Ogłoszenie parafialne do członków stowarzyszenia
chciałabym co miesiąc, do 10 dnia każdego miesiąca do wszystkich wysyłać podsumowanie działalności, więc poproszę o adresy e-mail, ewentualnie nr telefonów również. Ogromna prośba do Gosiakot - czy możesz zebrać od wszystkich te dane i przesłać do mnie kompletną listę? ja na siebie biorę podsumowanie miesięczne.
kwestia druga - w podsumowaniu chciałabym wpisywać koty wyadoptowane, przebywające w Kociej Chatce i w domach tymczasowych, także prowadzić ewidencje kastratów, nawet dzikich także prośba, szczególnie do Basi o przesyłanie do mnie informacji o kastrowanych dziczkach. Np. kotka z ulicy Jasnej, tricolor, ciężarna, data kastracji - nie musi być zdjęcie
sprawa trzecia koty/kotki kastrowane, trafiające do adopcji muszą mieć założone książeczki zdrowia z wpisaną datą zabiegu i lekami. Bardzo proszę pilnujcie tego.
wysokość składki - na początek ustalamy 10 zł miesięcznie obowiązkowej składki, oczywiście mile widziane wyższe kwoty. Na koniec miesiąca będę również wysyłać pełne rozliczenie pieniędzy, tak więc proszę Teresę i Iwetę i Basię o przesłanie stanu rozliczenia na koniec lipca
wolontariusze - mamy dwóch chętnych, na razie, ustaliłam z Terenią, że przejdą najpierw szkolenie w Kociej Chatce, potem dopiero do schroniska
podziękowania - proponuję do wszystkich darczyńców (poza członkami) wysyłać miłe kartki z podziękowaniami i życzenia świąteczne również. W związku z tym proszę o prowadzenie takiej listy z adresami. To prośba do Tereni i Iwety bo Wy macie z potwierdzenia wpłaty te dane. Ja mogę wysłać albo ktoś z członków by wziął to na siebie. Warto pamiętać o darczyńcach.
spotkanie - nadal aktualne 7 sierpnia, sobota, 11 schronisko Katowice. Wkrótce opublikuję listę kto sie zgłosił.
remont - Dorotko czy udało się wymierzyć pomieszczenia w schronisku?
to na tyle, jak zapomniałam o czymś proszę o przypomnienie.
Prezeska