Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
CoToMa pisze:To w takim razie nie rozumiem zupełnie tytułu wątku...
KocieOczy pisze:Z Wrocławia jesteśmy.
Link do tematu,jak się przed chwilą dowiedziałam "źle opisanego" bo przeze mnie ktoś mylnie swoje sprawy poodsuwał![]()
viewtopic.php?f=1&t=115184
.. póki co udało mi się wcisnąć, "aż" 4x 2ml convalesnceca w pychola, ja muszę się zdrzemnąć bo padam.. więc do później.
Głaski dla wszystkich kociaków...
CoToMa pisze:KocieOczy pisze:Z Wrocławia jesteśmy.
Link do tematu,jak się przed chwilą dowiedziałam "źle opisanego" bo przeze mnie ktoś mylnie swoje sprawy poodsuwał![]()
viewtopic.php?f=1&t=115184
.. póki co udało mi się wcisnąć, "aż" 4x 2ml convalesnceca w pychola, ja muszę się zdrzemnąć bo padam.. więc do później.
Głaski dla wszystkich kociaków...
viewtopic.php?f=13&t=113080&p=6274717#p6274717
pixie65 pisze:W wątku zalinkowanym przez CoToMa, KocieOczy zastanawiała się już nad ewentualną adopcją nowego/nowych kotków.
jessi74 pisze:pixie65 pisze:W wątku zalinkowanym przez CoToMa, KocieOczy zastanawiała się już nad ewentualną adopcją nowego/nowych kotków.
no przecież tego birmańskiego już niedługo ma nie być![]()
trzeba sobie nowego szukać
pixie65 pisze:Jasne, czepiamy się.
Następnym razem podejdziemy do takiego apelu na luzie
Legnica pisze:Ja mam wrazenie że o zainteresowanie dziecku chodzi.W chorego kota zupełnie już nie wierzę.
KocieOczy dziękuję za szczerosc,również postaram się szczerze odpowiedziec.
Bardzo przejęłam się choroba Hugo,tym ze (jak w tytule)-Transfuzja krwi-PILNE-.Tym ze kot ma być moze godziny,przed sobą.
W takiej sytuacji odsuwam własne ważne(wcale nie mniej niż Twoje) sprawy,domownicy poumawiani jeśli miałabym spedzić z Forestem dni/noce poza domem,a wież mi nie jest to dla mnie zbyt łatwe.Wet obdzwoniony w celu zorientowania się w sytuacji zdrowotnej Foresta.Wszystko dopięte na ostatni guzik,żeby móc w każdej chwili na Twój tel. działać.
I po co?
Po to zebys Ty się mogła ZORIENTOWAC
No proszę cięczy tobie się wydaje że my tu na forum nie posiadamy emocji
nie przeżywamy kłopotów ze zdrowiem Huga
Przykro mi ale jak już się zorientujesz wystarczająco,nie będziesz mogła liczyć na moją pomoc.
Proponuję jednak bank krwi.
Tyle ode mnie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, puszatek i 159 gości