Otw-Fidelek [*] Rudy [*] Wieści,wieści :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sie 05, 2010 14:41 Re: Otwock-Dopóki sprzątam to żyją!Uff,zaliczyliśmy weta:)

:mrgreen: DZIECIAKI GÓRĄ
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Czw sie 05, 2010 16:29 Re: Otwock-Dopóki sprzątam to żyją!Uff,zaliczyliśmy weta:)

Asia zajęta, a tymczasem koty podskakują same! :ok:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Czw sie 05, 2010 17:36 Re: Otwock-Dopóki sprzątam to żyją!Uff,zaliczyliśmy weta:)

:1luvu: ho!
hop!
hop!
Obrazek
ObrazekObrazek

zuzzik

Post » Czw sie 05, 2010 18:23 Re: Otwock-Dopóki sprzątam to żyją!Uff,zaliczyliśmy weta:)

Agneska pisze:Może i troszkę pomyliłam wagę chłopaków, ale suma kociny się zgadza, prawda? :mrgreen:

Jak już je wszystkie nasmarujesz, zakroplisz, napchasz lekarstwami, to pogłaszcz je troszkę, dobrze? :1luvu:

Dzięki za podbijanie.
Juz jestem.

Chłopaki wyraźnie źle się dzis czują. Jednak zjadły (ale mało jak na nie) a kuwety pełne. Niespodzianek nie było. To dzielne chłopaki bardzo.
Widac jednak ,że piorunująca dawka trucizn jakie im podano wmawiając,ze dla ich dobra na dobre im nie wyszła :mrgreen: Nie wylażą na głaski i mają mnie w głebokim poważaniu. Blue nie wypełza zza wersalki, Wacuś znajduje coraz to nowe kryjówki aby tylko zejść mi z oczu (kropelki dostaje) Marek najodwazniejszy unika mojej ręki i siedzi na szafie. Zakrapienie oczek i czyszczenie uszu nie pomaga w kontaktach. Zostawiłam ich w spokoju zaglądając od czasu do czasu. Wygłaskałam także. To co dało radę dosięgnąć :cry: .
Wacek i Marek ulegli mojemu czarowi i zaczęli pomrukiwać, Blue nie. On taki wzruszający z tym wystajacym języczkiem. Zapomina o nim jak jest zdenerwowany i przejęty.Jemu musi być szczególnie trudno.
Strasznie, strasznie mi ich szkoda.Mam nadzieję,ze sie coś jutro poprawi. Swoja drogą niezły magiel w ich głowinach zrobiłam. Fot na razie nowych nie bedzie, bo współpraca zerowa.
A tak dobrze nam szło na początek. Jak wyszły z kontenerków to miziały się ,plątały pod nogami i rękami, barankowały, mruczały...
Ech, ale im zgotowałam pierdzielnik...
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Czw sie 05, 2010 21:14 Re: Otwock-Dopóki sprzątam to żyją!Uff,zaliczyliśmy weta:)

Ech, Asiu! Ty zawsze wszystko popsujesz!... :mrgreen:
Obrazek

hanelka

Post » Czw sie 05, 2010 22:56 Re: Otwock-Dopóki sprzątam to ŻYJĄ!!! Jeszcze żyją...!!!

hanelka pisze:Tak bardzo się cieszę!!! :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :balony: :balony: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Asiu, jesteś wspaniała! Chciałam napisać strzel sobie jednego na uspokojenie, ale przy Twoim ruchu w kotach, to może nie być dobry pomysł... :mrgreen:
To może ja strzelę sobie w Twoim imieniu :mrgreen: :piwa:
Zaraz wkleję zdjęcia chłopaków. Przepraszam, że dopiero teraz, ale nie miałam jak usiąść wcześniej na chwilę...

CatAngel pisze::dance2: jak fajnie :dance: :ok: :ok:

A Ty się na krok z wątku nie ruszaj, dopóki wszyscy nie pójdą do domków, Aniołku! :ok:

Hanelka dobrze :mrgreen: ale tak serio to już nie zniknę :twisted: nawet jak kociaki uciekną ( chyba mnie nie lubią bo na jaki wątek wejdę zaraz pac nie ma ich :cry: :twisted: :twisted: ale to dobrze TAK MA BYĆ ) dzisiaj na ""moich"" wątkach uciekło chyba z siedem futrzaków 8O :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Także jeszcze tu zagrzeję i potrzymam :ok: :ok:

Tylko niekiedy mało czasu żeby zajrzeć :(

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Pt sie 06, 2010 3:30 Re: Otwock-Dopóki sprzątam to żyją!Uff,zaliczyliśmy weta:)

:1luvu: :1luvu: dzień dobry Dzieciaki!!!
Obrazek
ObrazekObrazek

zuzzik

Post » Pt sie 06, 2010 6:08 Re: Otwock-Dopóki sprzątam to żyją!Uff,zaliczyliśmy weta:)

Wieści od rudziaszka, który będzie nazywał sie Rudy.
Rudy z uporem odmawiał jedzenia . Kuweta ok, picie było ale jedzenie to błeeee :twisted: Rudy jest grzeczny ale nie za przymilny (no wcale nie przymilny!) Uszy daje sobie czyścić bez problemowo i wychodza z nimi na prostą. Wczoraj była wizyta u weta, zaliczył zastrzyk "na apetyt", kroplówkę i poszedł do domku. Pani zakupiła zg z radą feromony i zestaw różnych karm celem wzbogacenia szwedzkiego stołu już będącego w Rudego zasięgu :mrgreen: . W nocy dostałam maila:
"ZJADŁ!!! wreszcie skusił się na Perfect Fit dla kocurów domowych :):):):):):) matko, ale niespodzianka!!
Strasznie się cieszę !:)
"

Reszta potem,nawet mocno potem... bo musze iść całe towarzystwo obsłużyć. A potem usiąść i poużalac sie nad swą głupotą :cry:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 10 >>

Post » Pt sie 06, 2010 6:24 Re: Otwock-Dopóki sprzątam to żyją!Uff,zaliczyliśmy weta:)

:ok: RUDY GÓRĄ :!:
Obrazek
ObrazekObrazek

zuzzik

Post » Pt sie 06, 2010 8:35 Re: Otwock-Dopóki sprzątam to żyją!Uff,zaliczyliśmy weta:)

:ok: :ok: :ok:

CatAngel

Post » Pt sie 06, 2010 9:01 Re: Otwock-Dopóki sprzątam to żyją!Uff,zaliczyliśmy weta:)

Asiu Ty to potrafisz napięcie zrobić na wątku :mrgreen:
co u Rudego :!: :!: :!: :!: jestem spragniona takich dobrych wieści :ok: :ok: :kotek:

edit;jak zwykle literki mniam ,mniam :mrgreen:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Pt sie 06, 2010 9:52 Re: Otwock-Dopóki sprzątam to żyją!Uff,zaliczyliśmy weta:)

Biedne te chłopaki - całe życie nie miały tylu zabiegów koło siebie, co teraz w ciągu kilku dni.
Smarowania i zakraplania raczej nie poznali wczesniej. :roll:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Pt sie 06, 2010 10:26 Re: Otwock-Dopóki sprzątam to żyją!Uff,zaliczyliśmy weta:)

ASK@ pisze:"ZJADŁ!!! wreszcie skusił się na Perfect Fit dla kocurów domowych :):):):):):) matko, ale niespodzianka!!
Strasznie się cieszę !:)
"
Te Duże Rudego... :1luvu: :1luvu: :1luvu:

ASK@ pisze:A potem usiąść i poużalac sie nad swą głupotą :cry:
Znowu wyszłaś z domu? Z NEONEM???
:?: :!:
Obrazek

hanelka

Post » Pt sie 06, 2010 13:55 Re: Otwock-Dopóki sprzątam to żyją!Uff,zaliczyliśmy weta:)

Cieszę sie, że Rudy je. Widac, że dobrze chłopak trafił. Szwedzki stół, fiu, fiu. :mrgreen:

A za trójkę chłopaków kciuki, żeby się odstresowały. :ok:
Obrazek

mimbla64

Od: Pon lis 12, 2007 9:29

Post » Pt sie 06, 2010 15:11 Re: Otwock-Dopóki sprzątam to żyją!Uff,zaliczyliśmy weta:)

:ok: :ok: :ok:

CatAngel

[poprzednia][następna]