PO POTRĄCENIU - To JUŻ ROK, wciąż leczony,potrzebne wsparcie

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sie 06, 2010 19:05 Re: PO POTRĄCENIU - Potrzebne PLN na SPECJLAISTYCZNĄ KARMĘ

opiekunem jest izazet ( b. rzadko jest na forum, czasem sobie poczytuje ) jeszcze dogadam z sis sprawy techniczne, a potem dam znac :kotek:

marivel

Od: Sob mar 21, 2009 12:48

Post » Pt sie 06, 2010 23:24 Re: PO POTRĄCENIU - Potrzebne PLN na SPECJLAISTYCZNĄ KARMĘ

marivel pisze:opiekunem jest izazet ( b. rzadko jest na forum, czasem sobie poczytuje ) jeszcze dogadam z sis sprawy techniczne, a potem dam znac :kotek:

Bardzo , bardzo dziękuje :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Sob sie 07, 2010 17:11 Re: PO POTRĄCENIU - Potrzebne PLN na SPECJLAISTYCZNĄ KARMĘ

Magiczne :ok: :ok: :ok: za Eustacha :1luvu:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Sob sie 07, 2010 23:36 Re: PO POTRĄCENIU - Potrzebne PLN na SPECJLAISTYCZNĄ KARMĘ

proszę o nr. konta...
zbankrutuję na te kociambry..
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Sob sie 07, 2010 23:37 Re: PO POTRĄCENIU - Potrzebne PLN na SPECJLAISTYCZNĄ KARMĘ

smarti pisze:proszę o nr. konta...

Bardzo bardzo dziękuje :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob sie 07, 2010 23:39 Re: PO POTRĄCENIU - Potrzebne PLN na SPECJLAISTYCZNĄ KARMĘ

smarti pisze:proszę o nr. konta...

Przepraszam to moja wina :cry: bo to ci linka podesłałam :oops: :oops: Wybacz :1luvu:

CatAngel

Post » Nie sie 08, 2010 13:19 Re: PO POTRĄCENIU - Potrzebne PLN na SPECJLAISTYCZNĄ KARMĘ

no właśnie CatAngel!
jak by co to zgłoszę się do ciebie chociaz na jakąś ciepłą michę co jakis czas..

a tak poważnie to człowiek by tym futrzatym skarbom oddał wszystko co ma..
ja mam np. tak,że na jedzeniu dla nas staram się oszczędzać ale żarełko dla stada musi byc jak najlepsze i to wg.indywidualnych wyszukanych upodobań.
no i ustępujemy im miejsca na krzesle czy fotelu jak sobie tego życzą..
Czy Wy też tak macie?
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Nie sie 08, 2010 13:37 Re: PO POTRĄCENIU - Potrzebne PLN na SPECJLAISTYCZNĄ KARMĘ

smarti pisze:no i ustępujemy im miejsca na krzesle czy fotelu jak sobie tego życzą..
Czy Wy też tak macie?

8O Hehe, no jeszcze by tego brakowalo :ryk: A potem każą wstawac o 4 rano i jesc dawac i nie wiadomo co jeszcze :ryk: Widac kto kogo sobie wyszkolil :mrgreen: :ryk: Choremu bym moze i ustapila, zdrowy niech spada na inne miejsce :wink: :mrgreen: :ryk:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Nie sie 08, 2010 13:53 Re: PO POTRĄCENIU - Potrzebne PLN na SPECJLAISTYCZNĄ KARMĘ

smarti pisze:
a tak poważnie to człowiek by tym futrzatym skarbom oddał wszystko co ma..

oj tak, dokladnie!
I wciaz sie zaluje, ze nie ma sie nic wiecej, bo bied w potrzebie cale mnostwo, wystarczy rozejrzec sie wokol siebie...
Eustachy to generalnie bardzo spokojny i grzeczny kotek. Czasem dla zaczepki, zeby sie dla zabawy z czlowiekiem podraznic lekko podrapie czy ugryzie (ostatnio mnie ugryzl w nos) 8O Ale nie sposob go nie kochac nawet za to ;) Czasem poprostu lubi poudawac groznego kota :mrgreen: :ok:

Co do pampersa, macie racje. Ten kocio jest tak zniewalajaco piekny, ze NIC nie jest w stanie tego uroku zepsuc. W pampersiku wyglada rownie rozkosznie jak w majcioszkach :1luvu: :1luvu: Jak go jakas cioteczka widziala w majciochach, to na pampersa prawie uwagi nie zwroci. :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Nie sie 08, 2010 14:59 Re: PO POTRĄCENIU - Potrzebne PLN na SPECJLAISTYCZNĄ KARMĘ

Też tak mam, ale czego się nie robi dla zwierzat :roll: które potem potrafią okazać ci taką miłość i zaufanie :1luvu: że hoho :twisted: U mnie to nawet jeż przychodzi ostatniio na kolacje o 22.00 jak ide karmić kociaki :twisted: Także kolejny nabytek mam :roll:

smarti a żebyś wiedziała, że zapraszam :ok:

CatAngel

Post » Nie sie 08, 2010 15:23 Re: PO POTRĄCENIU - Potrzebne PLN na SPECJLAISTYCZNĄ KARMĘ

CatAngel-dzięki serdeczne za zaproszenie :1luvu:

a co do jeży to do mojej Mamy też przychodzą.niedawno położyli tam asfalt(taki osiedlowy,wąski),jeże co wieczór i o świcie przechodzą przez jezdnie i wiecie że wszyscy cieprliwie zwalniaja..
na początku się strasznie bałam że ludzie je poprzejeżdżają ale odpukać od wiosny chodzą ich całe jeżowe rodzinki i ani jednemu się nic złego nie stało.jest bardzo wielu myślących ludzi na świecie ,jednak chyba..

smarti

Post » Nie sie 08, 2010 21:51 Re: PO POTRĄCENIU - Potrzebne PLN na SPECJLAISTYCZNĄ KARMĘ

super,że tyle osób wciąz interesuje sie Eustachym...

justyna8585

Od: Śro wrz 10, 2008 10:49

Post » Pon sie 09, 2010 9:01 Re: PO POTRĄCENIU - Potrzebne PLN na SPECJLAISTYCZNĄ KARMĘ

justyna8585 pisze:super,że tyle osób wciąz interesuje sie Eustachym...

a bo to taki wyjątkowy kociaczek jest :1luvu:
no i ma wyjątkowego :aniolek: za opiekuna :1luvu:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Pon sie 09, 2010 11:28 Re: PO POTRĄCENIU - Potrzebne PLN na SPECJLAISTYCZNĄ KARMĘ

Przed chwilka byłam u weta z Eustachym , jest bardzo bardzo źle . Miał ogromny pęcherz znów , było go bardzo ciężko wycisnąć ( ja też już w nocy wczoraj próbowałam ale się nie dało :( ) mimo tak intensywnego leczenia , nawet po podaniu sedalinu , jest bardzo źle i wieczorem znów mam z nim przyjechać , jestem załamana :crying: :crying: :crying:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon sie 09, 2010 11:42 Re: PO POTRĄCENIU - Potrzebne PLN na SPECJLAISTYCZNĄ KARMĘ

Justa&Zwierzaki pisze:Przed chwilka byłam u weta z Eustachym , jest bardzo bardzo źle . Miał ogromny pęcherz znów , było go bardzo ciężko wycisnąć ( ja też już w nocy wczoraj próbowałam ale się nie dało :( ) mimo tak intensywnego leczenia , nawet po podaniu sedalinu , jest bardzo źle i wieczorem znów mam z nim przyjechać , jestem załamana :crying: :crying: :crying:

o nie... słoneczko nasze, nie poddawaj się, proooszęęęę
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

[poprzednia][następna]