wycałuj ją ode mnie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kiche_wilczyca pisze:ona jest cudowna, kchana mała czarnulka![]()
wycałuj ją ode mnie
jerzykowka pisze:i żebym ja była w stanie rozstać się z magiczną przylepką - Mgiełką
jerzykowka pisze:Kochane, Mgiełka błyszczy światłem wewnętrznym![]()
![]()
Marzenka- forumowa Marea- skontaktowała mnie z Panią, która zaoferowała dom dla niewidomej Layli. Layla już szczęśliwa ze swoją własną Dużą, teraz przyszła kolej na Mgiełkę... Marzenko, dziękuję Ci, że o nas pamiętałaś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jestem po wstępnej rozmowie telefonicznej, spotkanko pewnie w poniedziałek. Pani jest w średnim wieku, mieszka sama, niedawno straciła ukochanego pieska. Boję się zapeszaćBardzo Was proszę o kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Trzymamy za to żeby dom okazał się TYM domem i żebym ja była w stanie rozstać się z magiczną przylepką - Mgiełką
alessandra pisze:jerzykowka pisze:Kochane, Mgiełka błyszczy światłem wewnętrznym![]()
![]()
Marzenka- forumowa Marea- skontaktowała mnie z Panią, która zaoferowała dom dla niewidomej Layli. Layla już szczęśliwa ze swoją własną Dużą, teraz przyszła kolej na Mgiełkę... Marzenko, dziękuję Ci, że o nas pamiętałaś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jestem po wstępnej rozmowie telefonicznej, spotkanko pewnie w poniedziałek. Pani jest w średnim wieku, mieszka sama, niedawno straciła ukochanego pieska. Boję się zapeszaćBardzo Was proszę o kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Trzymamy za to żeby dom okazał się TYM domem i żebym ja była w stanie rozstać się z magiczną przylepką - Mgiełką
jerzykowa, Pani Gosia od Layli (Kluczbork-domek był sprawdzany przy okazji Layli)zaoferowała dom Mgiełce czy dla znajomej, możesz podac wersję dla blndynek?
Użytkownicy przeglądający ten dział: jrrMarko i 69 gości