anulka111 pisze:Pewnie ,ze tak jest nawet watek banerkowcow ,co robia banerki kotom w potrzebie ,a amyszka robi takie banerki jak moj w podpisie na wybrane kocie potrzeby ,tzn ona robi banerek i wskazuje cel ....a ja wplacilam kase

No własnie o czymś takim myślałam. Zaraz poszukam tego watku.
A Iskierka... trudno mi się odnieść do całej rasy, bo to mój pierwszy bliski kontakt

ale z tego co widzę, wszystkie opisy rasy są bardzo hm... delikatnie ujęte
To znaczy wszystko co piszą o devonach u nas się sprawdza, tylko że trzeba to jeszcze pomnożyć razy 150
W dotyku cudna

pluszowa i cieplutka. Porusza się jak łasiczka, wiewiórka i wąż w jednym.
Generalnie gdyby mogła mówić, to byłoby mniej więcej tak:
"A co robisz? Mogę zobaczyć? Nie widzę! Nie widzęęęęęęę!!!!! Koocham cie! A gdzie idziesZ?? Tam? Siadasz na tym krześle? AŁAAA!!! przeciez ja tu byłam pierwsza. A co robisz? O, pies! Po coś tu przylazł psie śmierdzący (BACH łapa) A co tam jest, o znowu idziesz? Ratunku zamknięto mnie w łazienceeeee!!! Ratunku pomoooocyyyyy!! No nareszcie, to co teraz robimy??? Tak, jasne że chcę na rączki. O, tu mnie teraz postaw, ty chcę, tu! tu! Fajnie ale nudno już jest. Idziesz do kuchni?? Kto pierwszy, pewnie że ja. Złaź z drogi Piorunie zawalidrogo. A co tam jest? o, woda! A czemu te drzwi są zamknięte? Otworzyć drzwi natychmiaaaast!! No co, przecież nigdzie nie idę. Dobra jednak idę! A po co tu stoisz? jak już stoisz to weź na rączki. Kocham cię, kocham!! Dobra idę na balkon. O, papierek. Papiereeeek! No zobacz mam papierek!!!"
... mogłabym tak w nieskończoność