Koteczki mają szansę na DS - potrzebne fundusze na transport

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sie 07, 2010 20:08 Re: Kotki które mają uśpić-ich Pani umiera w szpitalu!!!

A co tutaj tak cicho? Emocje opadły ?

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Sob sie 07, 2010 22:17 Re: Kotki które mają uśpić-ich Pani umiera w szpitalu!!!

czy jest tu na watku ktos z Wodzislawia Slaskiego lub okolic? Jesli tak prosze o pw, pilne! Tylko powazne oferty!

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Sob sie 07, 2010 22:46 Re: Kotki które mają uśpić-ich Pani umiera w szpitalu!!!

:ok: :ok: :ok: :ok:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Nie sie 08, 2010 0:25 Re: Kotki które mają uśpić-ich Pani umiera w szpitalu!!!

Ja dopiero teraz, bo fuchę załapałam i cały dzień tyrałam
ze szczotą na kolanach :evil: – padam.

Tytuł zaraz zmienię.

Siedzę,
czytam zaległości i normalnie uważam,
że byłam i jestem świadkiem cudu. :P
Bo jak inaczej nazwać fakt, że w ciągu kilkunastu godzin
odnaleźli się ludzie o tak wielkich sercach i postanowili coś zrobić,
żeby ratować życie.
No od dziś, jak mi ktoś powie, że coś jest niemożliwe,
to zasadzę temu komuś kopa w zadź. :twisted:
Wciąż nie mogę uwierzyć, że się udało,
mam wrażenie, że to kurka sen. 8O

A do tego, Sonie nie trafiły do klatki w jakiejś piwnicy,
tylko do wspaniałego domu – i jak tu uwierzyć, że nie śnię. :roll: :ryk:

Magdajedral – wiem coś o tym oddawaniu kociaków z DT,
serce pęka, a moment przekładania do transportera – gardło ściska,
a potem nieprzespane noce i myśli krążące po głowie:
„czy się nie boi, czy mu tam dobrze, czy płacze…” oj, trudne to jest jak diabli. :roll:
Ja oddawałam moją córunię do DS 26tego sierpnia
i wciąż o niej myślę, zamartwiam się…sama wiesz. :roll:

Jesteś tak super babka, że normalnie brak mi słów.

Wielkie, ogromniaste, gigant DZIĘKUJĘ dla Grety
i jej wspaniałego, niezrównanego TŻa – oj żeby mój facet był taki –
pomarzyć… :roll:

A Agatka – normalnie ją podziwiam.
Jest super mamą, super kociarą i w ogóle super babką. :mrgreen:
Podziękowania należą się też jej TŻowi, za anielską cierpliwość
i wielgachne serducho!!!
:1luvu:

Jestem już spokojna i niebywale szczęśliwe,
bo wiem, że wszystko będzie dobrze. :ryk:

Sonia2 też dojdzie do siebie – na pewno.
Po prostu kocinka strasznie to wszystko przezywa i trzeba jej dać troszkę czasu,
maga miłości i dużo miziania na kolankach, żeby wiedziała,
że jest bezpieczna i kochana. :kotek: :1luvu:

:1luvu: Wszyscy jesteście wspaniali :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

Safii

Od: Pt lip 31, 2009 17:24

Post » Nie sie 08, 2010 9:05 Re: Kotki które mieli uśpić-już w DT,szukamy DS na CITO!!!

Ja się czuję troszeczkę jak TDT i nawet po tym dniu niecałym, po tych kilku godzinach martwię się o Dziewczynki inaczej niż jak tylko czytam o jakimś potrzebującym kocie.

One muszą znaleźć DS jak najszybciej!

Czekam na relację z DT
najszczesliwsza

Post » Nie sie 08, 2010 9:43 Re: Kotki które mieli uśpić-już w DT,szukamy DS na CITO!!!

Jak ja lubię czytać takie niusy :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie sie 08, 2010 9:48 Re: Kotki które mieli uśpić-już w DT,szukamy DS na CITO!!!

Jak cudownie czytać TAKIE wieści :1luvu:

Anka

Od: Sob mar 08, 2003 21:23

Post » Nie sie 08, 2010 10:55 Re: Kotki które mieli uśpić-już w DT,szukamy DS na CITO!!!

:D GRATULACJE dla WAS ZA TAK NIESAMOWITĄ, SPRAWNĄ I PEŁNĄ POŚWIĘCENIA AKCJE! :ok:
Teraz życzę powodzenia w znalezieniu DS dla kociaków, a także dla psiaka tej pani który trafił do schroniska. Kiedy czytam takie wiadomości to wielka radość mnie ogarnia i nie pozwala zgasnąć nadziei! :ok:
Trzymam kciuki za zwierzaki :ok:
Bazarek dla Vita do 05.06 godz 20

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=162515

Iljova

Od: Śro lip 21, 2010 19:14

Post » Nie sie 08, 2010 11:31 Re: Kotki które mieli uśpić-już w DT,szukamy DS na CITO!!!

Dzisiaj rano w kuwecie było 3xsiusiu i 1xqpal. Idzie ku dobremu. Sonia2 już tak nie ucieka, łasic się zaczyna, strzeliła nawet parę razy baranka i gdy przestałam ją głaskać wpakowała się na kolana!!! Sonia1 jeszcze ucieka zaraz po wejściu do mieszkania, ale gdy się trochę ją powoła to wyjdzie i też się ocieara. Widać, że obydwie uwielbiają głaski :)
Gorzej niestety dzisiaj z jedzonkiem, jakoś nie bardzo mają kotunie apety, już nie wiem co robić, aby zjadły cokolwiek.
Najgorsze, że totalnie powaliła mnie choroba - gorączka, kaszel i katar. Masakra jakaś. I trochę rzadziej dzisś do nich zaglądam bo sama nie mam siły z wyra się zwlec. Ale TŻ był parę razy :)
magdajedral

Post » Nie sie 08, 2010 13:32 Re: Kotki które mieli uśpić-już w DT,szukamy DS na CITO!!!

to Madzi zdrowia życzymy..
i obu Sońkom też.
i TŻ-owi oczywiście też
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Nie sie 08, 2010 15:25 Re: Kotki które mieli uśpić-już w DT,szukamy DS na CITO!!!

Banerek zmieniony, jak ktoś nie widzi, to trzeba odświeżyć stronę.

Wielki szacun dziewczyny za udaną akcję, trzymam kciuki za zdrowie Madzi i za koteczki, aby jak najszybciej znalazły DS :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Nie sie 08, 2010 20:28 Re: Kotki które mieli uśpić-już w DT,szukamy DS na CITO!!!

Nie mogąc już dłużej leżeć w łóżku, wykorzystałam moment jak TŻ wybrał się na rower i porobiłam koteczkom troszkę fotek. Wiele tego nie ma, bo one dość wolno "się rozkręcają ", ale i tak poszło ładnie. Kolacyjka zjedzona ładnie przez Sonię2, Sonia1 też troszkę skubnęła, ale jednak mniej. Za to ciągle śmiga po mieszkaniu. Jak dzisiaj rano do nich szłam to jedna siedziała na parapecie, ale nie wiem, która bo jak tylko ludzia na schodach zobaczyła to czmychnęła.
Sonia2 wywala brzuchola do miziania!!! Początkowo wydawało się, że to ona jest bardziej wycofana, ale ja martwiłabym się bardziej o Sonię1. Chociaż może ona ma taki styl bycia i już. Bo jednak podchodzi i daje się glaskać, ale tak urywkowo bym to nazwała. (Do tego jestem przyzwyczajona bo mój Bonifacy dokładnie tak samo ma. Wystawiam rękę a on sam dozuje sobie głaski podskokami).
A teraz fotki obu panienek. Może coś się wybierze do ogłoszeń. Dorobię więcej jak trochę jak trochę dojdę do siebie bo teraz to przy każdym ruchu wszystko boli, a zdjęcie kota najlepsze, gdy robione z jego wysokości jest :)
Sonia1
http://c3.asteroid.pl/a.eu.fotka.pl.s3.amazonaws.com/054/640/54640362_640.jpg
http://c6.asteroid.pl/a.eu.fotka.pl.s3.amazonaws.com/054/640/54640355_640.jpg
http://c6.asteroid.pl/a.eu.fotka.pl.s3.amazonaws.com/054/640/54640345_640.jpg
Sonia2
http://c1.asteroid.pl/a.eu.fotka.pl.s3.amazonaws.com/054/640/54640350_640.jpg
http://c1.asteroid.pl/a.eu.fotka.pl.s3.amazonaws.com/054/640/54640360_640.jpg
http://c2.asteroid.pl/a.eu.fotka.pl.s3.amazonaws.com/054/640/54640341_640.jpg

Dziękuję wszystkim za życzenia powrotu do zdrowia.
Ostatnio edytowano Wto wrz 21, 2010 9:22 przez magdajedral, łącznie edytowano 1 raz
magdajedral

Post » Nie sie 08, 2010 21:21 Re: Kotki które mieli uśpić-już w DT,szukamy DS na CITO!!!

Na tych zdjęciach Sonia 2 wygląda jak siostra bliźniaczka jednojajowa mojego Azorka...

Strasznie się cieszę, że idzie ku dobremu!

Całuję Dziewczynki i zdrówka życzę (mnie też rozkłada, nie przejmuj się)

p.s. co do wrzucania zdjęć, to napiszę Ci PW, ale to jutro.
najszczesliwsza

Post » Nie sie 08, 2010 21:26 Re: Kotki które mieli uśpić-już w DT,szukamy DS na CITO!!!

Cudowne kiciusie :1luvu: :1luvu:
Gosiara

[poprzednia][następna]