GD.Wyrzucony Herbatnik. Słodkie zakończenie, Pako ma dom.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 30, 2010 9:50 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik.Szukamy choćby DT. Są sponsorzy !

Fanszeta, podaj mi proszę na pw konto kotiki, coś postaram się puścić...
Dziewczyny, złote serca macie po prostu. :1luvu:
Sheikuś [*] Kermit [*]

myrzapl

Od: Sob mar 27, 2010 0:04

Post » Pt lip 30, 2010 13:01 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik.Szukamy choćby DT. Są sponsorzy !

Kotika ma na pewno złote serce, ja tylko wciąż podrzucam jej koty :D. Wczoraj to z nerwów byłam cała spocona jak mysz. Wsiadłam z małym kotkiem do autobusu i czułam jak mi strumyki po plecach lecą. Przedtem jeszcze musiałam do tego autobusu dobiec i pomachać kierowcy ręką, żeby na mnie zaczekał. I zdarzył się cud!!! Wyrosła mi na moment trzecia ręka. Bo miałam torbę, dwie siatki (w jednej 3 kg serc, w drugiej kilka puszek i suche), a przy piersi małego wyrywającego się ze strachu kociaka. To czym mogłam machać? Tylko trzecią ręką.

A teraz siedzę spokojnie w pracy, a Kotika (chyba z Agnieszką) łapią kota, który siedzi trzecią dobę pod samochodem i płacze. Gdzieś we Wrzeszczu.

Konta Kotiki nie znam, bo my są z jednego miasta, to i nie było potrzeby. Ale poproszę jaaanę, żeby Ci przesłała.
WIELKIE DZIĘKI W IMIENIU KOTKÓW :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Zapraszam na wątki kotów majowych i stoczniowych: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=100297

Fanszeta

Od: Śro mar 17, 2010 14:12

Post » Pt lip 30, 2010 20:23 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik.Szukamy choćby DT. Są sponsorzy !

to ja tez poprosze numer konta :)

AprilRain

Od: Czw lip 02, 2009 20:04

Post » Sob lip 31, 2010 21:13 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik.Szukamy choćby DT. Są sponsorzy !

Wyjeżdzam na dwa tygodnie. Podrurakami zajmie się pani mieszkająca nieopodal, ta, która przygarneła kotkę po sterylizacji. POporcjowane serca się mrożą, puszki i suche zakupione, jutro o 10 zostanie uroczyście przekazana karma :)

A teraz wiadomość, na którą czekają wszyscy amatorzy herbatników. Wizyta przedadopcyjna była bardzo udana. Chłopak pokazał, na co go stać. Domagał się głasków, ocierał się, przytulał, pomiaukiwał. Odstawił nawet swój popisowy numer, czyli spojrzenie prosto w oczy z wywalonym koniuszkiem języczka. Olga w pewnym momencie powiedziała: Gdybym miała gdzie, zabrałabym go od razu. Chyba podbił jej serce, jak myślicie???
Będzie go odwiedzać przez te dwa tygodnie i zaprzyjaźniać się coraz bardziej.
A nam zostaje trzymanie kciuków! A jest za co. Po pierwsze - za finalizację zakupu mieszkania. Po drugie - za szybki, bezawaryjny remont. I po trzecie - za wspaniały domek dla Herbatniczka i jego szybką w nim aklimatyzację.

:piwa: Omówiłyśmy dalszy plan działania i spisałyśmy listę najważniejszych rzeczy do kupienia (chwilę później, przy piwie).

Wyjeżdżam na wakacje z lekkim sercem. Co nie znaczy, że nie będę dzwonić i wypytywać o nowości pod rurą :D
Zapraszam na wątki kotów majowych i stoczniowych: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=100297

Fanszeta

Od: Śro mar 17, 2010 14:12

Post » Sob lip 31, 2010 21:28 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik.Szukamy choćby DT. Są sponsorzy !

Aż się serce raduje. :1luvu: Kciuki proszę trzymać mocno. :wink:
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Sob lip 31, 2010 21:33 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik.Szukamy choćby DT. Są sponsorzy !

Dawno nie czytałam postu, który by tak mnie ucieszył :D
:ok: :piwa: :kotek: :dance: :catmilk: i co tylko chcecie :lol: :dance2:

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Nie sie 01, 2010 20:48 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik.Szukamy choćby DT. Są sponsorzy !

tez sie ciesze :)

AprilRain

Od: Czw lip 02, 2009 20:04

Post » Pon sie 02, 2010 9:11 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik.Szukamy choćby DT. Są sponsorzy !

Super się Herbatniczku sprawiłeś podczas wizyty adopcyjnej.
Oj będzie brakować wieści od naszego przystojniaka.

ewung

Od: Pon lis 13, 2006 13:04

Post » Śro sie 04, 2010 20:48 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik.Szukamy choćby DT. Są sponsorzy !

Wiem, to wątek Herbatnikam, ale pozwolę sobie podziękować Myrzapl i AprilRain za pomoc dla moich kociaków.
Naprawdę bardzo, bardzo mi pomogłyście. Dziękuję. :1luvu:

Martwię się tylko Szaraczkiem, którego ostatnio przyniosła Fanszeta.
Codziennie jestem u weta, ale jego stan się wcale nie poprawia. :(

Dobrze chociaż, że Herbatnikowi dom się kroi. :D
Obrazek

kotika

Post » Czw sie 05, 2010 10:06 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik.Szukamy choćby DT. Są sponsorzy !

Kotika, jesteś wielka i to co robisz też :king: - to ja Ci dziękuję ogromnie!

Masz może wątek swoich kociaków i Szaraczka? Co u bidulka? :roll:

a swoją drogą - jak Fanszeta pojechała, to pusto bez wieści o Herbatniku
Sheikuś [*] Kermit [*]

myrzapl

Od: Sob mar 27, 2010 0:04

Post » Czw sie 05, 2010 10:56 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik.Szukamy choćby DT. Są sponsorzy !

i ja potrzymam :1luvu:

kotiko widzialam Ciebie osttanio u Zaleskiego na Elbląskiej :) bylas z jakas Pania a ja nie lubie sie narzucac :)wiec nie podeszlam
bylam z moim starszym kotem :)
ObrazekObrazek

77renifer

Od: Śro lut 11, 2009 21:09

Post » Pt sie 06, 2010 21:03 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik.Szukamy choćby DT. Są sponsorzy !

myrzapl pisze:Kotika, jesteś wielka i to co robisz też :king: - to ja Ci dziękuję ogromnie!

Masz może wątek swoich kociaków i Szaraczka? Co u bidulka? :roll:

a swoją drogą - jak Fanszeta pojechała, to pusto bez wieści o Herbatniku

Mam wątek ślepaczków i główny wątek moich tymczasów:

viewtopic.php?f=1&t=112647

viewtopic.php?f=13&t=80256

Niestety często brakuje mi czasu na pisanie i uzupełnianie wątków. :)
Obrazek

kotika

Post » Pt sie 06, 2010 21:08 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik.Szukamy choćby DT. Są sponsorzy !

77renifer pisze:i ja potrzymam :1luvu:

kotiko widzialam Ciebie osttanio u Zaleskiego na Elbląskiej :) bylas z jakas Pania a ja nie lubie sie narzucac :)wiec nie podeszlam
bylam z moim starszym kotem :)

Kochana, ja się zderzyłam z moim bratem i poszłam dalej, tak więc nie licz na mnie,
a zwłaszcza jak jestem czymś zaaferowana. :wink:

Trzeba było nam się "ponarzucać", zawsze miło byłoby cię spotkać.

Twój kotek jest chory ? Mam nadzieję, że nic poważnego.

Nie mogłam wczoraj wejść na forum, bo mi koty odgryzły ogonek mojej myszce.
Obrazek

kotika

Post » Pt sie 06, 2010 21:46 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik.Szukamy choćby DT. Są sponsorzy !

kotika pisze:Nie mogłam wczoraj wejść na forum, bo mi koty odgryzły ogonek mojej myszce.

:ryk: :ryk: :ryk:
Łowne masz koty!

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Pt sie 06, 2010 22:35 Re: GDAŃSK.Wyrzucony Herbatnik.Szukamy choćby DT. Są sponsorzy !

jaaana pisze:
kotika pisze:Nie mogłam wczoraj wejść na forum, bo mi koty odgryzły ogonek mojej myszce.

:ryk: :ryk: :ryk:
Łowne masz koty!

Za dużo mnie ta ich łowność kosztuje. :twisted:

Postaram się w najbliższych dniach wpaść do Herbatnika. :D
Obrazek

kotika

[poprzednia][następna]