osierocone dymne kotki mają DOM STAŁY!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sie 06, 2010 23:08 Re: osierocone dymne SZUKAJĄ DS/mają DT u magdajedral. zd.11,18s

magdajedral pisze:Maluszki dotarły na miejsce, ale niestety nie my je zawiozłyśmy do końca. W tym przypadku to ani mapa, ani nawigacja nie pomogła. Ulewa w Warszawie spowodowała, że przekazałyśmy kociaki już w stolicy, ale dotarły już do swojego nowego domku. Dzwoniłyśmy, pytałyśmy i jest ok. Gawełek już na wstępie ponoć odwiedził kuwetę, z Pawełkiem troszkę gorzej, ale on tak po prostu ma, że się boi na początku. Ale saszetka z jedzonkiem go pobudziła :) Miałam zrobić zdjęcia z pożegnania i guzik z tego wyszło, bo w samochodzie to nie dało rady, a zresztą byłyśmy strasznie zestresowane tym co się działo na zewnątrz. Masakra jakaś. A do tego ten zrok kociaków nie rozumiejący po co je przekadamy z transporteka do transporterka....... Nigdy tego nie zapomnę. Oczywiście zaraz po zamknięciu drzwi samochodu rozryczałyśmy się wzorowo!!!
Żeby było ciekawiej po powrocie wpadłam do domu, zgarnęłam klucze do mieszkania kociaków i tam poszłam.... nie wiem po co. Zdębiałam bo dopiero jak stanęłam w drzwiach to zrozumiałam że ich tam nie ma. Że są już w DS i będą od tej chwili szczęśliwe. Ale mimo wszystko boli serducho :( Ech....
Obiecałyśmy sobie jednak z Natalią, że pojedziemy je odwiedzić któregoś dnia przy bardziej sprzyjających warunkach atmosferycznych.
Pozdrawiam wszystkich i dziękuję że miałam zaszczyt poznać te maluszki i mnieć je u sibie te kilka dni.....

A my ci dziękujemy, że pomogłaś Natalii i wziełaś je do siebie na DT :1luvu:

Uwielbiam takie zakończenia :1luvu:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pt sie 06, 2010 23:17 Re: osierocone dymne SZUKAJĄ DS/mają DT u magdajedral. zd.11,18s

Dla mnie to sama przyjemność była :)
magdajedral

Post » Pt sie 06, 2010 23:17 Re: osierocone dymne SZUKAJĄ DS/mają DT u magdajedral. zd.11,18s

No to teraz można spokojnie iść spać.
Widziałam tę ulewę w TV ale jakos nie skojarzyłam, że Wy jesteście w drodze na tym terenie :mrgreen:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pt sie 06, 2010 23:32 Re: osierocone dymne SZUKAJĄ DS/mają DT u magdajedral. zd.11,18s

dzis w warszawie rzeczywiście była ulewa monsunowa..
pijemy za maluszki!!
Ostatnio edytowano Czw wrz 02, 2010 16:04 przez smarti, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Sob sie 07, 2010 5:39 Re: osierocone dymne SZUKAJĄ DS/mają DT u magdajedral. zd.11,18s

Planowanie pożegnania i foty :mrgreen:
wczorajszy dzień i dla mnie był pełen wrażeń ,pomijając długie czekanie na
ciocie z bardzo ważnymi pasażerami :wink: ,po mokre galoty ,jak dostałam
po plecach od przejeżdżajacego autobusu - woda w Al. Jerozolimskich leciała
jak bystry potok :twisted:
Maluchy dotarły i najlepszy jest właśnie Gaweł :1luvu: wyszedł z kontenerka
z ogonkiem podniesionym ,poprostu jakby od zawsze tam był ,smiechota kociak :mrgreen:
braciszek powolutku nisko podłogi udał sie za biureczko :) wąchając wszystko z zaciekawieniem :roll:
Opiekunka ze zrozumieniem tematu przygotowała wcześniej apartament do zasiedlenia
przez młode istoty ,wyciągając łóżko na srodek pokoju ,kuwetka i miseczki gotowe :ok:
Podpisanie umowy adopcyjnej ,ustalenie wizyty u weta - w przyszłym tygodniu znowu ich nawiedzę :mrgreen:
I teraz ku pamięci dla cioć wszystkich : w aucie zawsze obok gasnicy ,koła zapasowego
powinien być transporterek bo nie wiadomo kiedy sie przyda :mrgreen: :ryk:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Sob sie 07, 2010 8:39 Re: osierocone dymne SZUKAJĄ DS/mają DT u magdajedral. zd.11,18s

Cieszę się, ze u maluchów wszystko gra. Trzymam kciuki za szybkie oswojenie się z nowym domkiem.
A cioteczki Madzia i Natalia zapłaciły za wszystko swoim zdrowiem - chrychamy, fluczemy i gorączkujemy!!! :) Ale najważniejsze, że dzieciaki dotarły do celu!!!
magdajedral

Post » Sob sie 07, 2010 12:00 Re: osierocone dymne SZUKAJĄ DS/mają DT u magdajedral. zd.11,18s

Zdejmujemy banerki ? Mam nadzieję, że nic zaskakującego już się wydarzy i bracia zostaną zaakceptowani przez Dużych i reszte gromadki. :ok:

jasdor

Post » Sob sie 07, 2010 12:21 Re: osierocone dymne SZUKAJĄ DS/mają DT u magdajedral. zd.11,18s

Młodzi panowie dzielnie cała nocke podgryzali siebie i swoja Dużą :mrgreen:
Duza odsypia ,młodzi też :mrgreen: :ok: :kotek:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Sob sie 07, 2010 13:32 Re: osierocone dymne SZUKAJĄ DS/mają DT u magdajedral. zd.11,18s

Szkoda tylko mamusi :cry: ale pewnie czuwa nad nimi jako koci :aniolek: :aniolek:
Szczęścia maluszkom życzę :ok:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Sob sie 07, 2010 14:38 Re: osierocone dymne SZUKAJĄ DS/mają DT u magdajedral. zd.11,18s

za chlopaków :piwa:
magdajedral

Post » Sob sie 07, 2010 20:11 Re: osierocone dymne SZUKAJĄ DS/mają DT u magdajedral. zd.11,18s

Mam nadzieję jeszcze zobaczyć chłopaczków . Może domek prześle jakieś fotki ku zaspokojeniu naszych ucz :1luvu:

jasdor

Post » Nie sie 08, 2010 20:32 Re: osierocone dymne SZUKAJĄ DS/mają DT u magdajedral. zd.11,18s

Domek obiecał się zalogować i zdawać relacje z życia maluchów. Czekamy więc z niecierpliwością wielką.
magdajedral

Post » Pon sie 09, 2010 14:17 Re: osierocone dymne SZUKAJĄ DS/mają DT u magdajedral. zd.11,18s

Oby więcej tak szczęśliwych zakończeń było.
No to za nowy etap życia "wiejskich cwaniaczków" :piwa:
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Pon sie 09, 2010 14:49 Re: osierocone dymne SZUKAJĄ DS/mają DT u magdajedral. zd.11,18s

Tak nowy etap życia cwaniaczków.... oby długi i szczęśliwy

Tak jak pisała Magda nie dałyśmy rady dotrzeć na miejsce, no ale iwona66 na nas poczekała i zawiozła maluszki, za co jesteśmy Jej ogromnie wdzięczne :1luvu: . Ja oczywiście z tego wszystkiego nie dałam książeczek kociaków, no ale nic prześlę pocztą. Oczywiście postaramy się odwiedzić maluszki (ale na pewno jak dojdę do siebie, bo teraz to leżę, kaszlę i ledwo zipię.....

W sobotę kontaktowałam się z nowym domkiem maluszków, tak jak pisała iwona66 wszystko ok, maluszki bardzo się podobają, zauroczyły nową właścicielkę.

Wszystkim bardzo bardzo dziękuję że byliście ze mną i z maluszkami od samego początku do samego końca akcji pomocy, jesteście :1luvu: .

Tusinka

Od: Pon cze 04, 2007 15:43

Post » Pon sie 09, 2010 15:34 Re: osierocone dymne kotki mają DOM STAŁY!!!

Bardzo, bardzo się cieszę. :D
A Wy dziewczyny kurujcie się skutecznie i szybko zdrowiejcie. :ok: :ok:
Wiele kociej biedy już na Was czeka.
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

[poprzednia][następna]