Z Agą już jestem dogadana "na okoliczność" łóżka

Nie było mnie, albowiem walczyliśmy z TŻ w piwnicy. Jak nie urok, to wywiadówka - jutro wzywamy ślusarza.

Państwo ok. Ryszard przekroczył magiczne 400 g. Majka plasuje się tuż za nim.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MariaD pisze:Jeżeli łóżeczko turystyczne ma siatkę to się nie nada. Kociaki będą się wspinać i wyłazić. A poza tym czas przebywania w kojcu jest dość krótki.
Można użyć starego łóżeczka dziecinnego ze szczeblami, ale przepleść przez szczebelki cienką pleksę. Łóżeczko pozbawione musi być nóżek.
Najprościej, najwygodniej: dwa duże kartony zszyte w jeden wielki, postawiony na kawałku wykładziny pcv. Po okresie używania - wywalić na recycling.
aga9955 pisze:MariaD pisze:Jeżeli łóżeczko turystyczne ma siatkę to się nie nada. Kociaki będą się wspinać i wyłazić. A poza tym czas przebywania w kojcu jest dość krótki.
Można użyć starego łóżeczka dziecinnego ze szczeblami, ale przepleść przez szczebelki cienką pleksę. Łóżeczko pozbawione musi być nóżek.
Najprościej, najwygodniej: dwa duże kartony zszyte w jeden wielki, postawiony na kawałku wykładziny pcv. Po okresie używania - wywalić na recycling.
kruca, ma siatke.....
a ja chcialam w prezencie dla wypierdkowJutro ide z wizyta....i co ja mam im kupic?
aga9955 pisze:MariaD pisze:Jeżeli łóżeczko turystyczne ma siatkę to się nie nada. Kociaki będą się wspinać i wyłazić. A poza tym czas przebywania w kojcu jest dość krótki.
kruca, ma siatke.....
a ja chcialam w prezencie dla wypierdkowJutro ide z wizyta....i co ja mam im kupic?
anulka111 pisze:Gdzie wlasciciel tych skarpetek???
Filo dawaj calego kota z skarpetkami![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia, MB&Ofelia, puszatek, zuzia115 i 14 gości