ManiekFIV+ nadal szuka domu,Rysiu po PP-super DS :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw lip 29, 2010 20:55 Re: Na CITO DS,DT,lub TDT dla wychodzącego,b.ufnego miziaka!!!!!

Takie skromne Dzieńdobrywieczorek dzisiaj :kotek:

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Czw lip 29, 2010 21:30 Re: Na CITO DS,DT,lub TDT dla wychodzącego,b.ufnego miziaka!!!!!

Na pewno popytam- taki kot to musi mieć swe kolana :D

A teraz lecę obejrzeć bazarki ;)

Wymiziajcie Mańka od nas i szepnijcie na uszko, że "the best" domek już na pewno jest w drodze :ok:
Obrazek ObrazekObrazek

-kropeczka-

Od: Czw cze 10, 2010 15:43

Post » Czw lip 29, 2010 22:55 Re: Na CITO DS,DT,lub TDT dla wychodzącego,b.ufnego miziaka!!!!!

Dobrze że choć tamten znalazł domek :ok:
A z Mankiem jest coraz gorzej , cały czas miauczy i wprowadza bardzo nerwowa atmosferę , moje koty sa bardzo przez niego pobudzone i dochodzi do walk , on musi wychodzić na dwór , jeśli nikt mi nie pomoże , chodzi mi o spacery to niestety będę musiała go puszczać samego , właśnie mu kupiłam szelki i w nich dalej miauczy i wyje !!! A sąsiedzi się już skarżą do ADM i będę miała kłopoty :x
Niestety ale maja racje ze jest w bloku cisza nocna , ja juz ponad 2 tyg nie śpię i top siei dla mnie może żle skończyć , błagam o pomoc :x
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Czw lip 29, 2010 23:01 Re: Na CITO DS,DT,lub TDT dla wychodzącego,b.ufnego miziaka!!!!!

To hop :!:
Justa, a jakby go wypuścić, to koło Ciebie jest w miarę bezpiecznie?

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Czw lip 29, 2010 23:06 Re: Na CITO DS,DT,lub TDT dla wychodzącego,b.ufnego miziaka!!!!!

Nie ma bezpiecznych okolic jak się mieszka w bloku , ulice , psy , ludzie , choć sa okienka i może jak bym go nauczyła aby byl od strony podwórka , ale czy sie tak da :? .... ale mam jeszcze nadzieje że Kociara będzie do niego codziennie przychodzić bo jesli nie to nie wiem co robić :(:(:(
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw lip 29, 2010 23:07 Re: Na CITO DS,DT,lub TDT dla wychodzącego,b.ufnego miziaka!!!!!

Widze, ze skoro niestety domek sie nie udal, to Kociare czeka bardzo mily obowiazek wyprowadzania swojego chrzesniaka na codzienne spacerki :) Bedzie mogla codziennie relacje zdawac :lol: :ok: I fotek moze wiecej bedzie :twisted: :mrgreen:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Czw lip 29, 2010 23:15 Re: Na CITO DS,DT,lub TDT dla wychodzącego,b.ufnego miziaka!!!!!

Ech, ja wiem, że dla kota wychodzącego, to i 9 żyć za mało. Ale są osiedla i osiedla - dlatego pytałam :roll:
Musi Maniek mieć spacery zapewnione bezpieczne i już :!:

OKI

Post » Czw lip 29, 2010 23:22 Re: Na CITO DS,DT,lub TDT dla wychodzącego,b.ufnego miziaka!!!!!

OKI pisze:Ech, ja wiem, że dla kota wychodzącego, to i 9 żyć za mało. Ale są osiedla i osiedla - dlatego pytałam :roll:

To by było najlepsze rozwiązanie , tylko ze ja juz na to naprawdę nie mam czasu :roll: Oprócz moich wielu zwierząt jeszcze muszę ludziom psy wyprowadzać ( bo tone w długach i nie mam środków do życia ) a tez i prawie codziennie jestem u weta a i on jak i Tygrys mi leja na wszystko , jestem już tak bardzo przemęczona ze szkoda gadać ....
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Czw lip 29, 2010 23:34 Re: Na CITO DS,DT,lub TDT dla wychodzącego,b.ufnego miziaka!!!!!

Justa&Zwierzaki pisze:
OKI pisze:Ech, ja wiem, że dla kota wychodzącego, to i 9 żyć za mało. Ale są osiedla i osiedla - dlatego pytałam :roll:

To by było najlepsze rozwiązanie , tylko ze ja juz na to naprawdę nie mam czasu :roll: Oprócz moich wielu zwierząt jeszcze muszę ludziom psy wyprowadzać ( bo tone w długach i nie mam środków do życia ) a tez i prawie codziennie jestem u weta a i on jak i Tygrys mi leja na wszystko , jestem już tak bardzo przemęczona ze szkoda gadać ....

Nawet nie wiem, czy mogę powiedzieć, ze rozumiem :(
Chciałabym pomóc, ale jak?! od poniedziałku do roboty, 10-11h mnie w domu nie ma, a kaski też na wszystko brakuje :?
Dobrze, że przez urlop mi się kociaste podgoiły :roll:

Jedyne, co mogę, to podrzucić wąta i powiedzieć - trzymaj się :wink: Człowiek jest zdolny do wszystkiego :ok:

OKI

Post » Pt lip 30, 2010 6:21 Re: Na CITO DS,DT,lub TDT dla wychodzącego,b.ufnego miziaka!!!!!

czasem kot woli być wolnym i dochodzącym zwierzakiem.

To moje zdanie i nie zamierzam polemizować, ale ja wolałabym krótsze i szczęśliwe życie, niż długie i się męczyć.
Zdanie każdy swoje mieć może, Wasze znam, jest w większości wypadków inne, ale może rzeczywiście spróbować Mańka uczynić kotem dokarmianym.
Bo na razie i Justa i koty i Maniek się męczą. Gdzie tu sens?

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Pt lip 30, 2010 9:53 Re: Na CITO DS,DT,lub TDT dla wychodzącego,b.ufnego miziaka!!!!!

Izydorko, akurat w przypadku Manka, zgadzam się z Tobą. Od kiedy jest u Justy wszyscy się męczą. On, bo nie może wyjść, inne futra zestresowane, Justa nie wyspana od 2 tygodni. :roll: Ale może faktycznie spacery to jakieś rozwiązanie? Może jak kastracja zacznie działać to się kot uspokoi? (U mojego tak na szczęście było. Przed kastracja miauczał przed balkonem non stop noc w noc, jakieś 6 tygodni po się uspokoił) Wiec może warto spróbować ze spacerami, ale rozważyłabym tez wypuszczenie go na stale :roll:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Pt lip 30, 2010 11:21 Re: Na CITO DS,DT,lub TDT dla wychodzącego,b.ufnego miziaka!!!!!

Obrazek

I jedziemy z kciukami

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pt lip 30, 2010 12:37 Re: Na CITO DS,DT,lub TDT dla wychodzącego,b.ufnego miziaka!!!!!

Maniek jest już po testach na białaczkę FELV i FIV i niestety ma tego wirusa :evil: Na szczęście ten wirus nie zaraża się łatwo i większość stada mam już zaczepiona na FELV, FIV , KK .... Zaraża się przez pogryzienia a moje koty i on się na szczęście nie gryzą ....
Teraz co do Manka musi teraz brać codziennie scanomune , Colo - Pet , za 2 tyg zostanie zaczepiony .
Koniecznie musi mieć też interferon 10 j.m.( Virbagen )

niestety wypuszczenie go teraz nie wchodzi w grę , on teraz powinien być wyprowadzany na smyczy ...

Tylko sam test kosztował 70 zł a scaniomune , Colo Pet

A też tylko dzis Czort i Zuzu dostały zastrzyki za 600 zł a tez Eustachy jest na pełnej diagnostyce układu moczowego :( :( :(

A jakbym miała mało problemów to jeszcze będę sie tłumaczyć na Policji za kradzież 4 kotów od kolekcjonerki P Agnieszki z tego watku. :evil: :evil: :evil:
viewtopic.php?f=1&t=101510&p=6255636#p6255636
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pt lip 30, 2010 13:04 Re: Na CITO DS,DT,lub TDT dla wychodzącego,b.ufnego miziaka!!!!!

-kropeczka- pisze:Na pewno popytam- taki kot to musi mieć swe kolana :D

A teraz lecę obejrzeć bazarki ;)

Wymiziajcie Mańka od nas i szepnijcie na uszko, że "the best" domek już na pewno jest w drodze :ok:

oj, obys miala racje :)

Justyna, od poniedzialku mam luzu troche, bo niestety weekend zajety, wiec moge z nim wychodzic :)
Byc moze wszyscy macie racje, ze lepiej byloby go wypuscic... to trzeba dokladnie przemyslec, bo wszyscy chcemy jego dobra, ale na sile po swojemu uszczesliwiac nie mamy prawa... :oops:

Dziwie sie, mowiac szczerze, bo jak nie ma do adopcji kota wychodzacego, to sie zglasza mnostwo domkow w takiej sprawie, a jak kot wychodzacy sie znajdzie, to owe domki milcza... :roll:

W nastepny weekend wystawa, wiec jesli do tego czasu domek sie nie znajdzie, to go tam wezme. Popytam tez znajomych, czy nie znaja kogos, kto by takiego kota przygarnal...

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pt lip 30, 2010 21:02 Re: Na CITO DS,DT,lub TDT dla wychodzącego,b.ufnego miziaka!!!!!

komu kota, niezwyklego kota? Wrazliwego, miziastego kociego artyste?

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

[poprzednia][następna]