Gremlinka-Już w wymarzonym Domku u ironside,kciuki za łapkę!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sie 07, 2010 21:09 Re: maleńka Gremlinka-Łapka w gipsie,Szukamy transp.Łódź-Lublin!

O jak dobrze, że niunia juz u siebie. Dziewczyny, wszystkie razem - dobra robota ! :1luvu:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Sob sie 07, 2010 21:41 Re: Gremlinka-Już w wymarzonym Domku u ironside,kciuki za łapkę!

ironside
:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Kciukujemy za wyzdrowienie małej łapinki :ok: :ok: :ok:
czekamy na domowe foteczki :P
a teraz odpoczywajcie :1luvu: :1luvu: :ok:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Nie sie 08, 2010 0:47 Re: Gremlinka-Już w wymarzonym Domku u ironside,kciuki za łapkę!

dziewczyny to prawda...Wy też jesteście niesamowite!!!!!

pozdrowionka od Noemi (już bez zaropiałych oczek i kości wystających) i Liczi (teraz dla odmiany na antybiotyku ;))

:1luvu:

ewapatrycja

Od: Pon lip 26, 2010 18:37

Post » Nie sie 08, 2010 6:55 Re: maleńka Gremlinka-Łapka w gipsie,Szukamy transp.Łódź-Lublin!

ironside pisze: mała najedzona wtula się w tą wredotę mojego przyszłego, a darti wpatruje się w nią jak w obrazek, mimo że został oprychany na dzień dobry;)

cwaniara z niej jest niesamowita, to mogę powiedzieć już teraz ^^

:mrgreen:
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Nie sie 08, 2010 9:38 Re: Gremlinka-Już w wymarzonym Domku u ironside,kciuki za łapkę!

Kochana koteńka :love:
Dobrze, że jest z Wami :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie sie 08, 2010 17:40 Re: Gremlinka-Już w wymarzonym Domku u ironside,kciuki za łapkę!

mała jest cudna, słodka i kochana, to taki mały koci automat - tylko ją dotknąć od razu zaczyna mruczeć, i słowo daję że nie przestała nawet przy kolacji (wczoraj wyjątkowo u mnie na kolanach). a tuli się tak że głowa mała, gdyby mogła weszłaby mi do uszu chyba;)

urządziłam jej dawną klatkę szczurów, mniej ma tam miejsca niż w lecznicy... no ale ostatecznie, i tak teraz jako jedyna z rodziny ma swój własny prywatny apartament;) poza tym to tylko lokum na noc.

jak na razie większość czasu spędza u mnie na kolanach, a darti niemal bez przerwy tańczy wokół nas. taki jest nią zaaferowany że już wszystko inne zeszło na dalszy plan. polubili się najwyraźniej, ale trochę im czasu pewnie zajmie poukładanie sobie relacji - ona by chciała owszem, ale na własnych zasadach, a on tak bardzo chce jak nie wie jak;) raz ją wącha, myje, trąca nosem, a zaraz się usiłuje bawić po swojemu - no i wtedy już go gonię. a mała czasami sama się do niego wyrywa, a czasami nie chce go widzieć i wtedy jak miły by nie był to i tak obrywa łapą;) ale jeszcze będzie z niego dżentelmen z prawdziwego zdarzenia.

gremlinką będzie na drugie imię, pierwszego jeszcze nie mamy - jeżeli ktoś ma jakiś pomysł, to bardzo proszę o propozycję - bo ja ją chyba nazwę wrzaskunem;) gada coś do nas na okrągło, aż szkoda że jej nie rozumiem.

łapka jest biedna bardzo, czekam z niecierpliwością czego się jutro dowiemy u weterynarza. kicia ma za sobą dwa 'dłuższe' spacery, rano do kuchni na śniadanie, i potem przeszła się dookoła pokoju. nie mam pojęcia czy powinnam jej na to pozwalać, ale ona tak bardzo chce się ruszać - a mam wrażenie że bardziej jej szkodzi kiedy przewraca się w miejscu z boku na bok, tak wtedy wygina tą chorą łapkę że zwyczajnie mnie to przeraża:/

i hmm, potrafi jeść suche... zanim zdążyłam rano nałożyć jej saszetkę, dobrała się już do miski dartiego. chyba w rewanżu za wczoraj, bo wyjadł jej resztkę kolacji. zawsze z cudzego talerza smakuje lepiej ^^

nagadałam się dużo, przepraszam za długość tego posta - można chyba czytać tylko pierwsze zdania akapitów;) a fotki będą, obiecuję, ale dopiero jak moja mądrzejsza połowa wróci z pracy...

ironside

Od: Śro maja 19, 2010 20:57

Post » Nie sie 08, 2010 18:19 Re: Gremlinka-Już w wymarzonym Domku u ironside,kciuki za łapkę!

Mogę czytać i czytać takie
fajne posty :1luvu: :1luvu: :1luvu:
miód na serce

a tymczasem w schronisku
druga zepsuta łapka
z gipsem swojej wielkości :(
Obrazek
Obrazek

ruru

Post » Nie sie 08, 2010 18:26 Re: Gremlinka-Już w wymarzonym Domku u ironside,kciuki za łapkę!

ruru pisze:Mogę czytać i czytać takie
miód na serce

a tymczasem w schronisku
druga zepsuta łapka

Widziałam czy mogę jej zdjęcia dać na NK :?:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Nie sie 08, 2010 18:30 Re: Gremlinka-Już w wymarzonym Domku u ironside,kciuki za łapkę!

CatAngel pisze:
ruru pisze:Mogę czytać i czytać takie
miód na serce

a tymczasem w schronisku
druga zepsuta łapka

Widziałam czy mogę jej zdjęcia dać na NK :?:

o badrdzo poproszę :1luvu: :ok:
Obrazek
Obrazek

ruru

Post » Nie sie 08, 2010 20:42 Re: Gremlinka-Już w wymarzonym Domku u ironside,kciuki za łapkę!

Cieszę się że malutka już bezpieczna, z radością odpinam banerek :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Nie sie 08, 2010 20:59 Re: Gremlinka-Już w wymarzonym Domku u ironside,kciuki za łapkę!

takie wieści czyta się wspaniale! Pisz śmiało! Aż się łezka w oku kręci :1luvu:
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Od: Śro lut 18, 2009 15:16

Post » Nie sie 08, 2010 22:10 Re: Gremlinka-Już w wymarzonym Domku u ironside,kciuki za łapkę!

Kochane maleństwo :1luvu:
Wiedziałąm, że Darti też ją polubi :D
Trzymam kciuki za łapeńkę cały czas :ok:
Oby wszystko było dobrze!!!
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Nie sie 08, 2010 23:39 Re: Gremlinka-Już w wymarzonym Domku u ironside,kciuki za łapkę!

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

mam nadzieję że się uda... dobrą godzinę mi to zajęło jak na razie:/ zdjęcia nie są może mistrzowskie, ale zrobienie ładnego, wyraźnego małej pchełce jest trudne, a obydwu naraz - prawie niemożliwe;)

ironside

Od: Śro maja 19, 2010 20:57

Post » Nie sie 08, 2010 23:58 Re: Gremlinka-Już w wymarzonym Domku u ironside,kciuki za łapkę!

Jaka piękna dama na pierwszym zdjęciu :1luvu: :1luvu: no no :roll:
Cudna jest :mrgreen: i to czarno-białe też :roll:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pon sie 09, 2010 0:04 Re: Gremlinka-Już w wymarzonym Domku u ironside,kciuki za łapkę!

Śliczności. :kotek: :kotek: :1luvu:
Ależ Gremlinka miała szczęście. :ok:
A może jeszcze jedną chcecie?
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

[poprzednia][następna]