aga9955 pisze:Agn pisze:No i co z tego?
nic
Ano właśnie.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aga9955 pisze:Agn pisze:No i co z tego?
nic
Agn pisze:aga9955 pisze:Agn pisze:No i co z tego?
nic
Ano właśnie.
nic
Ano właśnie.
nic
Ano właśnie.
aga9955 pisze:nie wiem czy "wlasnie"
Kotow zal.
spinca pisze:Zazdroszczę tym poukładanym, zorganizowanym, zapobiegawczym, przewidującym...... odpowiedzialnym!
aga9955 pisze:zaluje, szczegolnie Mbatiego.
Agn pisze:aga9955 pisze:zaluje, szczegolnie Mbatiego.
I tylko tyle możesz.
aga9955 pisze:Agn pisze:aga9955 pisze:zaluje, szczegolnie Mbatiego.
I tylko tyle możesz.
No. Bo mnie oszukalas. Mbati mial byc na DT. Takie byly ustalenia. Jak znalazlysmy mu dom to odmowilas wydania.
Dobrze ,ze chociaz wydostalam Despi od Ciebie. Pewnie by juz nie zyla.
Agn pisze:.... I nie 'wydostałaś' ode mnie Despi, tylko sama Ci ją oddałam, a cyrk jaki odstawiłyście jest na szczęście do przeczytania na forum. Żałuję tylko, że drugiego dna w postaci PW nie zachowałam...
anna57 pisze:Agn pisze:.... I nie 'wydostałaś' ode mnie Despi, tylko sama Ci ją oddałam, a cyrk jaki odstawiłyście jest na szczęście do przeczytania na forum. Żałuję tylko, że drugiego dna w postaci PW nie zachowałam...
Teraz to ja się zapytam, jaki cyrk odstawiłyśmy?
Proszę o wyjaśnienie.
Drugie dno, czyli pw ja mam, jakby co.
I co z tego?
anna57 pisze:Agn pisze:.... I nie `wydostałaś` ode mnie Despi, tylko sama Ci ją oddałam, a cyrk jaki odstawiłyście jest na szczęście do przeczytania na forum. Żałuję tylko, że drugiego dna w postaci PW nie zachowałam...
Proszę o wyjaśnienie.
I co z tego?
sanna-ho pisze:anna57 pisze:Agn pisze:.... I nie 'wydostałaś' ode mnie Despi, tylko sama Ci ją oddałam, a cyrk jaki odstawiłyście jest na szczęście do przeczytania na forum. Żałuję tylko, że drugiego dna w postaci PW nie zachowałam...
Proszę o wyjaśnienie.
I co z tego?
że możesz się bardziej efektownie poawanturować?
Agn pisze:anna57 pisze:Agn pisze:.... I nie 'wydostałaś' ode mnie Despi, tylko sama Ci ją oddałam, a cyrk jaki odstawiłyście jest na szczęście do przeczytania na forum. Żałuję tylko, że drugiego dna w postaci PW nie zachowałam...
Proszę o wyjaśnienie.
I co z tego?
No jak to jaki?
Raz rozpaczliwie szukacie domu dla starszej, wycieńczonej kotki, przywozicie ją ponad 200km, codziennie kontrolujecie, czy aby dobrze się nią zajmuję, a tydzień później ciągacie kota z powrotem, bo okazało się, że jednak możecie się nią zająć. O sugestiach, że coś u mnie kotka podłapała i zaraziła Wasze koty - nie wspominając.
A skoro byłaś taka zapobiegliwa w przeciwieństwie do mnie i zarchiwizowałaś nasze PW - to poproszę kopię.
I tyle z tego.
I zaprawdę urocze jest sugerowanie, że uśmierciłabym Despi.
Bo mogę dodać tylko tyle, że gdybym uległa Waszym naciskom w sprawie Mbati - on by pewnie tego nie przeżył. Przynajmniej ja jestem o tym przekonana, dlatego go nie wydałam.
Użytkownicy przeglądający ten dział: elmas, Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 170 gości