mamucik pisze:Ja musze Zuzince mojej porobić foty, bo z zachowania wnosze, że jest z Twoim Serduszkiem skoligacona, tez miziak nieprzeciętny
Z chęcią zobaczę

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mamucik pisze:Ja musze Zuzince mojej porobić foty, bo z zachowania wnosze, że jest z Twoim Serduszkiem skoligacona, tez miziak nieprzeciętny
szybenka pisze:Wieczorem...
Odpoczywam sobie... Ciężka ta praca, ciągle biegać i biegać za tymi sznurkami, myszkami... No spokoju mi nie dają...
Dużej nie stać na budkę lub chociaż legowisko... Dobrze, że mam pudło. Może za kloszarda mnie, księżniczki, nie wezmą...![]()
rybcie pisze:i jak tu nie stracić głowy dla takiej słodkości![]()
![]()
szybenka pisze:Właśnie miałam 3 min słodkiego bóluPoczułam się jak masochistka
Dlaczego bólu?
Niki przyszła z drugiego pokoju. No już jakiś czas siedzę przy kompie i nie poświęcam jej uwagi. Więc panna przyszła, miauknęła, duża się odkręciła, a ona myk na kolanaNo to ja za głaski. Oj podobało się, podobało. Tak się podobało, że zaczęła ugniatać, a ja w cienkiej bawełnianej spódnicy
I przerywać nie chciałam, bo mruczała i wtuliła się we mnie, i nie mogłam wytrzymać tych pazurków. No masochistka
Może z Niki jeszcze będzie miziak nakolankowy... oj, chciałoby się
mamucik pisze:Też strzela aniołki![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 49 gości