tak sie tu pracuje....Pani ze stolicy moze jakies wrazenia zrobi....Chciałabym Pani Zosiu ,zeby Pani zajeła sie sprawa ASLANA w Warszawie...wejscie przez mój banerek...tak trzeba....bo Panowie nowe koty biora, a jak sie znudza to je "wydalaja"...Na watku slepek jest TEMIDA...."uratowana"przez Bozenkę....-powiedzmy....To jest taraz priorytet....wzieli 2 białaczkowe do stada....(niby oddzielnie sa),nie wierze, bo Temis w wieku 11 miesiecy nie jest nawet zaszczepiony....Na mnie mozecie sobie wchodzic ile sie da...mam to w głebokim powazaniu....
BOZENAZWISNIEWA

[poprzednia][następna]