Zbieraj znaczki nie koty! DO ZAMKNIĘCIA

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 30, 2010 22:51 Re: Zbieraj znaczki nie koty! Porozmawiajmy o kolekcjonerstwie.

aga9955 pisze:
Agn pisze:No i co z tego?

nic

Ano właśnie.
Kocie Hospicjum -1% - KRS 0000408882

'Pijcie swe niezaznane szczęście
chcąc nie być tym, kim jesteście'

Agn

Od: Pt paź 21, 2005 14:01

Post » Pt lip 30, 2010 22:52 Re: Zbieraj znaczki nie koty! Porozmawiajmy o kolekcjonerstwie.

Agn pisze:
aga9955 pisze:

nic

Ano właśnie.

I tylko kotow zal.
Obrazek
"Il n'y a pas de chat ordinaire" (Colette)
Trójkot - Puszek i Szatony

Birfanka

Od: Pon lip 06, 2009 9:48

Post » Pt lip 30, 2010 22:53 Re: Zbieraj znaczki nie koty! Porozmawiajmy o kolekcjonerstwie.

Agn pisze:
aga9955 pisze:

nic

Ano właśnie.

nie wiem czy "wlasnie"

Kotow zal.
Jestem w kropce....... zgadnij w której
Obrazek

aga9955

Od: Czw sie 14, 2008 18:51

Post » Pt lip 30, 2010 22:54 Re: Zbieraj znaczki nie koty! Porozmawiajmy o kolekcjonerstwie.

Agn pisze:
aga9955 pisze:

nic

Ano właśnie.

aga9955 pisze:nie wiem czy "wlasnie"

Kotow zal.

No to żałuj.

Agn

Post » Pt lip 30, 2010 22:54 Re: Zbieraj znaczki nie koty! Porozmawiajmy o kolekcjonerstwie.

spinca pisze:Zazdroszczę tym poukładanym, zorganizowanym, zapobiegawczym, przewidującym...... odpowiedzialnym!

Nie jestem poukładana, zorganizowana, ale staram się być przewidująca i choć trochę odpowiedzialna :roll:
Testamentu nie spisałam, ale ustny rodzinka zna, a może kiedyś się pofatyguję i spiszę, jak mi lenistwo pozwoli.
Kredyt jest oczywiście ubezpieczony na wypadek śmierci, właśnie ze względu na to, żeby rodzina nie miała problemów.
Dzieci nie mam.
Nie mogę wymagać od rodziny, żeby mogła i chciała się zająć wszystkimi kotami w razie czego, na pewno postara się im znaleźć dobre domy. Są zaczipowane - tyle mogę na dzień dzisiejszy zrobić, żeby jakoś zabezpieczyć, że w razie czego nie trafią na bruk (i nie myślę tu o rodzinie, bo oni na pewno nie wyrzucą, ale nie wiem, gdzie mogą trafić). Może to i złudne, na razie nie mam lepszego pomysłu, ale cały czas się zastanawiam - bo co innego zająć się jednym kotem, co innego zostawić rodzinie większą ich ilość :roll:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Pt lip 30, 2010 22:56 Re: Zbieraj znaczki nie koty! Porozmawiajmy o kolekcjonerstwie.

zaluje, szczegolnie Mbatiego.
Obrazek

aga9955

Post » Pt lip 30, 2010 22:57 Re: Zbieraj znaczki nie koty! Porozmawiajmy o kolekcjonerstwie.

aga9955 pisze:zaluje, szczegolnie Mbatiego.

I tylko tyle możesz.

Agn

Post » Pt lip 30, 2010 22:59 Re: Zbieraj znaczki nie koty! Porozmawiajmy o kolekcjonerstwie.

Agn pisze:

I tylko tyle możesz.

No. Bo mnie oszukalas. Mbati mial byc na DT. Takie byly ustalenia. Jak znalazlysmy mu dom to odmowilas wydania.
Dobrze ,ze chociaz wydostalam Despi od Ciebie. Pewnie by juz nie zyla.
Obrazek

aga9955

Post » Pt lip 30, 2010 23:04 Re: Zbieraj znaczki nie koty! Porozmawiajmy o kolekcjonerstwie.

aga9955 pisze:
Agn pisze:

I tylko tyle możesz.

No. Bo mnie oszukalas. Mbati mial byc na DT. Takie byly ustalenia. Jak znalazlysmy mu dom to odmowilas wydania.
Dobrze ,ze chociaz wydostalam Despi od Ciebie. Pewnie by juz nie zyla.

Nie zaczynaj z tym, kto kogo oszukał.
Nie mam w zwyczaju oddawać chorych kotów, to raz. A dwa - to ja decyduję, czy kot będzie nadawał się do adopcji i o tym doskonale wiedziałaś. I nie `wydostałaś` ode mnie Despi, tylko sama Ci ją oddałam, a cyrk jaki odstawiłyście jest na szczęście do przeczytania na forum. Żałuję tylko, że drugiego dna w postaci PW nie zachowałam...

BTW - Wiesz, Kikuju jest chyba niesterylizowana i szuka domu stałego - zajmiesz się nią? Tylko w tej sprawie musiałabyś z mpacz78 rozmawiać, bo jako rasowa kolekcjonerka oddałam kota do innego DT.

Agn

Post » Pt lip 30, 2010 23:12 Re: Zbieraj znaczki nie koty! Porozmawiajmy o kolekcjonerstwie.

Agn pisze:.... I nie 'wydostałaś' ode mnie Despi, tylko sama Ci ją oddałam, a cyrk jaki odstawiłyście jest na szczęście do przeczytania na forum. Żałuję tylko, że drugiego dna w postaci PW nie zachowałam...

Teraz to ja się zapytam, jaki cyrk odstawiłyśmy?
Proszę o wyjaśnienie.
Drugie dno, czyli pw ja mam, jakby co.

I co z tego?
Anna i tylko cztery koty :(

anna57

Od: Wto kwi 27, 2004 10:24

Post » Pt lip 30, 2010 23:16 Re: Zbieraj znaczki nie koty! Porozmawiajmy o kolekcjonerstwie.

anna57 pisze:
Agn pisze:.... I nie 'wydostałaś' ode mnie Despi, tylko sama Ci ją oddałam, a cyrk jaki odstawiłyście jest na szczęście do przeczytania na forum. Żałuję tylko, że drugiego dna w postaci PW nie zachowałam...

Proszę o wyjaśnienie.

I co z tego?

że możesz się bardziej efektownie poawanturować? :roll:

Jana - jak tu zajrzysz - jakby co, to niezależnie od kierunku, w jakim zmierza wątek, ja szczerze jestem zainteresowana odpowiedzią na moje pytanie :wink:

sanna-ho

Od: Wto sie 28, 2007 13:41

Post » Pt lip 30, 2010 23:20 Re: Zbieraj znaczki nie koty! Porozmawiajmy o kolekcjonerstwie.

anna57 pisze:
Agn pisze:.... I nie `wydostałaś` ode mnie Despi, tylko sama Ci ją oddałam, a cyrk jaki odstawiłyście jest na szczęście do przeczytania na forum. Żałuję tylko, że drugiego dna w postaci PW nie zachowałam...

Proszę o wyjaśnienie.

I co z tego?

No jak to jaki?
Raz rozpaczliwie szukacie domu dla starszej, wycieńczonej kotki, przywozicie ją ponad 200km, codziennie kontrolujecie, czy aby dobrze się nią zajmuję, a tydzień później ciągacie kota z powrotem, bo okazało się, że jednak możecie się nią zająć. O sugestiach, że coś u mnie kotka podłapała i zaraziła Wasze koty - nie wspominając.

A skoro byłaś taka zapobiegliwa w przeciwieństwie do mnie i zarchiwizowałaś nasze PW - to poproszę kopię.

I tyle z tego.
I zaprawdę urocze jest sugerowanie, że uśmierciłabym Despi.
Bo mogę dodać tylko tyle, że gdybym uległa Waszym naciskom w sprawie Mbati - on by pewnie tego nie przeżył. Przynajmniej ja jestem o tym przekonana, dlatego go nie wydałam.

Agn

Post » Pt lip 30, 2010 23:21 Re: Zbieraj znaczki nie koty! Porozmawiajmy o kolekcjonerstwie.

sanna-ho pisze:
anna57 pisze:

Proszę o wyjaśnienie.

I co z tego?

że możesz się bardziej efektownie poawanturować? :roll:

Edit.
Efektownie awanturować się nie mam zamiaru :evil:
Dobranoc paniom.
Ostatnio edytowano Sob lip 31, 2010 8:07 przez anna57, łącznie edytowano 2 razy
Anna i tylko cztery koty :(

anna57

Od: Wto kwi 27, 2004 10:24

Post » Pt lip 30, 2010 23:23 Re: Zbieraj znaczki nie koty! Porozmawiajmy o kolekcjonerstwie.

anna57 - jak wstaniesz, to popraw cytaty i nie przypisuj mi własnych słów :roll:

nie pisałaś do mnie, ale po pierwsze, agn nie pisała do Ciebie, a po drugie - oftopujesz.

sanna-ho

Od: Wto sie 28, 2007 13:41

Post » Pt lip 30, 2010 23:28 Re: Zbieraj znaczki nie koty! Porozmawiajmy o kolekcjonerstwie.

Agn pisze:
anna57 pisze:

Proszę o wyjaśnienie.

I co z tego?

No jak to jaki?
Raz rozpaczliwie szukacie domu dla starszej, wycieńczonej kotki, przywozicie ją ponad 200km, codziennie kontrolujecie, czy aby dobrze się nią zajmuję, a tydzień później ciągacie kota z powrotem, bo okazało się, że jednak możecie się nią zająć. O sugestiach, że coś u mnie kotka podłapała i zaraziła Wasze koty - nie wspominając.

A skoro byłaś taka zapobiegliwa w przeciwieństwie do mnie i zarchiwizowałaś nasze PW - to poproszę kopię.

I tyle z tego.
I zaprawdę urocze jest sugerowanie, że uśmierciłabym Despi.
Bo mogę dodać tylko tyle, że gdybym uległa Waszym naciskom w sprawie Mbati - on by pewnie tego nie przeżył. Przynajmniej ja jestem o tym przekonana, dlatego go nie wydałam.

Jasne. To Twoja wersja. A wersje sa dwie. Twoja i nasza. No i co z tego???
Obrazek

aga9955

[poprzednia][następna]