Ślepa kotka wyrzucona na śmietnik szuka domu- PŁOCK

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw sie 05, 2010 14:11 Re: Ślepa kotka wyrzucona na śmietnik szuka domu- PŁOCK

Nie wiem ale coś mi tu śmierdzi, obym się myliła :roll: oby kotka była w tym DT

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Czw sie 05, 2010 14:21 Re: Ślepa kotka wyrzucona na śmietnik szuka domu- PŁOCK

mam zadzwonić jutro bo teraz pani nie udało skontaktować sie z p.kierownikiem
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Czw sie 05, 2010 14:30 Re: Ślepa kotka wyrzucona na śmietnik szuka domu- PŁOCK

napisałam też PW do Bożenyzwiśniewa z prośba o kontakt z p.Agnieszką.
nie wiem co możemy jeszcze zrobic aby znalezć Slepkę.
pomóżcie pliz
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Czw sie 05, 2010 15:37 Re: Ślepa kotka wyrzucona na śmietnik szuka domu- PŁOCK

Wstawiłam przeciez korespondencje z 2 dni temu ...Kotka opusciła schron juz dawno i zamieszkała z wolontariuszem.Z tego co ja wiem, a ten Pan do mnie kiedys dzwonił, kotka miała byc zdiagnozowana i zawieziona do Poznania...Jak widac cos szwankuje, bo dlaczego mam Pani Agnieszce nie wierzyc, skoro ciagle pyta o mała...Mam nadzieje ,ze kotka w końcu tam trafi i to jak najpredzej..inaczej ja sie juz z posredniczenia wycofam...Niedawno tez niezły numer jedna mi z forum wywineła, kłamiac na watku..a w rezultacie kot pojechał gdzies indziej...Ludzie czekali -ja na błazna wyszłam...
Mam nadzieje,że schron sprawe załatwi szybko....A jak Pani Agnieszka czeka nie wiadomo na co to ja sie nie dziwie,ze gdzies tam jedzie...co ma siedziec w domu i kuwete sprzatac po kocie jakiego nie ma?
BOZENAZWISNIEWA

Post » Czw sie 05, 2010 18:35 Re: Ślepa kotka wyrzucona na śmietnik szuka domu- PŁOCK

Napisałam do Pani Agnieszki, i otrzymałam odpowiedx..która wklejam, zeby nie było...

"
dzisiaj 18:08
Pokaż profil
Agnieszka DonbrańczukPoznańAgnieszka DonbrańczukPoznań
Napisz wiadomość
273Gal.
Pokaż profil
Agnieszka DonbrańczukPoznań
Napisz wiadomość273
Rozwiń

* Galeria
* Wyślij prezent
*
Dodaj do znajomych
* Wspólni znajomi
* Podaruj €urogąbki

« powrót do odebranych
nowsza starsza
Totalna bzdura!Jak niby mam jechać na urlop skoro mam dwa psy i kota.Mówiłam temu Panu
Że ja nigdzie nie wyjeżdżam!!!Urop mam na koniec miesiaca,córka do zerówki idzie.
Czekam na kotka,a Pan kierownik obiecał transport!!Cos mi tu smierdzi.
Mam nadzieje,ze kotce nic nie jest..."

Tyle co do odpowiedzi...wstyd....wstyd....tak sie nie robi....szukają domku...akurat
BOZENAZWISNIEWA

Post » Czw sie 05, 2010 18:51 Re: Ślepa kotka wyrzucona na śmietnik szuka domu- PŁOCK

słuchajcie dobrze że się Agnieszka odezwała.
jutro dzwonię do Pana kierownika

smarti

Post » Czw sie 05, 2010 19:17 Re: Ślepa kotka wyrzucona na śmietnik szuka domu- PŁOCK

ech, niedobrze... najgorsze, że na tym wszystkim straci kicia... :(

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Czw sie 05, 2010 20:28 Re: Ślepa kotka wyrzucona na śmietnik szuka domu- PŁOCK

skoro Pani Agnieszka czeka to kicia nie straci..
Oby tylko jeszcze żyła ale jesli to Schron dał ten post to niemożliwe żeby wywinęli jakis numer.
mam nadzieję,że kicia jest gdzieś w domku tymczasowym i ma się dobrze a to wszystko to nieporozumienie.
wyjaśnimy to razem jutro
jak się dowiem czegoś od p.kierownika to piszę natychmiast a może niech ktoś dowie się u kogo miał być ten awaryjny tymczas o którym dziś wspomniała Bożenazwiśniewa

smarti

Post » Czw sie 05, 2010 22:15 Re: Ślepa kotka wyrzucona na śmietnik szuka domu- PŁOCK

Przeczytaj watek..tam jasno jest napisane,ze jest w dt...Agnieszka czzeka i kotka powinna juz tam dupke grzac... :)
BOZENAZWISNIEWA

Post » Czw sie 05, 2010 23:19 Re: Ślepa kotka wyrzucona na śmietnik szuka domu- PŁOCK

sorki dopiero teraz zrozumiałam Twój post.
mam dziś jakąś zaćmę-to chyba z nerwów,z powodu akcji z tymi koteczkami z Częstochowy,których pani umiera..ale tam już wszystko na dobrej drodze..
czyli koteczka jest z wolontariuszem-to dobrze -teraz tylko trzeba czekać na wiadomości i na diagnozę..
jeszcze raz przepraszam.. :1luvu:

smarti

Post » Pt sie 06, 2010 12:47 Re: Ślepa kotka wyrzucona na śmietnik szuka domu- PŁOCK

Moim zdaniem juz jest dawno zdiagnozowana...prawie miesiąc temu miała byc diagnozowana....Nie rozumiem..biorac kota do siebie jako własciciel sama z nim jezdze do weta, do okulisty czesto,bo takie własnie koty mam...Zabieram je w stanie jakim sa i sama o nie dbam i decyduje co dla nich w tej chwili dobre jest...Właśnie tego nie moge zrozumieć.Kotka była juz u okulisty, wiec nie widzę żadnego powodu dla którego nadal ma byc niczyja...tyle w tej sprawie...Takie "ociaganie' sie jest dla mnie niepoważne i świadczy o braku chęci do znalezienia kotu domu...poza Płockiem(to nie pierwszy przypadek...z Płockiem i nie tylko...)Jak mozesz zadzwoń tam i niech decyduja...albo tak, albo zegnaj domku i tyle...Duzo kotów czeka na domy...ślepych...małych i dużych...Postaram sie "namówic'Pania Agnieszke na przyjecie innego kota...ale nie sadze,ze po takim "podejsciu 'zaufa komuś..
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pt sie 06, 2010 13:01 Re: Ślepa kotka wyrzucona na śmietnik szuka domu- PŁOCK

A miało być tak pięknie :cry: :cry: :cry: biedna kicia :cry: chamstwo :evil:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pt sie 06, 2010 13:12 Re: Ślepa kotka wyrzucona na śmietnik szuka domu- PŁOCK

Myślę,że domysły poszły za daleko. Zbyt czarne scenariusze piszecie. Moim zdaniem należy zachować spokój. Nie sądzę aby tej kotce stało się coś złego lub żeby była wciąż niczyja, przecież nie o to chodziło Schronowi.

Z góry osądzacie za brak wiadomości-wg mnie przegięcie.

chemica

Od: Czw lis 29, 2007 8:32

Post » Pt sie 06, 2010 13:15 Re: Ślepa kotka wyrzucona na śmietnik szuka domu- PŁOCK

Bożenko,może jeszcze się wstrzymaj z namawianiem p.Agnieszki na innego kotka,bo:
dzwoniłam do Płocka,rozmawiałam z panią-pana kierownika dziś nie ma -jest z żoną u lekarza w Wawie
dowiedziałam się że-
Pan kierownik ma kłopoty rodzinne,dlatego nie ma go ostatnio na forum.
Kotka jest u niego w TDT,przeszła badania i leczenie i jaszcze ma mieć jakieś badania.
Obiecał wejść na forum i wszystko wyjaśnić .
Obiecał też osobiście skontaktować się z p.Agnieszką w sprawie wyjaśnień.

Podobno była jeszcze inna osoba chętna na tą kociczkę ale ona wyjechała teraz na urlop-stąd to nieporozumienie.

Poczekajmy jeszcze troszkę-może wszystko się pozytywnie wyjaśni.

smarti

Post » Pt sie 06, 2010 13:23 Re: Ślepa kotka wyrzucona na śmietnik szuka domu- PŁOCK

chemica- masz rację-trzeba zachowac spokój.

ale trzeba też być czujnym-przejęcie koteczki-mimo,że jest od dawna chętna p.Agnieszka,trwa już b.długo

I Bożenazwiśniewa myślę,że p.Agnieszka,jeśli naprawdę czeka na koteczkę-a na to wygląda- to nie zniechęci jej taka zwłoka myślę że przecież mogło się zdarzyć p.kierownikowi coś waznego co umiemożliwia mu odezwanie się

..ale nie sadze,ze po takim "podejsciu 'zaufa komuś..[/quote]

i to jeszcze nie są powody aby już nikomu nie zaufać..

zachowajmy spokój i drążmy temat tak aby koteczka szczęśliwie wylądowała u p.Agnieszki

smarti

[poprzednia][następna]