Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
terenia1 pisze:Basia zrobiłam do Ciebie przelew 450zł czyli całosć pieniędzy, które zebraliśmy na kociej imprezie na Tanię, 10zł jest w skarbonce.
gosiakot pisze:terenia1 pisze:Basia zrobiłam do Ciebie przelew 450zł czyli całosć pieniędzy, które zebraliśmy na kociej imprezie na Tanię, 10zł jest w skarbonce.
Iweto bardzo proszę o podanie na PW numeru rachunku na zbiórkę składki członkowskiej
UFF dziś Tigra chodzi 1-szy raz po domu, Jogi ją omija ze znaczną niechęcią - koty na siebie syczą paskudnie ale nikt nie zginął. Jogi ma smutną, obrażoną mordkę, a Tigra oczy jak 5 zł .
Nie miała baba kłopota - przywiozła drugiego kota .
MartynaP pisze:czy umie ktoś z was zrobić takie ogłoszenie zebym mogła sobie wydrukować i porozwieszac
mar_tika pisze:MartynaP pisze:czy umie ktoś z was zrobić takie ogłoszenie zebym mogła sobie wydrukować i porozwieszac
Ja takie robiłam dla naszych kociaków.Podeslij mi treść i zdjęcia to ci zobię i odeslę
majencja pisze:Dziewczyny macie jakieś namiary na kociego dermatologa??? Bo Franio za chwile będzie łysyW lampie tu u weta nie wygląda coby to był grzyb ale też nie wie co to
Ja mam tylko Googlemajencja pisze:Dziewczyny macie jakieś namiary na kociego dermatologa??? Bo Franio za chwile będzie łysyW lampie tu u weta nie wygląda coby to był grzyb ale też nie wie co to
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, puszatek i 111 gości