Subtelna Milenka rezydentką u Pako

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sie 02, 2010 15:45 Re: Kto pomoże Piwniczakom- Wrocław Pilne DT dla Milenki

śliczna dziewczynka :1luvu:
Milenka czeka na domek najlepszy na świecie!

pucio79

Od: Nie sty 10, 2010 14:40

Post » Pon sie 02, 2010 22:07 Re: Kto pomoże Piwniczakom- Wrocław Pilne DT dla Milenki

Moja dzielna Siostro trzymaj się :!: Kicie doceniają Twoje starania :ok: Milenka jest przeurocza i wierzę że już się Jej szykuje super domek :1luvu: Bajtlom zresztą też :1luvu:

Bozena54

Od: Pon lip 10, 2006 16:17

Post » Wto sie 03, 2010 7:23 Re: Kto pomoże Piwniczakom- Wrocław Pilne DT dla Milenki

Mam taką samą czarnuszkę w domu od czterech lat.
Czarne podobno nie cieszą się powodzeniem, a szkoda, bo są przepiękne.
Przede wszystkim są smukle, szczuplutkie. Jak się weźmie na ręce to w ogóle nie czuć cieżaru. Takie kruszynki z nich wyrastają. Sierści o połowę mniej niż u innych kotów.
Sierść przylegajaca do ciała, błyszcząca, śliska jak jedwab. Po prostu kocie miss.

Asu

Od: Pon sty 14, 2008 19:45

Post » Wto sie 03, 2010 9:21 Re: Kto pomoże Piwniczakom- Wrocław Pilne DT dla Milenki

Asu pisze:Mam taką samą czarnuszkę w domu od czterech lat.
Przede wszystkim są smukle, szczuplutkie. Jak się weźmie na ręce to w ogóle nie czuć cieżaru. Takie kruszynki z nich wyrastają. Sierści o połowę mniej niż u innych kotów.
Sierść przylegajaca do ciała, błyszcząca, śliska jak jedwab. Po prostu kocie miss.

Właśnie dokładnie taka jest Milenka :love: - chyba Milenka to klonik Twojej kici :lol:
Pako

Post » Wto sie 03, 2010 9:24 Re: Kto pomoże Piwniczakom- Wrocław Pilne DT dla Milenki

Pako pisze:
Asu pisze:Mam taką samą czarnuszkę w domu od czterech lat.

Właśnie dokładnie taka jest Milenka :love: - chyba Milenka to klonik Twojej kici :lol:

I naszej Pantereczki, tylko Milenka ma dłuższe nóżki.
I do szczęścia tylko domku jej brakuje. :|
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Wto sie 03, 2010 12:30 Re: Kto pomoże Piwniczakom- Wrocław Pilne DT dla Milenki

Obrazek
Jestem dla ciebie tylko lisem, podobnym do stu tysięcy innych lisów. Lecz jeśli mnie oswoisz, będziemy się nawzajem potrzebować. Będziesz dla mnie jedyny na świecie. I ja będę dla Ciebie jedyny na świecie(...) Mały Książe

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=111621

mamucik

Od: Wto kwi 20, 2004 12:27

Post » Wto sie 03, 2010 18:30 Re: Kto pomoże Piwniczakom- Wrocław Pilne DT dla Milenki

Dzisiaj widziałam Milenkę :love:

Widziała mnie drugi raz w życiu, a po 2-3 minutach, jak jej Pako powiedziała, że ja nie jem kotków, najpierw pokazały sie uszka, a za chwilę Milenka kreciła sie koło mnie, ogladała moja torbę, ocierała się i można ją głaskać było. A potem zasnęła blisko mnie.
Nikt w tej smuklej piekności o bursztynowych oczkach nie rozpoznałby piwniczanki - i z wygladu i z charakteru.
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Wto sie 03, 2010 19:51 Re: Kto pomoże Piwniczakom- Wrocław Pilne DT dla Milenki

Kto przygarnie takie śliczności :?:

pucio79

Post » Wto sie 03, 2010 20:00 Re: Kto pomoże Piwniczakom- Wrocław Pilne DT dla Milenki

Kciuki za domek dla kotuni :ok:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Śro sie 04, 2010 9:28 Re: Kto pomoże Piwniczakom- Wrocław Pilne DT dla Milenki

Dziewuszka nadal szuka domku, mamucik robi ogłoszenia, ale może i tutaj ktoś podczytujący wypatrzy Milenkę i się zakocha :ok:
Pako

Post » Śro sie 04, 2010 13:01 Re: Kto pomoże Piwniczakom- Wrocław Pilne DT dla Milenki

:!:

pucio79

Post » Śro sie 04, 2010 13:58 Re: Kto pomoże Piwniczakom- Wrocław Pilne DT dla Milenki

Milenka czeka na domek :(

Agness78

Post » Czw sie 05, 2010 7:30 Re: Kto pomoże Piwniczakom- Wrocław Pilne DT dla Milenki

HOP z rana :ok:

Agness78

Post » Czw sie 05, 2010 12:30 Re: Kto pomoże Piwniczakom- Wrocław Pilne DT dla Milenki

Czas uporządkować sytuację Milenki:
jest u mnie na DT - zaryzykowałam zdrowiem Bajtli i Meluni, ale okazało się, że Milenka na szczęście jest zdrowa, czyściutka (skóra, uszy, wszystko OK! - nawet pchełek nie ma - idealna), mogę, za zgodą veta - zaszczepić Bajtle i ją, już razem z całym stadkiem biega, bawi się, jeszcze czasami tylko przypomina sobie,że przecież jest dzikim kotem i fuka na nie :ryk:

Szukamy domku stałego, mamucik i AniaWrocław internetowo, ja powiesiłam ogłoszenie w naszej lecznicy, wszystkich znajomych proszę o rozmowy ze swoimi zwierzolubnymi znajomymi, już natknęłam się na osobę, której znajoma chce kotka od września, wysłałam jej zdjęcia i czekamy... Bajtle też już ogłaszam, skończyły 3 miesiące, czas pójść na swoje :ok:

Bardzo dziękuję za podnoszenie wątku i proszę o dalszą pomoc, zawsze jest nadzieja na cud - czyli domek forumowy 8)
Pako

Post » Czw sie 05, 2010 13:06 Re: Kto pomoże Piwniczakom- Wrocław Pilne DT dla Milenki

p.s. Zapomniałam dodać, że Milenka u veta jest idealnie grzeczna :love:

Jej braciszek Filuś też sprawuje się wspaniale w swoim DS, poznaje wszystko i obejmuje w posiadanie, czyściutki i kochany :1luvu:
Pako

[poprzednia][następna]