Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Birfanka pisze:Anulka, to trzymam kciuki, zeby Ci sie udalo![]()
Haniu, ale Ty nie lubisz gotowac, a sam przepis na ciasto to nie wszystko, upiec jeszcze trzeba (mnie lenistwo czesto przed utyciem ratuje, najwyrazniej moje lenistwo jest silniejsze od mojego lakomstwa).
Zaraz wstawie przepis
"Rydelkiem" to sie trzeba bylo chwalic jak chodzilam po SopocieHańka pisze:Birfanka pisze:Anulka, to trzymam kciuki, zeby Ci sie udalo![]()
Haniu, ale Ty nie lubisz gotowac, a sam przepis na ciasto to nie wszystko, upiec jeszcze trzeba (mnie lenistwo czesto przed utyciem ratuje, najwyrazniej moje lenistwo jest silniejsze od mojego lakomstwa).
Zaraz wstawie przepis
A czy to zaraz trzeba własnymi rączkami piec? Wszak jest "Rydelek" w Sopocie - moja miłość i zgubaNa razie się trzymam, ale jeszcze parę fotek ciastowych i moja silna wola może nie zdzierżyć
anulka111 pisze:"Rydelkiem" to sie trzeba bylo chwalic jak chodzilam po SopocieHańka pisze:Birfanka pisze:Anulka, to trzymam kciuki, zeby Ci sie udalo![]()
Zaraz wstawie przepis
A czy to zaraz trzeba własnymi rączkami piec? Wszak jest "Rydelek" w Sopocie - moja miłość i zgubaNa razie się trzymam, ale jeszcze parę fotek ciastowych i moja silna wola może nie zdzierżyć
i nie bylam na diecie;)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 1020 gości