Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
OKI pisze:O rany![]()
A którego wirusa ma? FIV czy FELV? Bo na FIV to szczepionki nie ma![]()
No i dom wychodzący w takim wypadku też raczej odpadaBiedny Maniek
![]()
Immunodol Cat jest dużo tańszy niż Scanomune
OKI pisze:Czyli dom bez kotów, albo też z kotam FIV+![]()
A jak on się czuje w tej chwili?
Justa&Zwierzaki pisze:OKI pisze:Czyli dom bez kotów, albo też z kotam FIV+![]()
A jak on się czuje w tej chwili?
Tak , czuje sie dobrze , choc jeszcze dobrze jak by przytył , jak do mnie trafił to był potwornie chody i miał wiele ran po pogryzieniach i podrapaniach . A teraz właśnie mi się mizia o nogi ... Wetka mówi ze może wychodzić na spacery , ale tylko pod kontrolą czyli na smyczy . Już się przyzwyczaił do szelek i może jutro go zacznę wyprowadzać , zobaczymy ...
OKI pisze:No i dom wychodzący w takim wypadku też raczej odpadaBiedny Maniek
![]()
Kociara82 pisze:ooooooo, przyzwyczail sie do szelek, to super![]()
Miziaczku kochany, w poniedzialek ja z toba wyjde na spacer
OKI pisze:No i dom wychodzący w takim wypadku też raczej odpadaBiedny Maniek
![]()
to juz nie jest male kocie, koci podlotek, on ma ok.2-2,5 roku, caly ten czas najprawdopodobniej spedzil na dworze albo jako bezdomny albo jako wychodzacy kot. To stanowczo duzo, za duzo, by usilowac go za wszelka cene od tego odzwyczaic. Jesli ktos chce sprobowac-prosze bardzo-zobaczymy, jak dlugo ta osoba wytrzyma jego miaukolenie, wycie i czy sie uda go przyzwyczaic wylacznie do domu, a jesli tak to po jakim czasie
Justa, Petka-P1 ma swietna woliere. Bardzo fajny pomyslJesliby domek takie cos dla Manka zrobil to tez byloby swietne rozwiazanie
Szczerze mowiac chyba wlasnie takie cos by mi sie najbardziej dla niego marzylo
edit: skopiowane z watku Petki-P1
http://images41.fotosik.pl/312/755e1e412f380e85med.jpg
http://images47.fotosik.pl/316/32f62ee24270c5femed.jpg
bylby wilk syty i owca cala![]()
Justa&Zwierzaki pisze:Maniek pilnie potrzebuje interferon , czy ktoś mógłby zrobić allegro cegiełkowe ....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 262 gości