Kocia Chatka

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lip 29, 2010 12:53 Re: Kocia Chatka jak zwykle i nieustannie szukamy DT/DS

Basia zrobiłam do Ciebie przelew 450zł czyli całosć pieniędzy, które zebraliśmy na kociej imprezie na Tanię, 10zł jest w skarbonce.

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Czw lip 29, 2010 14:42 Re: Kocia Chatka jak zwykle i nieustannie szukamy DT/DS

Franiu i Igreczek już w Domku Stałym
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Czw lip 29, 2010 14:44 Re: Kocia Chatka jak zwykle i nieustannie szukamy DT/DS

:ok: super wieści.
ps witaj Kropeczko :D dawno was nie było
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Czw lip 29, 2010 16:02 Re: Kocia Chatka jak zwykle i nieustannie szukamy DT/DS

super kropeczko :)
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Czw lip 29, 2010 16:42 Re: Kocia Chatka jak zwykle i nieustannie szukamy DT/DS

terenia1 pisze:Basia zrobiłam do Ciebie przelew 450zł czyli całosć pieniędzy, które zebraliśmy na kociej imprezie na Tanię, 10zł jest w skarbonce.

Iweto bardzo proszę o podanie na PW numeru rachunku na zbiórkę składki członkowskiej

UFF dziś Tigra chodzi 1-szy raz po domu, Jogi ją omija ze znaczną niechęcią - koty na siebie syczą paskudnie ale nikt nie zginął. Jogi ma smutną, obrażoną mordkę, a Tigra oczy jak 5 zł .
Nie miała baba kłopota - przywiozła drugiego kota .

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Czw lip 29, 2010 16:46 Re: Kocia Chatka jak zwykle i nieustannie szukamy DT/DS

gosiakot pisze:
terenia1 pisze:Basia zrobiłam do Ciebie przelew 450zł czyli całosć pieniędzy, które zebraliśmy na kociej imprezie na Tanię, 10zł jest w skarbonce.

Iweto bardzo proszę o podanie na PW numeru rachunku na zbiórkę składki członkowskiej

UFF dziś Tigra chodzi 1-szy raz po domu, Jogi ją omija ze znaczną niechęcią - koty na siebie syczą paskudnie ale nikt nie zginął. Jogi ma smutną, obrażoną mordkę, a Tigra oczy jak 5 zł .
Nie miała baba kłopota - przywiozła drugiego kota .

no a później 3 i 4 kota :ryk:
czas i będzie dobrze i za to :ok: :ok: :ok: :kotek: :kotek:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Czw lip 29, 2010 19:57 Re: Kocia Chatka jak zwykle i nieustannie szukamy DT/DS

czy umie ktoś z was zrobić takie ogłoszenie zebym mogła sobie wydrukować i porozwieszac :roll:
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Czw lip 29, 2010 20:05 Re: Kocia Chatka jak zwykle i nieustannie szukamy DT/DS

MartynaP pisze:czy umie ktoś z was zrobić takie ogłoszenie zebym mogła sobie wydrukować i porozwieszac :roll:

Ja takie robiłam dla naszych kociaków.Podeslij mi treść i zdjęcia to ci zobię i odeslę

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Czw lip 29, 2010 20:46 Re: Kocia Chatka jak zwykle i nieustannie szukamy DT/DS

mar_tika pisze:
MartynaP pisze:czy umie ktoś z was zrobić takie ogłoszenie zebym mogła sobie wydrukować i porozwieszac :roll:

Ja takie robiłam dla naszych kociaków.Podeslij mi treść i zdjęcia to ci zobię i odeslę

posłane bardzo dziekuje ;)
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Czw lip 29, 2010 21:36 Re: Kocia Chatka jak zwykle i nieustannie szukamy DT/DS

Dziewczyny macie jakieś namiary na kociego dermatologa??? Bo Franio za chwile będzie łysy :? W lampie tu u weta nie wygląda coby to był grzyb ale też nie wie co to :evil:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Czw lip 29, 2010 22:22 Re: Kocia Chatka jak zwykle i nieustannie szukamy DT/DS

No tak po pracy pojechałam praktycznie prosto do schronu po czarną kicie która jest w tej chwili u Mary :D Mara :1luvu: jej historia jest bardziej chyba skomplikowana niż by się wydawało, ale cóż reakcji ludzi sie nie przewidzi :( kicia chyba jest ciężarna :twisted: więc niebawem sterylka aborcyjna.
na kociarni w schronisku 9 maluszków - 6 taka biało-bure-krówkowo-czarne i 3 dymne kociaki, na zapleczu - 3 kociaki - jeden ala biedrona, jeden tygrysek przyniesiony dziś do schronu, i jeden taki starszy ok 4 miesięczny - niestety nie miałam aparatu więc zero zdjęć :( normalnie się łamię chyba w sobotę część maluchów spacyfikuję u siebie :( chociaż obiecałam sobie, że maluchów nie zabieram, ale jak te biedaki tak się wspinają na człoweika 8O to normalna załamka :cry: i dupa blada :(

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Czw lip 29, 2010 22:24 Re: Kocia Chatka jak zwykle i nieustannie szukamy DT/DS

majencja pisze:Dziewczyny macie jakieś namiary na kociego dermatologa??? Bo Franio za chwile będzie łysy :? W lampie tu u weta nie wygląda coby to był grzyb ale też nie wie co to :evil:

Maju ja tez moja Kube leczyłam na grzyba, łysiała najbardziej w okolicy grzbiet-ogon az w koncu gdzies przeczytałam, ze to moga byc problemy hormonalne i rzeczywiscie tak było.
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Czw lip 29, 2010 22:30 Re: Kocia Chatka jak zwykle i nieustannie szukamy DT/DS

majencja pisze:Dziewczyny macie jakieś namiary na kociego dermatologa??? Bo Franio za chwile będzie łysy :? W lampie tu u weta nie wygląda coby to był grzyb ale też nie wie co to :evil:
Ja mam tylko Google :? http://www.lecznica-brynow.com/dermatol ... a-c49.html
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Czw lip 29, 2010 22:36 Re: Kocia Chatka jak zwykle i nieustannie szukamy DT/DS

Na hormony to nie wygląda, łysieje tak ze widac u podstawy włosa białe łuszczenie. Wolałbym żeby mu zrobic badanie co to .Zastanawiam sie nad alergia- ale specjalnie sie nie drapie. Najgorzej ze nie chwyci sie jeść nic innego tylko gerberki kurczak albo indyk. Próbowałam Animonde dla kociąt, Miamora - pfuj
Chrupek tez nie chce suchych czy namaczanych
A gerberki :1luvu: :1luvu:
Kupie może jeszcze jutro RC
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Pt lip 30, 2010 7:11 Re: Kocia Chatka jak zwykle i nieustannie szukamy DT/DS

dzień dorby piątkowo ...
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

[poprzednia][następna]