Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dorota Wojciechowska pisze:
Teraz rozmawiałam z osoba zajmującą się kotami w schronie i powiedziała że przyniesiono tez domową czarną kicię ok. 1 - 2 letnią - ponoć po zmarłej właścicielce![]()
Kocia tez bardzo wystraszona i przerażona sytuacja i miejscem 8O
terenia1 pisze:No tak po pracy pojechałam praktycznie prosto do schronu po czarną kicie która jest w tej chwili u MaryMara
jej historia jest bardziej chyba skomplikowana niż by się wydawało, ale cóż reakcji ludzi sie nie przewidzi
![]()
terenia1 pisze:na kociarni w schronisku 9 maluszków - 6 taka biało-bure-krówkowo-czarne i 3 dymne kociaki, na zapleczu - 3 kociaki - jeden ala biedrona, jeden tygrysek przyniesiony dziś do schronu, i jeden taki starszy ok 4 miesięczny - niestety nie miałam aparatu więc zero zdjęćnormalnie się łamię chyba w sobotę część maluchów spacyfikuję u siebie
chociaż obiecałam sobie, że maluchów nie zabieram, ale jak te biedaki tak się wspinają na człowika
to normalna załamka
i dupa blada
![]()
Mara S pisze:Jak już bierzesz maluchyto idź na całośći - weź wszystkie
Nowa82 pisze:Mara S pisze:Jak już bierzesz maluchyto idź na całośći - weź wszystkie
Właśnie Terenia, idź na całość! idź na całość!
sisay pisze:Słuchajcie. Wczoraj zadeklarowałam DT dla rudego i tego malucha z koszyka.
Do teraz nie mam żadnej odpowiedzi, a na wątku nadal panika że umrą... o co chodzi?![]()
Wydawało mi się, że dla nich każdy dzień to kwestia życia, ale może się mylę
sisay pisze:Słuchajcie. Wczoraj zadeklarowałam DT dla rudego i tego malucha z koszyka.
Do teraz nie mam żadnej odpowiedzi, a na wątku nadal panika że umrą... o co chodzi?![]()
Wydawało mi się, że dla nich każdy dzień to kwestia życia, ale może się mylę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 74 gości