czy mogę do Ciebie umówić panią na wizytę przedadopcyjną? chcaiałby zapoznać Rudaska, ale to tylko wstępne rozmowy, narazie domek niczym mnie nie zauroczył....

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jessi74 pisze:Asu, to może mogłabyś , jak aukcja Agness sie skończy, zrobić już nowe Alllegro? Agness78 ogłasza systematycznie kilkanaście innych kotów, robiac im wyróżnione Allegro, to koszt około 150zł miesięczniegdybyś mogła zrobić będziemy bardzo wdzięczne....
![]()
czy mogę do Ciebie umówić panią na wizytę przedadopcyjną? chcaiałby zapoznać Rudaska, ale to tylko wstępne rozmowy, narazie domek niczym mnie nie zauroczył....
jessi74 pisze:mam dobrą wiadomość Gogle i Florka za miesiąc pojadą do Niemiec , zabierze je mąż Beaty. tam kociaki będą szukać domu. te które pojechały dotychczas zawsze znajdowały fajne domki. Dla Gogle i Florki będziemy szukać domu, do którego będą mogły trafić obie. Z uzbieranych pieniędzy najpierw wykonamy szczepienia podstawowe, za jakieś 10 dni pozostałe formalności, to jest chip i paszport.
dagaidarek pisze:Proszę o dalsze ogłoszenie dla Mani na alegro. Sami nie potrafimy zdecydować co z nią dalej, niech rozstrzygnie los) Tym bardziej, że tak jak przewidywałam, zaczęły się pierwsze potyczki ( na razie bez rozlewu krwi ):))
Super wiadomości o Gogle i Florce!!!! To są wspaniale koty i zasługują na to, aby zostać razem.
Asu pisze:Zrobione![]()
http://allegro.pl/show_item.php?item=1170067991
Jeśli są uwagi, prosze pisać.
Ponieważ biało-czarne jadą do Niemiec, a o Manię trzeba zapytać opiekunów tymczasowych, ogłoszenia mają Cezar i Jasiek.
jessi74 pisze:Asu pisze:Zrobione![]()
http://allegro.pl/show_item.php?item=1170067991
Jeśli są uwagi, prosze pisać.
Ponieważ biało-czarne jadą do Niemiec, a o Manię trzeba zapytać opiekunów tymczasowych, ogłoszenia mają Cezar i Jasiek.
![]()
super ogłoszenie! dzieki Asu! mam tylko jedno pytanie, ja czytając ogłoszenie odebrałam że to ma być dom dla dwóch kotów.
czy nie potrzeba dopisać że one nie muszą być adoptowane razem
ale to może tylko ja tak zrozumiałam
Asu pisze:Jessie74, żadna z kobiet o których mi mówiłaś w niedzielę nie zadzwoniła.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 80 gości