Fajna ta Inka. Rozkoszny koci dzieciak

Pozdrawiamy z Nikunią

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
a dziękuję bardzo, zdrówko się przyda i myślenie czasem też.szybenka pisze:Zdrowia Dite, zdrowia, aby obrzęk znikł, bo bez myślenia to ani rusz
dziękuję i polecam, to jest bardzo solidnyCameo pisze:Jaką masz piękną tymczasowiczkę
Jest już prawie normalnie, czyli myje się i domaga jedzenia, tylko wcale nie chce chodzić w kaftanie. W sumie to dobrze, bez niego skakałaby pewnie pod sufit, a tak to mam stateczną rekonwalescentkę (trochę zbyt stateczną).szybenka pisze: Jak się teraz kiciunia czuje?
czytam treści umów na ABC, trafiłam też na wątek pt Złamana umowa adopcyjna - co dalej? viewtopic.php?f=1&t=115017 śledzę go z nadzieją na podpowiedzi bo zastanawiam się jak powinna być skonstruowana umowa. Te, które czytam, według mnie nie nakładają żadnych obowiązków, które można by egzekwować w świetle obowiązujących przepisów. cytuję z ww wątkudite pisze:Czy ktoś może mi podesłać ankietę i umowę, podam mail na PW, chciałabym zapoznać się z treścią, zanim zabiorę się do rzeczy
Agulas74 pisze:Efcia1 napisał(a):
Agulas74 napisał(a):
A właściwie co chciałabyś osiągnąć?
Chodzi o zasadę. O to, żeby ludzie adoptujący koty nie myśleli że umowami adopcyjnymi można sobie d...ę podetrzeć. Niestety, wiele przypadków pokazuje, że tak jest.
dzięki, wysłałam PWmagdaradek pisze:Dite, jeśli chcesz, ja Ci podeślę ankietę przedadopcyjną i treść umowy, które stosuję, tylko potrzebuję adres e-mail
dite pisze:bosz, stworzyłam potwora![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 136 gości