Henryczek - kociak, który nie może znaleźć Domu...w DS :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto sie 03, 2010 10:21 Re: GDA Henryczek - konkurs na tekst Allegro!!

:ok: to może mała konkurencja :twisted: ??
Henryczek biegał dziś chwilę po domu - wydaje mi się, że 2 tygodnie kwarantanny to sporo więc go puściłam ale tak by Mietek nie widział. Latał, biegał, zwiedzał, lekko niepewny ale potem zachwycony, towarzyski kot to i sam nie lubi siedzieć :roll: Nastroszył się lekko i robił boczki :1luvu:
Mefisto obserwował go i gadał, gadał, gadał.
Henryczek ma po kilka białych włosów na czubkach uszu - może jak urośnie będą z tego pędzelki?
Poza tym chyba będzie troszeczkę puchaty, nie długowłosy ale pojedynczy włos może być dłuższy niż taki klasyczny. Mietek też ma dosyć długi włos - różnica jest nie tyle w wyglądzie co w dotyku.

Gdybym mogła to bym nie oddała
Kontakt ze mną - mail lub telefon. Na miau mnie już nie ma.

Sin

Od: Czw sie 19, 2004 17:15

Post » Wto sie 03, 2010 11:11 Re: GDA Henryczek - konkurs na tekst Allegro!!

Wiesz co Madzia, tak czytałam ostatnio Twój wątek Hermanowy...tak sobie pomyślałam, apropo Mietka, że może poprostu Mefisto nie jest typem kota który nadaje się na przyjaciela dla Mietaska :) bo diabełek mały, bo za żywy....ale myślę że to wcale nie oznacza że z innym spokojniejszym kotkiem nie mógłby się przyjaźnić, w końcu wśród zwierząt też są przyjaźnie i antypatie :) mały off top :)

Mogem zrobić dla henryczka Allegro osobiście, wykorzystam konto TZ ( a co tam ) :)
Tylko mówcie który tekst :)
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Wto sie 03, 2010 12:58 Re: GDA Henryczek - konkurs na tekst Allegro!!

Marea - chyba nie :roll: jak tymczasy oddawałam i Mietek je przez chwilę je widział to też się bardzo mocno wkurzał. Ani Mefisto taki nie jest ani Herman nie był :roll:
Mietek lubi być jedyny, Hermana tolerował bo znał go od zawsze. Poza tym Herman był dominantem i przeganiał Mietka i go gnębił, Mietek też się na to wkurzał ale bez szaleństw. Jest nadwrażliwy i neurotyczny :roll:

Ja zrobię Allegro - jutro 8)
Henryczek kocha Mefista :roll:

Sin

Post » Wto sie 03, 2010 13:07 Re: GDA Henryczek - konkurs na tekst Allegro!!

Henryczek kocha kotki i stęskniony za towarzystwem :) dobrze by mu było w nowym domku mając kociego przyjaciela do towarzystwa :)
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Śro sie 04, 2010 7:21 Re: GDA Henryczek - konkurs na tekst Allegro!!

Marea pisze:Henryczek kocha kotki i stęskniony za towarzystwem :) dobrze by mu było w nowym domku mając kociego przyjaciela do towarzystwa :)

No to za nowy domek kociego przyjaciela. :ok:

Wawe

Od: Pt wrz 24, 2004 21:14

Post » Śro sie 04, 2010 8:13 Re: GDA Henryczek - konkurs na tekst Allegro!!

Byłoby idealnie ale to nawet trudniejsze :roll:
Wczoraj miałam 1 (słownie: jeden) telefon ale dość nijaki - na wieś itd. :|
Znalezienie dobrego domku graniczy z cudem :roll:

Henryczek wcześniej się bawił i troszkę biegał, a teraz już szaleje. Dołączam kilka fotek z wczoraj i dziś - i zabieram się za tworzenie Allegro. Na jednej fotce ma jakby załzawione oczka ale to reszta kropelek, bo tuż przed fotkami miał kroplone.

ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

Sin

Post » Śro sie 04, 2010 9:04 Re: GDA Henryczek - domkuuuuu!

Wawe

Post » Śro sie 04, 2010 11:18 Re: GDA Henryczek - domkuuuuu!

Bo się skupił na pluszowej marchewce - w środku jest kocimiętka tyle, że już wywietrzała lekko ale on jeszcze coś tam czuł ;)
W końcu udało mi się go odrobaczyć po raz drugi. Jest wyjątkowo grzeczny - zazwyczaj kociaki potrafią mnie pogryźć. Maluch waży ok 580 gram. Maleństwo :1luvu:
Obcięłam mu też pazurki. Przekochany jest.

Sin

Post » Czw sie 05, 2010 12:21 Re: GDA Henryczek - domkuuuuu!

Sin, i co słychać u małego?
A z allegro już sobie poradziłaś?

Wawe

Post » Czw sie 05, 2010 12:52 Re: GDA Henryczek - domkuuuuu!

Dziękujemy za zainteresowanie :)

Allegro sobie wisi - łącznie z największych ogłoszeń jest ok 280 (przed chwilą sprawdzałam) wejść ale nic poza tym, nikt nie dzwoni, nie pyta, nie pisze. Nic.
Jestem załamana :(
A kociak jest taki cudny i fajny, miły, grzeczny, nie broi, jest łagodny, jak przygryza czy łapie pazurkami w zabawie to bardzo delikatnie, taki niekłopotliwy kot, byle miał miseczkę i ręce do miziania, no i jakiegoś kolegę.
Ale to chyba za dużo :(
Ehh... :(

Sin

Post » Czw sie 05, 2010 13:32 Re: GDA Henryczek - buraski nie są "zwykłe" -domku gdzie jesteś?

Sin, spokojnie. :) Zobaczysz, że Henryczek znajdzie najlepsiejszy z domków. :ok: :ok: :ok:

Wawe

Post » Czw sie 05, 2010 19:32 Re: GDA Henryczek - buraski nie są "zwykłe" -domku gdzie jesteś?

Sin - napisałam do Ciebie w sprawie adopcji Henryczka.:) Zakochałam się w nim od pierwszego wejrzenia, jest przesłodki.^^ :1luvu:

xpuppet

Od: Czw sie 05, 2010 18:45

Post » Czw sie 05, 2010 19:33 Re: GDA Henryczek - buraski nie są "zwykłe" -domku gdzie jesteś?

xpuppet pisze:Sin - napisałam do Ciebie w sprawie adopcji Henryczka.:) Zakochałam się w nim od pierwszego wejrzenia, jest przesłodki.^^ :1luvu:

czyżby szykował się domek dla Henryczka :ok: :ok: :ok: :mrgreen: :piwa:
Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]

Edytka1984

Od: Czw cze 17, 2010 19:13

Post » Czw sie 05, 2010 20:11 Re: GDA Henryczek - buraski nie są "zwykłe" -domku gdzie jesteś?

Rozmowy w toku 8)

Sin

Post » Czw sie 05, 2010 20:20 Re: GDA Henryczek - buraski nie są "zwykłe" -domku gdzie jesteś?

Kciuki są :ok:
Obrazek

biamila

Od: Czw gru 14, 2006 21:03

[poprzednia][następna]