aga&2 pisze:Na co jak na co, ale nie można zawiesić sterylizacji bo to w wielu miejscach może przekreślić ogrom pracy który został włożony w doprowadzenie ich do porządku. A komuś kto przyjdzie z kotką do sterylizacji powiedzieć żeby poczekał do następnego roku i następnej puli środkówbo to zaowocuje rozkosznym stadem. Mam nadzieję, że nasze i wasze skarbonki będą zarabiać. Ale jako osoba odpowiedzialna za nie w tamtym roku wiem też niestety, że to kropla w morzu potrzeb.
Co do spotkania -wyślę swoją kopię zapasową o ile nie uda mi się wrócić.
Nie zawieszamy, Agata dobrze wiesz że w zeszłym roku było dużo mniej pieniędzy ale sterylizowaliśmy cały czas. Nasze skarbonki zbierają na sterylizacje psów i kotów, wasze tylko na koty, więc mam nadzieję, że biorąc pod uwagę iż nasze mało zbierają w tym roku, kotkowo będzie opłacać nadal steryli bo my już nie mamy z czego. Nie znaczy to że jest to stan trwały, jeśli tylko będziemy mogli np. nazbieramy kaski to oczywiście będziemy wycinać. Informacja jest po to żeby każdy wiedział jak jest i na co można liczyć. Mówiłaś że są osoby, które zwracają na wasze konto koszt opłacanych przez nas sterylek, to też mam nadzieję będzie przeznaczone na zabiegi. Bez przesady nie jesteśmy na debecie. Dla karmicieli, szczególnie tych starszych ludzi, którzy nie są obrotni, nie mają internetu, nie wiedzą gdzie oprócz TOZu szukać pomocy, otworzymy debet, trudno, ale na masową skalę na ten moment nie jesteśmy w stanie. Mam nadzieję, że zaliczka 1% wpłynie przed jesiennym wysypem i wtedy pomożemy.
Co do spotkania dobrze by było żeby był to oryginał bo kopia jako niefigurująca na liście gości może nie przejść