Mgiełka - wyczarowała sobie cudowny DS :))))

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 29, 2010 11:22 Re: Mgiełka - już w cudownym DT u Jerzykówki :))) Filmik str 22

ona jest cudowna, kchana mała czarnulka :love:
wycałuj ją ode mnie :D
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Czw lip 29, 2010 11:35 Re: Mgiełka - już w cudownym DT u Jerzykówki :))) Filmik str 22

kiche_wilczyca pisze:ona jest cudowna, kchana mała czarnulka :love:
wycałuj ją ode mnie :D

Wycałuję na pewno :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pt lip 30, 2010 7:36 Re: Mgiełka - już w cudownym DT u Jerzykówki :))) Filmik str 22

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Ta oto słodka panieneczka przejęła rządy w domu 8)
To jest niesamowite, ale wszyscy grzecznie się poddaliśmy, nawet koty, które chwilami Mgiełeczka gania :wink: Gdzie się podziała ta nieśmiała istotka, która do nas przybyła? Szalenie się cieszę, że mała już tak pewnie się czuje, mam tylko nadzieję, że nie zamierza wprowadzić rządów despotycznych :strach:
Mgiełka odkrywa coraz to nowe interesujące miejsca, dzisiejszą noc spędziła w kocim pontonie w bibliotece. Miałam okazję się wyspać wygodnie, chociaż byłam "oblepiona" rezydentami (Oni na szczęście bez protestów dostosowują się do moich "łóżkowych wierceń") :D
Mgiełka zadziwia mnie codziennie!!! Kochana, rezolutna koteńka o walecznym i czułym serduszku :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Pt lip 30, 2010 7:37 Re: Mgiełka - już w cudownym DT u Jerzykówki :))) Filmik str 22

no cudownie królewna wygląda w tych piernatach :D
kurcze zadziwia mnie to , jak kalekie koty świetnie sobie radzą !!!!
Brawo Mgiełko :ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pt lip 30, 2010 8:51 Re: Mgiełka - już w cudownym DT u Jerzykówki :))) Filmik str 22

Ja nie mogę wyjść z szoku, że "tak niewiele" znaczy tak wiele.

Niesamowite, niesamowite, niesamowite. Mgiełka daje nadzieję, że może być lepiej tylko musi być ten Duży, który tego chce i w tym pomoże.

Asiu biję pokłony!

A jakiego nabłyszczacza używasz? Przyznaj się, bo świetnie działa, może na moje włosy też by pomógł? :ryk:

Malati

Od: Nie sie 19, 2007 12:20

Post » Pt lip 30, 2010 9:53 Re: Mgiełka - już w cudownym DT u Jerzykówki :))) Filmik str 22

Kochane, Mgiełka błyszczy światłem wewnętrznym :wink: :1luvu:

Marzenka- forumowa Marea :1luvu: - skontaktowała mnie z Panią, która zaoferowała dom dla niewidomej Layli. Layla już szczęśliwa ze swoją własną Dużą, teraz przyszła kolej na Mgiełkę... Marzenko, dziękuję Ci, że o nas pamiętałaś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jestem po wstępnej rozmowie telefonicznej, spotkanko pewnie w poniedziałek. Pani jest w średnim wieku, mieszka sama, niedawno straciła ukochanego pieska. Boję się zapeszać :oops: Bardzo Was proszę o kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Trzymamy za to żeby dom okazał się TYM domem i żebym ja była w stanie rozstać się z magiczną przylepką - Mgiełką :oops:
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Pt lip 30, 2010 9:58 Re: Mgiełka - już w cudownym DT u Jerzykówki :))) Filmik str 22

Asiu wielkie kciuki, żeby to był ten domek, żeby Mgiełeczka była tam szczęśliwa, żeby wszystko się udało :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

jerzykowka pisze:i żebym ja była w stanie rozstać się z magiczną przylepką - Mgiełką :oops:

będziemy obie płakać, bo mi już się chce :oops:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Pt lip 30, 2010 10:01 Re: Mgiełka - już w cudownym DT u Jerzykówki :))) Filmik str 22

No niech to będzie ten dom.
Kciuki proszę bardzo :ok: :ok: również za to, byś umiała się z nią rozstać.
Nie wiem tylko jak dużo kciuków trzeba, by forumowicze też to umieli. :wink:
Rozstać się z Mgiełką? :roll:
Hm.... mnie samej kciuki już są potrzebne. :wink:
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Pt lip 30, 2010 10:07 Re: Mgiełka - już w cudownym DT u Jerzykówki :))) Filmik str 22

:ok: Mam nadzieję że domek wypali i okaże się ostatnią przystanią w życiu Mgiełeczki :1luvu:
Ty Asiu tyle zrobiłaś dla Layli :1luvu:
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Pt lip 30, 2010 10:17 Re: Mgiełka - już w cudownym DT u Jerzykówki :))) Filmik str 22

będę trzymać wielkie kciuki za to, by to był TEN dom :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pt lip 30, 2010 10:54 Re: Mgiełka - już w cudownym DT u Jerzykówki :))) Filmik str 22

Trzymam kciuki :ok:

Gosiakotkowa

Od: Wto cze 08, 2010 21:43

Post » Pt lip 30, 2010 11:16 Re: Mgiełka - już w cudownym DT u Jerzykówki :))) Filmik str 22

jerzykowka pisze:Kochane, Mgiełka błyszczy światłem wewnętrznym :wink: :1luvu:

Marzenka- forumowa Marea :1luvu: - skontaktowała mnie z Panią, która zaoferowała dom dla niewidomej Layli. Layla już szczęśliwa ze swoją własną Dużą, teraz przyszła kolej na Mgiełkę... Marzenko, dziękuję Ci, że o nas pamiętałaś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jestem po wstępnej rozmowie telefonicznej, spotkanko pewnie w poniedziałek. Pani jest w średnim wieku, mieszka sama, niedawno straciła ukochanego pieska. Boję się zapeszać :oops: Bardzo Was proszę o kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Trzymamy za to żeby dom okazał się TYM domem i żebym ja była w stanie rozstać się z magiczną przylepką - Mgiełką :oops:

jerzykowa, Pani Gosia od Layli (Kluczbork-domek był sprawdzany przy okazji Layli)zaoferowała dom Mgiełce czy dla znajomej, możesz podac wersję dla blndynek? :mrgreen:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Pt lip 30, 2010 11:28 Re: Mgiełka - już w cudownym DT u Jerzykówki :))) Filmik str 22

:ryk:
Domek z Poznania wypatrzył stare ogłoszenie Laylowe (dużo ich było i pewnie jakieś gdzieś jeszcze wiszą) i chciał Layli dać domek, a że Layla takowy już ma to zaproponowałam poznańską Mgiełkę :) ot cała sprawa...
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Pt lip 30, 2010 11:35 Re: Mgiełka - już w cudownym DT u Jerzykówki :))) Filmik str 22

alessandra pisze:
jerzykowka pisze:Kochane, Mgiełka błyszczy światłem wewnętrznym :wink: :1luvu:

jerzykowa, Pani Gosia od Layli (Kluczbork-domek był sprawdzany przy okazji Layli)zaoferowała dom Mgiełce czy dla znajomej, możesz podac wersję dla blndynek? :mrgreen:

Ech, ja z wrażenia tak nieprecyzyjnie się wyrażam, przepraszam :oops: To inna Pani (z Poznania) znalazła stare ogłoszenie Layli i zadzwoniła do Marei, a ta poleciła jej Mgiełkę (ponieważ Layla ma już domek).
To już zresztą raczej nieaktualne . Przed chwilą odebrałam telefon od tej Pani, poczytała wątek (do którego wcześniej ją zaprosiłam żeby mogła zapoznać się z koteczką) i chyba troszkę się przestraszyła "niepełnosprawności" Mgiełki... Wszystko wytłumaczyłam, opowiedziałam - Pani powiedziała, że musi się zastanowić...
A Mgiełka nic sobie z tego wszystkiego nie robi i rządzi :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Pt lip 30, 2010 11:38 Re: Mgiełka - już w cudownym DT u Jerzykówki :))) Filmik str 22

Przyłączam się do kciuków, domek musi być naprawdę fantastyczna, a jak takowy będzie, to wierzę że Mgiełeczka szybciutko się w nim odnajdzie :ok:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

[poprzednia][następna]