ManiekFIV+ nadal szuka domu,Rysiu po PP-super DS :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt lip 30, 2010 21:04 Re: Na CITO DS,DT,lub TDT dla wychodzącego,b.ufnego miziaka!!!!!

Maniek pilnie potrzebuje interferon , czy ktoś mógłby zrobić allegro cegiełkowe ....
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pt lip 30, 2010 21:37 Re: Na CITO DS,DT,lub TDT dla wychodzącego,b.ufnego miziaka!!!!!

O rany :(

A którego wirusa ma? FIV czy FELV? Bo na FIV to szczepionki nie ma :?

No i dom wychodzący w takim wypadku też raczej odpada :( Biedny Maniek :placz:
Immunodol Cat jest dużo tańszy niż Scanomune

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Pt lip 30, 2010 21:38 Re: Na CITO DS,DT,lub TDT dla wychodzącego,b.ufnego miziaka!!!!!

OKI pisze:O rany :(

A którego wirusa ma? FIV czy FELV? Bo na FIV to szczepionki nie ma :?

No i dom wychodzący w takim wypadku też raczej odpada :( Biedny Maniek :placz:
Immunodol Cat jest dużo tańszy niż Scanomune

FIV , ale chodzi o zaszczepienie na inne choroby...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt lip 30, 2010 21:41 Re: Na CITO DS,DT,lub TDT dla wychodzącego,b.ufnego miziaka!!!!!

Czyli dom bez kotów, albo też z kotam FIV+ :(
A jak on się czuje w tej chwili?

OKI

Post » Pt lip 30, 2010 21:45 Re: Na CITO DS,DT,lub TDT dla wychodzącego,b.ufnego miziaka!!!!!

OKI pisze:Czyli dom bez kotów, albo też z kotam FIV+ :(

Tak , czuje sie dobrze , choc jeszcze dobrze jak by przytył , jak do mnie trafił to był potwornie chody i miał wiele ran po pogryzieniach i podrapaniach . A teraz właśnie mi się mizia o nogi ... Wetka mówi ze może wychodzić na spacery , ale tylko pod kontrolą czyli na smyczy . Już się przyzwyczaił do szelek i może jutro go zacznę wyprowadzać , zobaczymy ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt lip 30, 2010 21:55 Re: Na CITO DS,DT,lub TDT dla wychodzącego,b.ufnego miziaka!!!!!

Justa&Zwierzaki pisze:
OKI pisze:Czyli dom bez kotów, albo też z kotam FIV+ :(

Tak , czuje sie dobrze , choc jeszcze dobrze jak by przytył , jak do mnie trafił to był potwornie chody i miał wiele ran po pogryzieniach i podrapaniach . A teraz właśnie mi się mizia o nogi ... Wetka mówi ze może wychodzić na spacery , ale tylko pod kontrolą czyli na smyczy . Już się przyzwyczaił do szelek i może jutro go zacznę wyprowadzać , zobaczymy ...

Życzę powodzenia, dla Waszego obopólnego dobra :wink:
I zdrowia dla Mańka :ok: :ok: :ok:

OKI

Post » Pt lip 30, 2010 22:06 Re: Na CITO DS,DT,lub TDT dla wychodzącego,b.ufnego miziaka!!!!!

ooooooo, przyzwyczail sie do szelek, to super :1luvu: :1luvu: Miziaczku kochany, w poniedzialek ja z toba wyjde na spacer :)

OKI pisze:No i dom wychodzący w takim wypadku też raczej odpada :( Biedny Maniek :placz:

to juz nie jest male kocie, koci podlotek, on ma ok.2-2,5 roku, caly ten czas najprawdopodobniej spedzil na dworze albo jako bezdomny albo jako wychodzacy kot. To stanowczo duzo, za duzo, by usilowac go za wszelka cene od tego odzwyczaic. Jesli ktos chce sprobowac-prosze bardzo-zobaczymy, jak dlugo ta osoba wytrzyma jego miaukolenie, wycie i czy sie uda go przyzwyczaic wylacznie do domu, a jesli tak to po jakim czasie :evil:

Justa, Petka-P1 ma swietna woliere. Bardzo fajny pomysl :ok: Jesliby domek takie cos dla Manka zrobil to tez byloby swietne rozwiazanie :) Szczerze mowiac chyba wlasnie takie cos by mi sie najbardziej dla niego marzylo :oops:

edit: skopiowane z watku Petki-P1

http://images41.fotosik.pl/312/755e1e412f380e85med.jpg
http://images47.fotosik.pl/316/32f62ee24270c5femed.jpg

bylby wilk syty i owca cala :oops: :oops:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pt lip 30, 2010 22:13 Re: Na CITO DS,DT,lub TDT dla wychodzącego,b.ufnego miziaka!!!!!

Kociara82 pisze:ooooooo, przyzwyczail sie do szelek, to super :1luvu: :1luvu: Miziaczku kochany, w poniedzialek ja z toba wyjde na spacer :)

OKI pisze:No i dom wychodzący w takim wypadku też raczej odpada :( Biedny Maniek :placz:

to juz nie jest male kocie, koci podlotek, on ma ok.2-2,5 roku, caly ten czas najprawdopodobniej spedzil na dworze albo jako bezdomny albo jako wychodzacy kot. To stanowczo duzo, za duzo, by usilowac go za wszelka cene od tego odzwyczaic. Jesli ktos chce sprobowac-prosze bardzo-zobaczymy, jak dlugo ta osoba wytrzyma jego miaukolenie, wycie i czy sie uda go przyzwyczaic wylacznie do domu, a jesli tak to po jakim czasie :evil:

Justa, Petka-P1 ma swietna woliere. Bardzo fajny pomysl :ok: Jesliby domek takie cos dla Manka zrobil to tez byloby swietne rozwiazanie :) Szczerze mowiac chyba wlasnie takie cos by mi sie najbardziej dla niego marzylo :oops:

edit: skopiowane z watku Petki-P1

http://images41.fotosik.pl/312/755e1e412f380e85med.jpg
http://images47.fotosik.pl/316/32f62ee24270c5femed.jpg

bylby wilk syty i owca cala :oops: :oops:

Woliera byłaby idealna, bo wychodzić samopas to on niestety nie powinien. I tu już nie chodzi o niego, tylko o inne koty, które może zarażać :( Czyli taki typowy dom wychodzący raczej nie powinien być :(

OKI

Post » Pt lip 30, 2010 22:49 Re: Na CITO DS,DT,lub TDT dla wychodzącego,b.ufnego miziaka!!!!!

Wiecie co mi przyszło na myśl...
Może spróbujcie znaleźć kogoś kto mieszka w bloku na parterze? I ma ogródka kawaleczek? Takie coś przerobić na dużą wolierę- taki balkon bez daszku- tam by był całkowicie bezpieczny i by był prawie kotem wychodzącym, koszty wielkie też by nie były- postawić 4 większe słupy, obciągnąć siatką (taką rybacką np- nie jest droga, a bardzo wytrzymała- nasza już testowana wielokrotnie- zawsze mogę dać namiar na firmę, która takie robi).
Obrazek ObrazekObrazek

-kropeczka-

Od: Czw cze 10, 2010 15:43

Post » Pt lip 30, 2010 22:52 Re: Na CITO DS,DT,lub TDT dla wychodzącego,b.ufnego miziaka!!!!!

pomysl dobry, natomiast w blokach raczej takie cos nie wchodzi w gre :oops:
jak bedzie domek zainteresowany to zobaczymy co sie da zrobic :ok:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pt lip 30, 2010 23:02 Re: Na CITO DS,DT,lub TDT dla wychodzącego,b.ufnego miziaka!!!!!

To zależy od bloku, znam takie, gdzie całkiem byłoby to możliwe :roll:
Ale ogrody też bywają różne i zdarzają się takie, gdzie niewielkim nakładem środków i bez specjalnego uszczerbku dla ogrodu można coś wykombinować :roll:

OKI

Post » Sob lip 31, 2010 7:10 Re: Na CITO DS,DT,lub TDT dla wychodzącego,b.ufnego miziaka!!!!!

:ok: za domek i zdowie
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188
Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma.
Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)

bozena640

Od: Nie sty 11, 2009 17:23

Post » Sob lip 31, 2010 8:33 Re: Na CITO DS,DT,lub TDT dla wychodzącego,b.ufnego miziaka!!!!!

Justa&Zwierzaki pisze:Maniek pilnie potrzebuje interferon , czy ktoś mógłby zrobić allegro cegiełkowe ....

:!:
Ja nie mam pojęcia jak

OKI

Post » Sob lip 31, 2010 9:32 Re: Na CITO DS,DT,lub TDT dla wychodzącego,b.ufnego miziaka!!!!!

Kociara proszę napisz w tytule że jest potrzebny interferon dla Manka ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob lip 31, 2010 11:59 Re: Na CITO DS,DT,lub TDT dla wychodzącego,b.ufnego miziaka!!!!!

chwila, na FIV też się daje interferon? myślałam, że to przy białaczce...

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

[poprzednia][następna]