Wrocław, Leoś po przejściach, ma dom stały:)i to jaki:)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sie 01, 2010 10:22 Re: świat im się zawalił,śliczny Rudas juz w dt, pilnie szuka DS

Asu, to może mogłabyś , jak aukcja Agness sie skończy, zrobić już nowe Alllegro? Agness78 ogłasza systematycznie kilkanaście innych kotów, robiac im wyróżnione Allegro, to koszt około 150zł miesięcznie :oops: gdybyś mogła zrobić będziemy bardzo wdzięczne.... :)
czy mogę do Ciebie umówić panią na wizytę przedadopcyjną? chcaiałby zapoznać Rudaska, ale to tylko wstępne rozmowy, narazie domek niczym mnie nie zauroczył.... :?

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Nie sie 01, 2010 11:48 Re: świat im się zawalił,śliczny Rudas juz w dt, pilnie szuka DS

Bazarek czas zacząć czyli wszystko co prawdziwa kobieta posiadać powinna!
viewtopic.php?f=20&t=115113
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

Post » Nie sie 01, 2010 15:09 Re: świat im się zawalił,śliczny Rudas juz w dt, pilnie szuka DS

jessi74 pisze:Asu, to może mogłabyś , jak aukcja Agness sie skończy, zrobić już nowe Alllegro? Agness78 ogłasza systematycznie kilkanaście innych kotów, robiac im wyróżnione Allegro, to koszt około 150zł miesięcznie :oops: gdybyś mogła zrobić będziemy bardzo wdzięczne.... :)
czy mogę do Ciebie umówić panią na wizytę przedadopcyjną? chcaiałby zapoznać Rudaska, ale to tylko wstępne rozmowy, narazie domek niczym mnie nie zauroczył.... :?

Ok, to zajmę się Allegro. Zrobię jedno wspólne ogłoszenie dla pięciu kotów: Cezara, Gogle, Florka, Jasiek i Mani. Tak będzie dobrze, czy każdemu oddzielne? Zrobię to dziś wieczorem, zaraz jak skończy się aukcja Agness78, czyli po 21:00.

Asu

Od: Pon sty 14, 2008 19:45

Post » Nie sie 01, 2010 15:15 Re: świat im się zawalił,śliczny Rudas juz w dt, pilnie szuka DS

Mnie się wydaje, żeby zrobić tylko dla Cezara, Florki, Gogle i Jaśka. O Manie trzeba zapytać dagaidarek :)
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

Post » Nie sie 01, 2010 16:11 Re: świat im się zawalił,śliczny Rudas juz w dt, pilnie szuka DS

mam dobrą wiadomość Gogle i Florka za miesiąc pojadą do Niemiec , zabierze je mąż Beaty. tam kociaki będą szukać domu. te które pojechały dotychczas zawsze znajdowały fajne domki. Dla Gogle i Florki będziemy szukać domu, do którego będą mogły trafić obie. Z uzbieranych pieniędzy najpierw wykonamy szczepienia podstawowe, za jakieś 10 dni pozostałe formalności, to jest chip i paszport. :ok:

jessi74

Post » Nie sie 01, 2010 18:51 Re: świat im się zawalił,śliczny Rudas juz w dt, pilnie szuka DS

jessi74 pisze:mam dobrą wiadomość Gogle i Florka za miesiąc pojadą do Niemiec , zabierze je mąż Beaty. tam kociaki będą szukać domu. te które pojechały dotychczas zawsze znajdowały fajne domki. Dla Gogle i Florki będziemy szukać domu, do którego będą mogły trafić obie. Z uzbieranych pieniędzy najpierw wykonamy szczepienia podstawowe, za jakieś 10 dni pozostałe formalności, to jest chip i paszport. :ok:

No to super :) Tylko żeby dobrze przeżyły zmianę.... nie tak jak buraski :roll:
Leczenie w Niemczech jest drogie jak diabli :oops:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Nie sie 01, 2010 19:23 Re: świat im się zawalił,śliczny Rudas juz w dt, pilnie szuka DS

Proszę o dalsze ogłoszenie dla Mani na alegro. Sami nie potrafimy zdecydować co z nią dalej, niech rozstrzygnie los :)) Tym bardziej, że tak jak przewidywałam, zaczęły się pierwsze potyczki ( na razie bez rozlewu krwi ):))
Super wiadomości o Gogle i Florce!!!! To są wspaniale koty i zasługują na to, aby zostać razem.

dagaidarek

Od: Wto mar 16, 2010 20:08

Post » Nie sie 01, 2010 19:28 Re: świat im się zawalił,śliczny Rudas juz w dt, pilnie szuka DS

Zrobione :ok:
http://allegro.pl/show_item.php?item=1170067991

Jeśli są uwagi, prosze pisać.
Ponieważ biało-czarne jadą do Niemiec, a o Manię trzeba zapytać opiekunów tymczasowych, ogłoszenia mają Cezar i Jasiek.

Asu

Post » Nie sie 01, 2010 19:32 Re: świat im się zawalił,śliczny Rudas juz w dt, pilnie szuka DS

dagaidarek pisze:Proszę o dalsze ogłoszenie dla Mani na alegro. Sami nie potrafimy zdecydować co z nią dalej, niech rozstrzygnie los :)) Tym bardziej, że tak jak przewidywałam, zaczęły się pierwsze potyczki ( na razie bez rozlewu krwi ):))
Super wiadomości o Gogle i Florce!!!! To są wspaniale koty i zasługują na to, aby zostać razem.

OK, już się robi. Będzie miała osobne ogłoszenie. Proszę tylko o jej opis. (na wątku jest bardzo mało o niej).

Asu

Post » Nie sie 01, 2010 22:35 Re: świat im się zawalił,śliczny Rudas juz w dt, pilnie szuka DS

Asu pisze:Zrobione :ok:

Ponieważ biało-czarne jadą do Niemiec, a o Manię trzeba zapytać opiekunów tymczasowych, ogłoszenia mają Cezar i Jasiek.

:1luvu: :1luvu: super ogłoszenie! dzieki Asu! mam tylko jedno pytanie, ja czytając ogłoszenie odebrałam że to ma być dom dla dwóch kotów. :oops: czy nie potrzeba dopisać że one nie muszą być adoptowane razem :oops: ale to może tylko ja tak zrozumiałam :oops:

jessi74

Post » Pon sie 02, 2010 6:38 Re: świat im się zawalił,śliczny Rudas juz w dt, pilnie szuka DS

jessi74 pisze:
Asu pisze:Zrobione :ok:

:1luvu: :1luvu: super ogłoszenie! dzieki Asu! mam tylko jedno pytanie, ja czytając ogłoszenie odebrałam że to ma być dom dla dwóch kotów. :oops: czy nie potrzeba dopisać że one nie muszą być adoptowane razem :oops: ale to może tylko ja tak zrozumiałam :oops:

Sugestia uwzględniona. Ogłoszenie zmienione. :ok:

Asu

Post » Pon sie 02, 2010 14:34 Re: świat im się zawalił,śliczny Rudas juz w dt, pilnie szuka DS

Może tym razem ogłoszenia okażą się bardziej szczęśliwe :ok:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Wto sie 03, 2010 7:08 Re: świat im się zawalił,śliczny Rudas juz w dt, pilnie szuka DS

Jessie74, żadna z kobiet o których mi mówiłaś w niedzielę nie zadzwoniła.

Asu

Post » Wto sie 03, 2010 8:26 Re: świat im się zawalił,śliczny Rudas juz w dt, pilnie szuka DS

Asu pisze:Jessie74, żadna z kobiet o których mi mówiłaś w niedzielę nie zadzwoniła.

nikt nie dzownił? myślałam że tak będzie... pisałam że żadnym z domków nie jestem "zauroczona" , a jedna z pań , wczoraj jakby nigdy nic, nie kojarząc pewnie mojego numeru telefonu zadzowniła w sprawie Sali :? a potem jeszcze innej kotki, spytałam ja czy w ogóle odezwała się w sprawie Cezarego, bo tak usilnie numer telefonu chciała :? nic straconego uważam :?
a druga pani dostała numer ale od razu jej napisałam że kota nie damy do domu wychodzącego :(

ale koresponduję z panią która wydaje mi się być bardzo fajna i jesteśmy juz na etapie umówienia się na spotkanie :D Asu, podaj mi swojego maila

jessi74

Post » Wto sie 03, 2010 22:41 Re: świat im się zawalił,śliczny Rudas juz w dt, pilnie szuka DS

Asu, pasuje Ci spotkanie u Ciebie w czwartek o 19.30?

jessi74

[poprzednia][następna]