osierocone dymne kotki mają DOM STAŁY!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lip 31, 2010 13:15 Re: osierocone dymne SZUKAJĄ DT/DS(u mnie tylko KLATKA)zd.11,18s

TŻtów da się urobić :mrgreen: sama przez to przechodziłam. Sa twardzi tylko na dłuższy dystans, na odległość wyciągniętej ręki baaardzo miękną :wink:
Zresztą nie mówimy o pozostaniu na zawsze, w końcu jakiś domek na pewno sie znajdzie :ok: :ok:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Sob lip 31, 2010 16:40 Re: osierocone dymne SZUKAJĄ DT/DS(u mnie tylko KLATKA)zd.11,18s

Tusinka pisze:
magdajedral pisze:Moja propozycja jak najbardziej aktualna. Rzadko bywam w necie ostatnio bo czasu brak i po prostu wybierałam sen. Bardzo bym chciała kociastym dać zamieszkanie w swoim domu razem z moimi dwoma futrami, ale TŻ zdecydowanie mówi "nie". Proszę o informację na priva skąd ewentualnie mogłabym zabrać kociaki.

wysłałam PW

magdajedral a czy w tym domu obok Ciebie będą bezpieczne tzn czy nie wyjdą na zewnątrz...

Przepraszam że zadaję takie pytania ale chcę dla nich jak najlepiej.... :oops:

Nie ma szans aby wyszły. To zwykły budynek mieszkalny, parterowy, trzypokojowy, więc będą miały maluchy gdzie szaleć :) Do czerwca zeszłego roku był normalnie zamieszkiwany tyle że teraz już nie chcemy go wynajmować bo chcemy być "sami" na podwórku. W przyszłości (podejrzewam, że dalekiej z uwagi na koszty takiej inwestycji) pójdzie do rozbiórki, ale póki co może posłużyć kociastym. Będą zamykane na klucz, a okien raczej same nie otworzą. Ewentualnie pomyślę o uchylaniu lufcika, ale najpierw zabezbieczymy go siatką. Będzie dobrze.
TŻ na razie niewzruszony - zezwolił na pobyt maluchów w domku, ale nie w domu :(
magdajedral

Post » Sob lip 31, 2010 16:59 Re: osierocone dymne SZUKAJĄ DT/DS(u mnie tylko KLATKA)zd.11,18s

magdajedral pisze:
Tusinka pisze:
magdajedral pisze:Moja propozycja jak najbardziej aktualna. Rzadko bywam w necie ostatnio bo czasu brak i po prostu wybierałam sen. Bardzo bym chciała kociastym dać zamieszkanie w swoim domu razem z moimi dwoma futrami, ale TŻ zdecydowanie mówi "nie". Proszę o informację na priva skąd ewentualnie mogłabym zabrać kociaki.

wysłałam PW

magdajedral a czy w tym domu obok Ciebie będą bezpieczne tzn czy nie wyjdą na zewnątrz...

Przepraszam że zadaję takie pytania ale chcę dla nich jak najlepiej.... :oops:

Nie ma szans aby wyszły. To zwykły budynek mieszkalny, parterowy, trzypokojowy, więc będą miały maluchy gdzie szaleć :) Do czerwca zeszłego roku był normalnie zamieszkiwany tyle że teraz już nie chcemy go wynajmować bo chcemy być "sami" na podwórku. W przyszłości (podejrzewam, że dalekiej z uwagi na koszty takiej inwestycji) pójdzie do rozbiórki, ale póki co może posłużyć kociastym. Będą zamykane na klucz, a okien raczej same nie otworzą. Ewentualnie pomyślę o uchylaniu lufcika, ale najpierw zabezbieczymy go siatką. Będzie dobrze.
TŻ na razie niewzruszony - zezwolił na pobyt maluchów w domku, ale nie w domu :(

Cieszę się, na pewno lepsze to niż klatka. A będziesz je troszkę miziać i przytulać (już oba są miziaki :) )

Tusinka

Od: Pon cze 04, 2007 15:43

Post » Sob lip 31, 2010 17:04 Re: osierocone dymne SZUKAJĄ DT/DS(u mnie tylko KLATKA)zd.11,18s

Pani ze sklepu zoologicznego zagadała mnie dziś czy nie znam jakiegoś długowłosego kotka do adopcji.
Bedę się z nią widzieć w czwartek i oczywiście przedstawię naszych braciszkowców. Streszczę historię może się ulituje. Tylko że w domu jest jeszcze piesek i inny kociak, a nie wiadomo jak one reagują na inne towarzystwo. :(

jasdor

Post » Sob lip 31, 2010 17:16 Re: osierocone dymne SZUKAJĄ DT/DS(u mnie tylko KLATKA)zd.11,18s

zrobiłam jeszcze jedno ogłoszenie:

http://www.doadopcji.pl/ogloszenie/2707 ... obre-rece/

Tusinka

Post » Sob lip 31, 2010 17:19 Re: osierocone dymne SZUKAJĄ DT/DS(u mnie tylko KLATKA)zd.11,18s

jasdor pisze:Pani ze sklepu zoologicznego zagadała mnie dziś czy nie znam jakiegoś długowłosego kotka do adopcji.
Bedę się z nią widzieć w czwartek i oczywiście przedstawię naszych braciszkowców. Streszczę historię może się ulituje. Tylko że w domu jest jeszcze piesek i inny kociak, a nie wiadomo jak one reagują na inne towarzystwo. :(

Myślę że to kwestia przyzwyczajenia i poznania (trochę fuczały na mojego psa) ale na mnie przecież też fuczały a teraz tylko brać miziać i całować.

Najfajniej jak by poszły razem, są ze sobą zżyte, boję się też że jak jeden znajdzie domek to drugi będzie sam samiusieńki, no chyba że znajdzie się DT.

Tusinka

Post » Nie sie 01, 2010 7:54 Re: osierocone dymne SZUKAJĄ DT/DS(u mnie tylko KLATKA)zd.11,18s

Tusinka

Post » Nie sie 01, 2010 10:39 Re: osierocone dymne SZUKAJĄ DT/DS(u mnie tylko KLATKA)zd.11,18s

Tusinka - jesteś Szybki Lopez z tymi ogłoszeniami :mrgreen:
kciukole, żeby się dobrze wyadoptowały (tyle niedudanych adopcji ostatnio..)!
Obrazek Obrazek
PRZEPRASZAM ZA BRAK POLSKICH ZNAKOW.

Rakea

Od: Śro lis 14, 2007 23:56

Post » Nie sie 01, 2010 12:11 Re: osierocone dymne SZUKAJĄ DT/DS(u mnie tylko KLATKA)zd.11,18s

Rakea pisze:Tusinka - jesteś Szybki Lopez z tymi ogłoszeniami :mrgreen:
kciukole, żeby się dobrze wyadoptowały (tyle niedudanych adopcji ostatnio..)!

pierwszy raz robię ogłoszenia......

Tusinka

Post » Nie sie 01, 2010 12:21 Re: osierocone dymne SZUKAJĄ DT/DS(u mnie tylko KLATKA)zd.11,18s

CatAngel dziękuję za ogłoszenia :1luvu:

Tusinka

Post » Nie sie 01, 2010 14:54 Re: osierocone dymne SZUKAJĄ DT/DS(u mnie tylko KLATKA)zd.11,18s

nie chcę zapeszać ale proszę trzymajcie kciuki :ok:

prowadzę rozmowy z potencjalnym domkiem :wink:

Tusinka

Post » Nie sie 01, 2010 14:58 Re: osierocone dymne SZUKAJĄ DT/DS(u mnie tylko KLATKA)zd.11,18s

:ok: :ok: :ok: :ok:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Nie sie 01, 2010 15:01 Re: osierocone dymne SZUKAJĄ DT/DS(u mnie tylko KLATKA)zd.11,18s

iwona66 ten potencjalny domek jest z wołomina....... może być mi pomogła w adpcji :oops:

Tusinka

Post » Nie sie 01, 2010 15:01 Re: osierocone dymne SZUKAJĄ DT/DS(u mnie tylko KLATKA)zd.11,18s

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Za braciszkowców i udane rozmowy !!!!!! :)

jasdor

[poprzednia][następna]